NE JAVEN E ARDHSHME...

Raif

Primus registratum
NE JAVEN E ARDHSHME...

NE JAVEN E ARDHSHME DO TE FLUTUROI PER NE KOSOVE (PRISHTINE) KESHTU QE NJE MUAJ NUK DO TE JEM NE CANADA (QE LEN TE NENKUPTOI SE NUK DO TE MARR PJESE EDHE NE ALBFORUM PER AQ KOHE) JU PERSHNEDES TE GJITHEVE

AnaBlue

Forumium maestatis
Re: NE JAVEN E ARDHSHME...

Rruge te mbare Mjeku Popullor. E kalofsh sa me bukur ne Kosove /pf/images/graemlins/smile.gif

Raif

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Rruge te mbare Mjeku Popullor. E kalofsh sa me bukur ne Kosove /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
AnaBlue, Ju faleminderit.

abs

nuk e di...

Rruge te mbare Mjek dhe e kalofsh sa me bukur ne Vendlindje /pf/images/graemlins/smile.gif

Mirulexofshim
:wave:

Raif

Primus registratum

abstract dhe paperina, Ju falemnderit shume.

Pas keter vite e nent muaj, do te kthehem ne Kosove per vizite familjes sime dhe farefisit por edhe shokeve...
Familjen time nuk do ta gjej (ne numer) si e kam lene e per kete jan kujdes shkijet...por Kosoven do ta gjej pa diktatin e shkijeve e kjo eshte dicka pozitive per mua dhe per Kosovaret por edhe per Shqiptaret ne pergjithesi, dhasht Zoti e me ndihmen e Amerikes Kosova te shpallet e pavarur edhe e njohur nga nderkombtaret, amin.

AnaBlue

Forumium maestatis

Mire se erdhe Mjeku Popullor. Shpresoj ta kesh kaluar bukur ne Kosove /pf/images/graemlins/smile.gif

Raif

Primus registratum

Faleminderit AnaBlue.
Ne Kosove kam kaluar mire ne pergjithesi.., por njerezit ankoheshin se eshte papunsi e madhe.
Edhe ne Kosove kisha disa pacienta te cilet i ndihmova. Filluan te vijn ma shume por u tregoja se jam vetem ne vizite kesaj radhe...
Kosova ishte shume ma ndryshi, me mire e kjo eshte inkurajuese sepse te gjitha rruget cojn ne bashkimin kombtare.