Ne nje jete ideale do...

beshbossi

Primus registratum
Ne nje jete ideale do...

Per hapjen e kesaj teme jam nisur nga nje reklame ketu!E nga kjo reklame ka filluar edhe nje nga ato lojrat mes shoqeve sa per gallate!Si do ishte jeta juaj ideale?Psh jeta ime ideale me nje pune te mire,me nje shtepi te mire,makine luksi,familje e lumtur etj!!!Jo kete jete!Une flas psh kur beheni me nerva ose kur kot per sport thoni:ah sikur te ishte keshtu!
Ja nje shembull koti:
Ne nje jete ideale zeqoja s’do ekzistonte!
/pf/images/graemlins/laugh.gif Ne nje jete ideale une s’do kisha lindur ne Shqiperi!

disku

UNI
Re: Ne nje jete ideale do...

Fillimisht postuar nga angel or devil?:
[qb] ne nje bote ideale une do isha e afte te kuptoja njerezit!!! [/qb]
Hajde koherence hajde...
Te te bej nje pytje.....C'kupton ti me bote ideale?

Mendoj se secili ka perceptim individual te te qenit ideal...Prandaj kur shprehemi ju lutmi shum na perkufizoni Termat iher qe te bejme lidhjet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alanis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PLATIUM:
[qb] >>>>Mendime im gjithashtu......"TE LINDESH PER TE TJERET" [/qb]
E ke fjalen >> te lindesh NGA te tjeret.

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb]
[qb] ne nje bote ideale une do isha e afte te kuptoja njerezit!!! [/qb]
Hajde koherence hajde...
Te te bej nje pytje.....C'kupton ti me bote ideale?

Mendoj se secili ka perceptim individual te te qenit ideal...Prandaj kur shprehemi ju lutmi shum na perkufizoni Termat iher qe te bejme lidhjet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
boten ideale do e percaktoni vete!ne cdo rast te jetes suaj duke menduar dicka!!do e ndertoni cdo postim nga pak!!!!

skin

Primus registratum

Ne nje bote ideale do isha e lumtur me rutinen. :wave:

Alanis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PLATIUM:
[qb]
E ke fjalen >> te lindesh NGA te tjeret. [/qb][/QUOTE]un e per vete kam preardhjen nga papi :wub: [/QB][/QUOTE]

papi chulo

platinumvl2000@yahoo.co.u

Primus registratum

papi chulo [/QB][/QUOTE]
Po lere chulon se seshte ketu ai prandaj flet keshtu ti.Se te ishte do isha kenaqur me ato te fortat e tij,duke qeshur.

samanta

Primus registratum

Ah,s'do ekzistonin provimet e as profesoret /pf/images/graemlins/smile.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] Per hapjen e kesaj teme jam nisur nga nje reklame ketu!E nga kjo reklame ka filluar edhe nje nga ato lojrat mes shoqeve sa per gallate!Si do ishte jeta juaj ideale?Psh jeta ime ideale me nje pune te mire,me nje shtepi te mire,makine luksi,familje e lumtur etj!!!Jo kete jete!Une flas psh kur beheni me nerva ose kur kot per sport thoni:ah sikur te ishte keshtu!
Ja nje shembull koti:
Ne nje jete ideale zeqoja s’do ekzistonte!
/pf/images/graemlins/laugh.gif Ne nje jete ideale une s’do kisha lindur ne Shqiperi! [/qb]
mua me ke fiksim ti po deshe mos e prano /pf/images/graemlins/laugh.gif

gangsterja

Primus registratum
Do ishte nje jete pa genjeshtra dhe e mbushur me lumturi,do doja qe te mos pesoja2humbjet e medha qe mi mori jeta.Do te ishte nje jete ku mund te gjeja me ne fund qetesi ne shpiritn tim dhe mos te ndjeja makthet e se shkuares se tmerrshem.E kaluar koti,fat dreqi....