"Ne dashuri dhe ne lufte cdo gje lejohet". Shprehje e vjeter sa bota. Por sa e vertete eshte? Cila eshte gjeja me e madhe qe do benit per te fituar apo per te mbajtur nje dashuri?
DO BEJA MAXIMUMIN DERI NE PIKEN KU NUK DEMTOHEM VET...JAM PAK EGOISTE SI TIP..
SA PER SHPREHJEN NUK ME DUKET REALE SEPSE DUKE LUFTUAR EM CDO MJET NDONJHER I HYN NE HAK EDHE NDONNJE "TJETRE"PA TE DREJTE OSE E ANASJELLTA DEMTON VETEN PER DICKA QE NUK ARRIHET.DMTH DUHET ARSYE NE MES JO VEC LUFTE SI BUDALLAI...
ore te gjitha lejohen..pyetja esht "a te lejon ajo..." kurse ne luft..ste nimoj dot vallaj..pervec se trup me trup luft tjeter nuk kam ber /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
S'e kisha ni kete shprehje t'vjeter sa bota, por normal se s'jam aq i vjeter sa ajo. Por di me te thane se asht gabim, se dashnia s'asht pushtim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
mesa kuptova une ketu hapsja e temes nuk e kishte fjalen thjesht per te analizuar kete shprehje po per te nxitur nje diskutim ne lidhje me kufijte e dashurise...
eshte e vertete qe dashuria te ben te luftosh ne shume raste pavaresisht se ndonjehere as vete nuk e kupton pse po e ben gjithe kete lufte dhe a ia vlen barra qirane... ne nuk jemi ne gjendje te themi kete nuk do ta beja kurre per dashurine dhe kete tjetren do ta beja me qejf per dashurine deri ne momentin kur nuk vihemi ne prove...
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.