Ne plazh !!!!!!!!!

aldi79

Primus registratum
Ne plazh !!!!!!!!!

ju ka ndollur ndonje her te futeni ne det me gjith rroba???
po pa brek??

Re: Ne plazh !!!!!!!!!

Megjith rroba jo,por nudo po,sigurisht kur isha i vogel /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Po jam futur me gjithe rroba, isha paksa drunk por ishte fantastike apo s'eshte uji i nxehte naten per qejfin tat... /pf/images/graemlins/laugh.gif

jona20

big bum bam...

Une nuk jam futur nudo,por jam fut me rroba e kam dale nudo /pf/images/graemlins/tongue.gif

alternativi

Primus registratum

Po o ray ishim bashke nuk e mban mend ti qe na doli perpara nudo dhe ne ngelem te mahnitur nga bukuria e saj.

geek

Primus registratum

ne korrik 99 ne campusin e universitetit (parma) behej nje feste deri naten vone nga fakulteti i ingegnerise. shkuam atje dhe u futem me shoqeri se nuk lejohej. ishim teper te dehur dhe dolem te fundit nga territori pasi kishte polici nate "metronotte" qe bente vigilia rreth e rrotull. qendruam 3 a 4 cuna nuk e mbaj mend dhe kemi shkuar ne pishinat e campusit ku jemi lare pa rroba o zot ca figate (ishte mes korriku termometri 35 te ikte truri). me pas u kthyem neper shtepira me motorino ku aty morem edhe te ftohtin.. zoti na ka shpetuar nga policia naten :angel: :cool:

D-J

Forumium maestatis

Ne nudistat lejohemi ketu? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nei

Primus registratum

Dy here... njera ne mars ne Divjake para nja tete vjetesh ...jo vetem thava se ftohti kur dola nga deti po sme shqiteshin ca megamickonja te modifikuara gjenetkisht :cry:
Prap se prap ishte gallate.
Tjetra....s'e mbaj mend :devil:

Luminus

Primus registratum

dy here dhe une ne divjake: nje here kur isha i tapshëm (ora 2 e nates) u zhvesha dhe doja te dilja matane me not :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif
ngaqe me pelqeu, diten tjeter e bera me vetedije por kete here shoqerohesha nga nje putkë /pf/images/graemlins/wink.gif morem nje varke dhe ajo mikja pa stambollin me sy ate dite, ne vend te Italise :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif