Ne cdo forum, te njejtet anetare!

S6T6N6

Forumium maestatis
Ne cdo forum, te njejtet anetare!

So ka mundesi qe ne cdo "udhetim" qe bej neper forumet e tjera alternative shqiptare, has gjithnje te njejtet persona... Si mendoni mos valle kjo vjen sepse komunitetei shqiptar online eshte shume i paket, sepse frekuentuesit e forumeve jane gjithnje te njejtet...

Jepni shembujt tuaj.

Vals

Primus registratum
Re: Ne cdo forum, te njejtet anetare!

Po c'te duhet mer lal me bredh lule me lule. Rri me nji vend e te duket sikur ka shuuume anetare. Pse depresionohesh kot? /pf/images/graemlins/wink.gif

doktoresha

Primus registratum

nuk mendoj se eshte nje depresim nga ana e s6t6n6...eshte dicka e vertete ajo cka ai ka vene re...mendoj se komuniteti shqipetar online eshte i paket sepse shumica e navigueve (shqipetare) ne internet jane jashte shqiperise...pasi ne shqiperi interneti ende nuk eshte bere nje mjet i perditshem...pershembull ne institucione nuk ka as kompjuter me nje monitor dhe nje hard disk e jo me te mendohet nje lidhje via internet...plus qe dhe shqipetaret qe jetojne jashte jane te zene me pune...pune jashte zyrave...dhe nuk kane nje akses te vazhdueshem ne internet....

picasso

Forumium maestatis

jemi popull i vogel.ku do i marresh te tjeret??
mos po kerkon per dashnore /pf/images/graemlins/laugh.gif lere me mir.rri tek nje vend e ndoshta kueshedi...ndoshta ke sukses /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Ana ka te drejte mendoj pasi ne Shqiperi jane shume te paket njerezit qe e njohin internetin dhe une hasem pothuajse perdite me kete fenomen... nderkohe qe i them pikasos se kam se ku i gjej dashnoret /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

doktoresha

Primus registratum

nuk eshte ceshtje dashnoresh ajo qe ngre s6t6n6...eshte ceshtje integrimi i nje shoqerie te caktuar ( shqipetare ne kete rast ) ne nje bote...apo linje te caktuar( perseri ne kete rast web pages)...pak a shume si te pyesnim vite me pare pse jane shume te pakte numrat e celulareve shqiptare neper bote...

picasso

Forumium maestatis

Ana kam respekt per ty.i lexove mire ato qe theshe?
ne shqiperi po marrin borxh njerezit per tu ushqyer.e ai do shume njerez qe frekuentojne interrnetin!?!?!?e di ai se ketu kushton deri ne 2500 lek te vjetra nje ore interrneti?
dhe ku ti marresh te tjeret qe te futen ne forume.ne pergjithsi jane ata qe punojne ne zyra.dhe pak njerez e kane ne shtepi(sa e perdorin interrmnetin....?!?!?!)ku do i marresh njerezit qe ti futesh ne forume?

doktoresha

Primus registratum

respekte dhe juve...por me duket se erdhe ne linjen time ....jane shume te paket shqipetaret qe perdorin linjat e fundit te komunikimit....dhe kur i perdorin jane gjithnje me vonese....kaq thashe une...lol...

picasso

Forumium maestatis

po nuk mund te intengrosh nje shoqeri nga sot ne neser.nese ata kane uri...

/pf/images/graemlins/laugh.gif qe te rrish gjithe diten neper forume ,duhet te kesh te ndara cdo muaj 10 mije leke te reja ,po te pakten nuk na shkojne kot ,se i pijme kafe e birra tek lokali i af-se... :lol:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif qe te rrish gjithe diten neper forume ,duhet te kesh te ndara cdo muaj 10 mije leke te reja ,po te pakten nuk na shkojne kot ,se i pijme kafe e birra tek lokali i af-se... :lol: [/qb]
aman o Zot sa te mire te kam! :kiss: per ate tangon si e lame ne?

/pf/images/graemlins/laugh.gif kujtova se isha une qe t'a kerkova kete kercim... :devil: besoj se nuk e lame /pf/images/graemlins/wink.gif e kercyem deri ne fund.... :wub:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif kujtova se isha une qe t'a kerkova kete kercim... :devil: besoj se nuk e lame /pf/images/graemlins/wink.gif e kercyem deri ne fund.... :wub: [/qb]
beja cudi pse isha aq i gezuar dhe i lodhur njekohesish mbreme.
na falni ju se une jam tip rrebel dal gjithnje nga tema(nuk i duroj dot zinxhiret,as ata te floririt) /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

un pervedi s'jam anetare ne asnji af tjeter. jam te ky prej ma shum se 3 vjetsh edhe s'ndrroj /pf/images/graemlins/tongue.gif