Ndihmoni Shqiperine ne eRevollution

GamerAl

Primus registratum
Festat e 28-29 nentorit po afrojne ,se bashku me te edhe pregatitjet ne loje eRevollution(Loje strategjike online).Shqipetaret ne kete loje po organizohen per te sulmuar Kosoven nga Serbia dhe per te formuar trojet e shqiperise etnike.

Serbet krenohen sepse Shqiptaret akoma nuk e kan cliruar Kosoven gjithashtu ata thone se shqiptaret nuk kane internet ne shtepite e tyre prandaj kosova mbetet serbi!

Pra bashkohuni me eShqiperine dhe ndihmojeni te clirohet nga eSerbia dhe per te cliruar Kosoven duke u futur ne kete link: https://www.erevollution.com/en/register/39690
 

Hank

Valoris scriptorum
Festat e 28-29 nentorit po afrojne ,se bashku me te edhe pregatitjet ne loje eRevollution(Loje strategjike online).Shqipetaret ne kete loje po organizohen per te sulmuar Kosoven nga Serbia dhe per te formuar trojet e shqiperise etnike.

Serbet krenohen sepse Shqiptaret akoma nuk e kan cliruar Kosoven gjithashtu ata thone se shqiptaret nuk kane internet ne shtepite e tyre prandaj kosova mbetet serbi!

Pra bashkohuni me eShqiperine dhe ndihmojeni te clirohet nga eSerbia dhe per te cliruar Kosoven duke u futur ne kete link: https://www.erevollution.com/en/register/39690
Lëreni këtë lojë menjëherë. Adminat janë rumune filoserbe, shqiptareve u bëjnë padrejtësi gjithë kohën. Mos humbisni kohë se dhe vetë loja është në braktisje. E kam luajtur kur kishte nga 200 000 lojtarë në betejë e tani është braktisur gati krejt
 
Top