NDODH JAVEN TJETER :D

ODISEA

Primus registratum
NDODH JAVEN TJETER :D

Shume interesante...
Eveniment qe s'i afrohet kalimit te ndonje komete apo eklipsi, por sidoqofte...
Te merkuren e ardhshme, 2 minuta dhe 3 sekonda pas ores nje te mengjesit, ora dhe data do jete:
01:02:03 04/05/06
Nuk ka per te na rastisur me, ah, vec ne jetofshim dhe 100 vjet te tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: NDODH JAVEN TJETER :D

E ça ndodh javen tjeter o Ilia,s'kam marre vesh gjo une qe po na zbriska diçka nga qielli,po ti as nuk na sqaron,ç'eshte nje meteor,asteroide,komete???? Jo jo nuk kam degju gje fare.
A ka mundesi per me shume informacion??? /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

ladouce2005

Primus registratum

Dahlia, ne ca gjera eshte me mire te kesh sa me pak njohuri /pf/images/graemlins/devil.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif

GJYSHI

Gjyshi

Ja futi kot ne ky pas 100 vjetesh
vitin tjeter do jete 02:03:04 05/06/07
vitin tjeter pas tij do jete 03:04:05 06/07/08
e keshtu me rradhe per nja 6 vjet
Pershendetje

ladouce2005

Primus registratum

Pse vetem 6 mo?
Pastaj, nuk ka nevoje per numer preciz ne disa gjera /pf/images/graemlins/wub.gif

ladouce2005

Primus registratum

40303 numri i tel /pf/images/graemlins/smile.gif

101.5 Mega herz /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sapo erdha nga Garibaldi...

dhe ne sfond "Aisha" e Khaled

Comme si je n'existais pas
Elle est passée à côté de moi
Sans un regard reine de Saba
J'ai dit Aïcha prends tout est pour toi
Voici les perles les bijoux
Aussi l'or autour de ton cou
Les fruits bien mûrs au goût de miel
Ma vie Aïcha si tu m'aimes
J'irais où ton souffle nous mène
Dans les pays d'ivoire et d'ébène
J'effacerais tes larmes tes peines
Rien n'est trop beau pour une si belle oh !

Aïcha Aïcha écoute-moi
Aïcha, Aïcha t'en vas pas
Aïcha Aïcha regarde-moi
Aïcha Aïcha réponds-moi

Je dirais les mots les poèmes
Je jouerais les musiques du ciel
Je prendrais les rayons du soleil
Pour éclairer tes yeux de rêves

Elle a dit garde tes trésors
Moi je vaux mieux que tout ça
Des barreaux sont des barreaux même en or
Je veux les mêmes droits que toi
Du respect pour chaque jour moi je ne veux que l'amour

Aïcha Aïcha écoute-moi
Aïcha, Aïcha t'en vas pas
Aïcha Aïcha regarde-moi
Aïcha Aïcha écoute-moi
Aïcha Aïcha réponds-moi
{Ad libitum}

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif na falni per shkrimet me lart, se paskam humbur rrugen dhe i kam vene ne temen e gabuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Pershendetje

[/ QUOTE ]
sa bezdi e kam sa here them qe une s'ia fus asnjehere kot /pf/images/graemlins/laugh.gif
pas 1 viti e 2 vjetesh do jete ashtu sic thua ti, kurse ashtu sic them une do jete vetem pas 100 vjetesh...
qe t'a shpjegoj me qarte per ata qe s'marrin vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
qepare ishte ora/data 01:02:03 04/05/06 (menyra amerikane e rradhitjes se dates, dmth muaj/dite/viti)
qe te filloje tek 01 dhe te mbaroje tek 06 duhet pritur ora 01:02:03 e dates 04(muaj)/05(dita)/06(viti)=2106 pra plot 100 vjet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif
sipas llogarive del qe une ia futa plot, e ti e ke patur matematiken 5 (5-sa me hater) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
mos u nxeh, shaka /pf/images/graemlins/wink.gif

ODISEA

Primus registratum

E ça ndodh javen tjeter o Ilia,s'kam marre vesh gjo une qe po na zbriska diçka nga qielli,po ti as nuk na sqaron,ç'eshte nje meteor,asteroide,komete???? Jo jo nuk kam degju gje fare.
A ka mundesi per me shume informacion??? /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]
ti e di qe e ka patur matematiken 10, por thjesht ke probleme perqendrimi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ODISEA

Primus registratum

:lol: na falni per shkrimet me lart, se paskam humbur rrugen dhe i kam vene ne temen e gabuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Shiraz, c'ke tymosur mbreme /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

GJYSHI

Gjyshi

Pershendetje

[/ QUOTE ]
sa bezdi e kam sa here them qe une s'ia fus asnjehere kot /pf/images/graemlins/laugh.gif
pas 1 viti e 2 vjetesh do jete ashtu sic thua ti, kurse ashtu sic them une do jete vetem pas 100 vjetesh...
qe t'a shpjegoj me qarte per ata qe s'marrin vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
qepare ishte ora/data 01:02:03 04/05/06 (menyra amerikane e rradhitjes se dates, dmth muaj/dite/viti)
qe te filloje tek 01 dhe te mbaroje tek 06 duhet pritur ora 01:02:03 e dates 04(muaj)/05(dita)/06(viti)=2106 pra plot 100 vjet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif
sipas llogarive del qe une ia futa plot, e ti e ke patur matematiken 5 (5-sa me hater) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
mos u nxeh, shaka /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]

Une fola per principin e renditjes ,dhe prap ja fute kot se une plakun e kom pas msus matematik fizike dhe kom honger shpulla per ate m...t matematike /pf/images/graemlins/lol.gif kshu qe...
Pershendetje

TEDI

Valoris scriptorum

Kjo o e Vitit t Kalum e Bab ...

Na thuj nai gjo t Ktij VIti ...