Ne ndihme te gjimnazisteve shqiptare!

isufaj

Primus registratum
Ne ndihme te gjimnazisteve shqiptare!

Prej vitesh, punojme per te ardhur ne ndihme te gjimnazisteve shqiptare te cilet duan te studiojne jashte vendit.

Cdo informacion, apo sygjerim qe ju mund te na jepni ne lidhje me universitetet, rregullat, menyrat e aplikimit qe gjimnazistet duhet te dine, per shtete e qytete te ndryshme neper bote, ne ju mirepresim!

Le te ndihmojme se bashku, brezat qe vijne!

Guest
Re: Ne ndihme te gjimnazisteve shqiptare!

Une jam nje gjimmaziste nga tirana, cfare informacionesh me ofroni ju ne lidhje me universitetet jashte shtetit?

isufaj

Primus registratum

Pershendetje,
Nese ju deshironi te studioni ne nje universitet te huaj, dhe nuk dini se si eshte procedura e aplikimit, ju lutem te me dergoni adresen tuaj te email, ne eisufaj@asan.al, dhe njekohesisht vendin ku ju deshironi te studioni, me pas une do t'ju rinis te gjithe informacionin e nevojshem.

Ju mund te vini gjithashtu, ne zyrat tona prane ish Bllokut, Rr: Pjeter Bogdani, nr 16.

Ju uroj nje dite te mbare.
Ejona Isufaj
AS@N Staf

Al-Punk

Still here

Shpresoj te mos cilesohem jashte teme.
Ne Gjermani ka disa shoqata studentore. Nese dikush ka menduar te vazhdoje studimet ne Aachen te Gjermanise, ne kete faqen http://www.albaix.org/ mund te gjeni ca informacione nga nje shoqate shume aktive studentore ne kete qytet.

alizee

Primus registratum

kush ka info per procedurat e aplikimit te studimit ne USA, eshte i lutur te na ndihmoje.