Ndrysho ore!

jona20

big bum bam...
Re: Ndrysho ore!

do ndryshoja shume gjera...fizikisht edhe karakterialisht.
do doja te kisha me shume vullnet,do doja te isha me pak nevrike,do doja te flisja me ze me te ulet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

Ahhh... Ajo qe dua te nderroj eshte e shkuara ime. n.q.s. do te kisha mundesi, nuk do te doja shume por vetem 3minuta do te ishin te mjaftueshme, qe ta ktheja perseri ne kete jete...

ujiftohte2die4

Primus registratum

ehhhhhhhh tani me duket se po ia fusni kote, po ca te ndryshojme ne ore, keshtu na ka krijuar ALLAHU, nuk kemi ca te ndryshojme jo, dhe sikur, sikur te kishim nje chance-ndryshimi do te ishte qe gjuha shqiptare te ishte nje nderkombetare!!!

Sara

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb] Do ndryshoja boyfriendin... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Cfare te ndalon??
Per vete do isha pak me e gjate!!

Ela_001

Primus registratum

Te isha pak me e shkurter (nuk ka lezet 1.76), ta kisha gjoksin pak me te vogel, ti kisha suçkat ngjyre te erret dhe jo bojqell siç i kam. Te isha goca Bill Gate dhe jo e plakut tim. Te isha me pak inteligjente se kaq eshte shume. Mos te bienin te gjithe ne dashuri me mua se nuk ia dal dot. Ehu shume gjera.......... /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash:

Budalliqe, asgje nuk do ndryshoja, e pelqej jeten time me intrigat dhe te papriturat e saj, me njerezit fantastike edhe ata te rendomtit qe ka brenda. Me ata qe dua, dhe me ata qe dua me pak. /pf/images/graemlins/wink.gif

ujiftohte2die4

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Te isha pak me e shkurter (nuk ka lezet 1.76), ta kisha gjoksin pak me te vogel, ti kisha suçkat ngjyre te erret dhe jo bojqell siç i kam. Te isha goca Bill Gate dhe jo e plakut tim. Te isha me pak inteligjente se kaq eshte shume. Mos te bienin te gjithe ne dashuri me mua se nuk ia dal dot. Ehu shume gjera.......... /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash:

Budalliqe, asgje nuk do ndryshoja, e pelqej jeten time me intrigat dhe te papriturat e saj, me njerezit fantastike edhe ata te rendomtit qe ka brenda. Me ata qe dua, dhe me ata qe dua me pak. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
hallall zemra, si shpirt te kam, u got it right babe, tell 'em honey, 'coz they talkin' bullshits!!!

eM

Paper Moon

Fillimisht postuar nga NYMPH OF LOVE:
[qb] do doja te isha pak me "bitch" por ......jo ne kuptimin fizik te fjales. [/qb]
/me understands! /pf/images/graemlins/wink.gif

nese do te kisha mundesi do tija falja dikujt nje pjese te egos sime, por asnje nuk e do! /pf/images/graemlins/frown.gif

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox

[qb] Te isha pak me e shkurter (nuk ka lezet 1.76), ta kisha gjoksin pak me te vogel, ti kisha suçkat ngjyre te erret dhe jo bojqell siç i kam. Te isha goca Bill Gate dhe jo e plakut tim. Te isha me pak inteligjente se kaq eshte shume. Mos te bienin te gjithe ne dashuri me mua se nuk ia dal dot. Ehu shume gjera.......... /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash:

Budalliqe, asgje nuk do ndryshoja, e pelqej jeten time me intrigat dhe te papriturat e saj, me njerezit fantastike edhe ata te rendomtit qe ka brenda. Me ata qe dua, dhe me ata qe dua me pak. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif ehhh

Bora*

Primus registratum

oohhhhooo!

p.s si u lidhen qyqaret si geshtenja te ziera ne filispanje...bote mizore, na dhe nje grykore, na ushqeve ne nje mengjesore, mu ne Ure Vajgurore...

Per te interesuarit Ela_001 nuk pati kohe te mjaftueshme te shkruante nji dicka fare te vogel:

"ah sikur te mos isha e martuar!"

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Djep mbi Barrikada:
[qb] Ela 001, pse 176 je ti? [/qb]
lol nuk jam mat kto kohet e fundit.

Per te interesuarit Ela_001 nuk pati kohe te mjaftueshme te shkruante nji dicka fare te vogel: pse mi nxjerr te palarat ketu ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa kam qesh me pergjigjet. Sa per info ishin shaka ato qe shkruajta me siper. Opinioni im eshte pasqyruar ne fund te shkrimit. :thumbsup:

Bora*

Primus registratum

[qb] pse mi nxjerr te palarat ketu ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/qb]
Ndrysho mojjjjjjjjj.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Te isha me e ftohte, mos mendoja kaq sa mendoj ta merrja cdo lidhje si nje loje asgje me shume... me pak fjale rob pa ndjenja.

edda

Primus registratum

Te isha e zonja do ndryshoja njerezit, ne ka gje qe s'duroj ne kete bote eshte pikerisht indiferentizmi i tyre.

Thug_Mentality

Primus registratum

Do te doja te ndryshoja disa gjera ne veten time, mqns nuk mundem ! Do mundohem te ndryshoj ato qe kam ne dore < te le cigaren>. Kete do te doja te beja edhe pse eshte ca e veshtire.

oneo

Forumium praecox

pse duhet me e lene cigaren mor djale.

po mos te psih cigare ca fiton???