Cfare te ndalon??Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb] Do ndryshoja boyfriendin... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hallall zemra, si shpirt te kam, u got it right babe, tell 'em honey, 'coz they talkin' bullshits!!!Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Te isha pak me e shkurter (nuk ka lezet 1.76), ta kisha gjoksin pak me te vogel, ti kisha suçkat ngjyre te erret dhe jo bojqell siç i kam. Te isha goca Bill Gate dhe jo e plakut tim. Te isha me pak inteligjente se kaq eshte shume. Mos te bienin te gjithe ne dashuri me mua se nuk ia dal dot. Ehu shume gjera.......... /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash:
Budalliqe, asgje nuk do ndryshoja, e pelqej jeten time me intrigat dhe te papriturat e saj, me njerezit fantastike edhe ata te rendomtit qe ka brenda. Me ata qe dua, dhe me ata qe dua me pak. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
/me understands! /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga NYMPH OF LOVE:
[qb] do doja te isha pak me "bitch" por ......jo ne kuptimin fizik te fjales. [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif ehhhFillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Te isha pak me e shkurter (nuk ka lezet 1.76), ta kisha gjoksin pak me te vogel, ti kisha suçkat ngjyre te erret dhe jo bojqell siç i kam. Te isha goca Bill Gate dhe jo e plakut tim. Te isha me pak inteligjente se kaq eshte shume. Mos te bienin te gjithe ne dashuri me mua se nuk ia dal dot. Ehu shume gjera.......... /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash:
Budalliqe, asgje nuk do ndryshoja, e pelqej jeten time me intrigat dhe te papriturat e saj, me njerezit fantastike edhe ata te rendomtit qe ka brenda. Me ata qe dua, dhe me ata qe dua me pak. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
lol nuk jam mat kto kohet e fundit.Fillimisht postuar nga Djep mbi Barrikada:
[qb] Ela 001, pse 176 je ti? [/qb]
Ndrysho mojjjjjjjjj.... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] pse mi nxjerr te palarat ketu ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]