Ndihmoni pilotin Besnik Osmani
Të nderuara Zonja, të nderuar Zotrinjë,
unë Besnik Osmani ju drejtohem juve me kërkesë për ndihmë meqë vuaj nga një
Limfome e tipit ALL Non-Hodgkin.
Mundësia më është dhënë të shërohem në klinikën universitare të Këlnit në Gjermani.
<span style="font-weight: bold">Për shërim duhen 125.000 €</span>
Mjete deponohen në: Raiffeisen BANK Kamenicë (Dardanë)
Numri i xhirollogarisë: 1507011000243213
Numri i konsumatorit: 701002622
Po ju drejtohem me këtë kërkesë meqë sëmunfja ime është shumë agresive, progedon shumë shpejt dhe në Kosovë nuk gjej dot shërim.
Jam me profesion pilot i aviacionit ushtarak, i papunë, jam i martuar, kam një fëmijë dhe kam gjendje të rëndë materiale.
Që nga 1992 kam jetuar ne Gjermani.
<span style="font-weight: bold">Nga atje, në mars 1998, i jam përgjigjur thirrjes së atdheut si vullnetar i UÇK-së.</span>
Për ndihmë ju jam shumë mirënjohës dhe ju falenderohem në emër timin dhe të familjes sime.
Besnik Osmani
http://www.kosova.com/lexo.php?kat=1&artikulli=21236
Të nderuara Zonja, të nderuar Zotrinjë,
unë Besnik Osmani ju drejtohem juve me kërkesë për ndihmë meqë vuaj nga një
Limfome e tipit ALL Non-Hodgkin.
Mundësia më është dhënë të shërohem në klinikën universitare të Këlnit në Gjermani.
<span style="font-weight: bold">Për shërim duhen 125.000 €</span>
Mjete deponohen në: Raiffeisen BANK Kamenicë (Dardanë)
Numri i xhirollogarisë: 1507011000243213
Numri i konsumatorit: 701002622
Po ju drejtohem me këtë kërkesë meqë sëmunfja ime është shumë agresive, progedon shumë shpejt dhe në Kosovë nuk gjej dot shërim.
Jam me profesion pilot i aviacionit ushtarak, i papunë, jam i martuar, kam një fëmijë dhe kam gjendje të rëndë materiale.
Që nga 1992 kam jetuar ne Gjermani.
<span style="font-weight: bold">Nga atje, në mars 1998, i jam përgjigjur thirrjes së atdheut si vullnetar i UÇK-së.</span>
Për ndihmë ju jam shumë mirënjohës dhe ju falenderohem në emër timin dhe të familjes sime.
Besnik Osmani
http://www.kosova.com/lexo.php?kat=1&artikulli=21236