Ne nje relacjon, i 2-ti apo i 22-ti?

genti

Primus registratum
Ne nje relacjon, i 2-ti apo i 22-ti?

Sa here qe kam pasur marrdhenie me nje femer (shqipe kuptohet) dhe kur ka ardhur momenti dhe e kam pyetur se i sajti jam, pergjigja ka qene gjithmone e njejte.
I 2-ti!
Vellai, edhe ai i 2-ti!
Shoket gjithashtu.
Po filloj te mendoj se numri me fat i shqipetareve eshte 2-shi.
Dhe per sa i perket te 1-rit:
Ai ose eshte ne emigrim,mundesisht i ka rene llotaria per ne Amirike dhe nuk kthehet me,
ose i kane dhene burgim te perjetshem,ose ka vdekur ne nje aksident.
Dhe gjithmone ai i 1-ri ka qene zgjedhje e gabuar.

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Ne nje relacjon, i 2-ti apo i 22-ti?

Me fal po me c'rast kuriozoheni ta pyesni kete ? Mos po merreni ju vete me ndonje studim statistikor dhe ju eshte fiksuar si ide ... ?

horizonti

Primus registratum

O Vlla kot merresh me keto gjona po te them dicka kjo puna e dyshit te eshte fiksuar kot me duket.Lere jeten te ec perpara dhe mos u merr me dyshin apo me treshin

gertzenelaj

Primus registratum

HEJ PO PSE E KE KETE IDE UNE O VLLAI IM JAM NE ITALI DHE SA HERE E KAM BERE ME SHQIPE KUPTOHET ME KANE THENE QE JAM I PARI PO ME TE THENE TE DREJTEN SME BESOHET. ME FAL PER SHPREHJET PO ASNJERSES NUK I KA DALE AJO GJEJA E KUQE SIC DEL ZAKONISHT PO O MBASE NUK E KAM TE MADHESISE TE DUHUR O NUK DI CA TE THEM PO TI BESOJ SE E MENDON VETE DO TE TE THEOTE QE DHE UNE JAM I 2-TI OSE I 22-TI.PRANAJ JANE KTO QE JANE PAK BAXHO NE PROFESION. PRANEJ KJO ESHTE E GJITHA.
P.S. HEJ JU FEMRAT QE E LEXONI MOS E KAPNI ME MUA PO ESHTE E VERTETE. MBASE JU NUK JENI TE TILLA PO MUA ASHTU ME KANE QELLUAR

Guest

Fillimisht postuar nga xhinO:
[qb] Sa here qe kam pasur marrdhenie me nje femer (shqipe kuptohet) dhe kur ka ardhur momenti dhe e kam pyetur se i sajti jam, pergjigja ka qene gjithmone e njejte.
I 2-ti!
Vellai, edhe ai i 2-ti!
Shoket gjithashtu.
Po filloj te mendoj se numri me fat i shqipetareve eshte 2-shi.
Dhe per sa i perket te 1-rit:
Ai ose eshte ne emigrim,mundesisht i ka rene llotaria per ne Amirike dhe nuk kthehet me,
ose i kane dhene burgim te perjetshem,ose ka vdekur ne nje aksident.
Dhe gjithmone ai i 1-ri ka qene zgjedhje e gabuar. [/qb]
ce beri i dyti apo i pari

receli

Primus registratum

<span style="font-style: italic">-Mos kaloni ne ofeza personale-</span>

gertzenelaj

Primus registratum

per pprrrrrrototipen
kush te tha qe nuk ndryshon me te keqen xhaxhi po ju na thoni ne qe jeni goca te ndershme dhe ku nuk shkoni me e bo sa anej kendej po rrini rehat nuk kam as nje gje me ty mos e merr si personale

eM

Paper Moon

<span style="font-weight: bold">...kishin cel karakaftet! </span>

mir e ke alinos!
rolleyes.gif

alinos

Forumium maestatis

ti qe jeton ne rrugen e pyllit dueht ta dish mire &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

p.s. Shyqyr qe doli nje qe e di cfare jane...

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox

Mu per vete me pelqen te jem andej nga fundi. Si i thone i fjale i shof cfar ben vaki. I degjoj se cfar bla bla bla rreth e rrotull dhe ne rastin e duhur jap mendimin tim original qe vjen nga zemra. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Petroninsja

Primus registratum

&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
Paska fillu rradha dhe ne keto pune....
lol.gif
lol.gif
lol.gif

Princesha

Primus registratum

Nuk e di pse shqetesohen meshkujt kaq shume se cili numer figurojn ne listen pambarim
devil.gif
, sepse nqs merr cfare te dali perpara ath nuk do jete vetem ajo nje me shume per ju, por edhe ju do jeni e njejta gje per te.

Nqs niseni per me shume, ath do te gjeni edhe me shume (cilesi tek nje femer).

Hajt me mend ne kry

Ela_001

Primus registratum

Rendesi ka te jesh numri nje ne zemren e saj, te tjerat jane detaje dhe shifra. E njeta gje vlen dhe per femrat.

Petroninsja

Primus registratum

Ja the moj ja the, po kujt ja the ?!
shrug.gif
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

MICHELLE

Primus registratum

Fillimisht postuar nga darioss:
[qb] per pprrrrrrototipen
kush te tha qe nuk ndryshon me te keqen xhaxhi po ju na thoni ne qe jeni goca te ndershme dhe ku nuk shkoni me e bo sa anej kendej po rrini rehat nuk kam as nje gje me ty mos e merr si personale [/qb]
ket te shkretin e paskan rrejt cdo femer qe paska taku. Merre kshu ti lal: Cili eshte ndryshimi midis sa femra ke patur ti dhe sa djem ka pas e dashura jote e tanishme po pate which i doubt. Mos harro se per ish te dashurat qe ke pas ti je nje numer me teper ne listen e tyre. keshtuqe ske pse te merzitesh. si njeshi si dyshi si pesa njesoj eshte lal. nqs se ate gjon e kuqe sja ke nxjerr dot ti ja ka nxjerr dikush tjeter edhe atyre qe ja ke nxjerr ti sdo ja nxjerri dikush tjeter.
P.S. Kollaj eshte te lesh nje femer por eshte e veshtire te moresh i femer te lene eheheheh depseza ju djemt. Doni nje akullore te pa lepire.

D-J

Forumium maestatis

Xhino RREGULLEN E TRESHIT se ditke TI MER?!! kUR NJI FEMER THOT SE KA PAS DY te dashur para teje duhet ta shumezosh me tre. Un kaiher e shumezoj me kater apo pese
devil.gif
. Mir qe te pakten nuk thon dot qKurse per nje mashkull pjestoje me tre