"Ne dashuri dhe ne lufte cdo gje lejohet"

Piccolina

Primus registratum
"Ne dashuri dhe ne lufte cdo gje lejohet"

"Ne dashuri dhe ne lufte cdo gje lejohet". Shprehje e vjeter sa bota. Por sa e vertete eshte? Cila eshte gjeja me e madhe qe do benit per te fituar apo per te mbajtur nje dashuri?

truth_hurts

Primus registratum
Re: "Ne dashuri dhe ne lufte cdo gje lejohet"

DO BEJA MAXIMUMIN DERI NE PIKEN KU NUK DEMTOHEM VET...JAM PAK EGOISTE SI TIP..
SA PER SHPREHJEN NUK ME DUKET REALE SEPSE DUKE LUFTUAR EM CDO MJET NDONJHER I HYN NE HAK EDHE NDONNJE "TJETRE"PA TE DREJTE OSE E ANASJELLTA DEMTON VETEN PER DICKA QE NUK ARRIHET.DMTH DUHET ARSYE NE MES JO VEC LUFTE SI BUDALLAI...

element

Primus registratum

ore te gjitha lejohen..pyetja esht "a te lejon ajo..." kurse ne luft..ste nimoj dot vallaj..pervec se trup me trup luft tjeter nuk kam ber /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

kuqezi

Primus registratum

e vertete, do te besh ate qe duhet te besh

eli

Primus registratum

S'e kisha ni kete shprehje t'vjeter sa bota, por normal se s'jam aq i vjeter sa ajo. Por di me te thane se asht gabim, se dashnia s'asht pushtim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

ere

Primus registratum

po tradhetia lejohet ne dashuri?
mqs u lejoka cdo gje

nirvana_m

Primus registratum

per cdo gje, cdo dicka, ka me shume se nje molle te ndaluar, qe keshtu shprehja bie poshte per mua

ivlin

Primus registratum

d'ashuria dhe lufta skane a'sgje te perbashket.nqs e dyta lejon gjithcka (qe dyshoj shume ) e para ka kufij.mendoj se s'ka kuptim kjo shprehje.

policia

Forumium maestatis

mesa kuptova une ketu hapsja e temes nuk e kishte fjalen thjesht per te analizuar kete shprehje po per te nxitur nje diskutim ne lidhje me kufijte e dashurise...
eshte e vertete qe dashuria te ben te luftosh ne shume raste pavaresisht se ndonjehere as vete nuk e kupton pse po e ben gjithe kete lufte dhe a ia vlen barra qirane... ne nuk jemi ne gjendje te themi kete nuk do ta beja kurre per dashurine dhe kete tjetren do ta beja me qejf per dashurine deri ne momentin kur nuk vihemi ne prove...

ivlin

Primus registratum

po ne baz te shprehjes shprehim mendimet dhe hapim diskutim.per mua jo cdo gje perligjet ne emer te dashurise