ndim per adlletaret

popkin

Forumium praecox
ndim per adlletaret

kam 7vjet ne angli po sedi si tjabej pa pune jam lek nukam po jam merzit ne shqipri sdoshkoj sedi ku dovetm se sdorri ma ketu din kush ndonje rrugdalje ju lutem si tjabej //po pashaporten e kam ?/adlletar :confused: :confused:

bebi

Primus registratum
Re: ndim per adlletaret

o peshkatari pse kshtu ndihmohen atLLetaret?
o shoku kontakti, pse nuk e provon me gjet ndoj nuse me lek, te bukur, puntore, qe gatun mire, e familjes se mire me gjak blu, me vile, me lamborghini...
edhe je n'rregull plako! :thumbsup:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum

Blue, harrove faktin qe duhet me kene rigorozisht profesoreshe letersiet /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

jo jo. pse me rroge kaq t'vogel do ta marrin ky nusen aaa? :lol:

assassino26

Primus registratum

E di si i ke thone ti Bluje... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pse s'fito llotarine kombetare amerikane.
Pak a shume me i llef,sikur e ka ai ne dore me e fitu llotarine.
Ahhh kur sme bje edhe mu i nuse ashu si ka thene Bluja /pf/images/graemlins/frown.gif

popkin

Forumium praecox

po ju falimenderoj per asgje po une kam problem ketu / po nuse jo jo /llotaria joo po ajo mimori leket the meden une du tadija :wub: ku kaven tjeter per mu nekyte boote

tushi

Valoris scriptorum

O kontakti po ti na ke lan keq mo vlla se na i kallxove tana problemet tuja po s'na ke dhan adrese as numer llogorijet te bankes si kena me t'nimu thuj ti :confused: apo veç me fjale.Kontakti pra ti thu se per kontakte me femna s'ke nevoj/qejf /pf/images/graemlins/frown.gif kontakte me llotari joo se ajo timori leket dhe meden :mad: ti vetem don me ra ne kontakt me nji vend tjeter :rolleyes: un kisha than Amerika :thumbsup: :wave:

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kontakt:
[qb] kam 7vjet ne angli po sedi si tjabej pa pune jam lek nukam po jam merzit ne shqipri sdoshkoj sedi ku dovetm se sdorri ma ketu din kush ndonje rrugdalje ju lutem si tjabej //po pashaporten e kam ?/adlletar :confused: :confused: [/qb]
Po ti o burr..di te ulesh para kompjuterit e s'di me gjet pune? Ik ere lyp pune te jete ca te jete sa ta marresh veten prape. Shko ne Islande se do jete komplet ndryshe dhe s'do kete aq shume emigrante.

RAUL

Primus registratum

kontakt,ne cfar vendi te uk jeton?
cfar pune mund te besh?
mbas nje jave do kthehem ne london..
neqofse don mund te te ndimoj per ndonje pune vlla. gje tjeter nuk kam cfar te them.
gjith te mirat. :wave: