NDIHMEEEEEEEE

BlackW

Primus registratum
NDIHMEEEEEEEE

Pershendetje te gjitheve,

Do te doja edhe une disa informacione me teper ne lidhje me studimet ne France.

Une jam student ne vitin VI mjekesi. Do te me pelqente te vazhdoja nje specializim ne France por nuk e kam fare idene se c'duhet te bej dhe nga duhet t'ia filloj. Nga frengjishtja nuk jam keq, kam bere kurse ne Aleanca Franceze dhe komunikimin nuk e kam problem.

Ne rast se ndonjeri di me shume mund te me tregoni se cfare rruge duhet te ndjek per te ardhur ne France si specializant?

Flm. dhe suksese te gjitheve!

BlackW

Primus registratum
Re: NDIHMEEEEEEEE

Asnjeri nuk di asgje per kete teme ????
ofofofofofofo as ata qe studjojne ne france??????? e kuptoj qe keni shume provime etj. por nje informacion plssssss

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

Degjo ti djalo!
Ne radhe te pare kij kujdes numrin e viteve qe ke shkruar me siper, ne radhe te dyte per te vazhduar studimet ne Republiken Kristiane te Frances duhet te jesh kristian . te tjerat behen kollaj....

BlackW

Primus registratum

Ej Bajraktari!
Per cfare vitesh e ke fjalen?? se i vetmi vit qe kam shenuar eshte viti i 6 mjekesi. ku eshte problemi????

trama

Primus registratum

ke disa mundsive te ndryshme:
1. mund te shkosh te ministrija e arsimit (por te gjthe e dime si eshte) dhe te interesohesh atje se ne pergjesi ata kane te gjthe informacjonet te tilla
2. do lidhesh direkt me shkollen ku ke qejf per te studiuar dhe ata do te cojne dokumente qe duhen dhe do te ndihmone te marresh vize
3. do shkosh ne ambasade franceze dhe do interesohesh per bursat e shtetit francez qe jane per te huaj (jo vetem per shqipetaret se per keto mund interesohesh ne ambasade - pika nr. 1) dhe normalisht ka shume mundesi se mund te marresh bursen e plote mund te marresh bursen socjale etj etj
por tani nje lajme e keq ----- JE SHUME VONE!!!!!!!!! dmdh per keto duhet te interesohesh ne janar shkurt se deri ne mars te gjthe vendet jane te zene! por te urroj te kesh fatin e mire vitin qe vjen!

summertimez

Primus registratum

blackW

shkruaj nje email tek asankontakt@yahoo.com<br />
pashe tek gazeta Express qe ASAN, kishte publikuar nje liste dokumentash dhe procedurash per te aplikuar ne france.

mesa mora vesh eshte rrjeti i studenteve shqiptare ne bote

tung!

good luck!!!