Ndihme

Drane

Primus registratum
Ndihme

Pershndetje te gjitheve.
Ne shkolle me duhet te bej nje material rreth Shqiperis.Pervec shume gjerave te tjera me duhet gjithashtu :
1-Pershkrimi i vendit tone(historiku,gjeografia turistike,feja)

Shpresoj qe dikush nga ju te ket miresin te me ndihmoj ne anglisht ose frengjisht, (edhe shqip s'prish pune:))

Pres ndihmen tuaj
flm.

Drane

Primus registratum
Re: Ndihme

Ku ta gjej mi zemer librin un s'jam ne Shqiperi.
Pastaj se me ndihmuat ne provim nqs eshte mundesia s'eshte ndonje gje e madhe.
Bashkimi ben fuqin thot populli /pf/images/graemlins/smile.gif

Prodigychild01

Primus registratum

Si nuk te vjen turp njehere qe vjen e kerkon njerezit te te ndihmojne ty me detyrat e tuaja?

Kur nuk di ti te permbledhesh gjerat kryesore vete, ndoshta duhet ta lesh shkollen fare. Nqse do te behesh e sukseshme ne kete bote, duhe ti futesh leximit edhe kerkimit vete. Mos harro se midis librarise me te afert, dhe www.google.com ke ne dore cdo lloj informacioni ne bote.

Te takon ty te besh zgjedhjen!

Edhe qerrojeni kete teme nga historia se po me verbon syte....

Odea

Primus registratum

Liza, te me falesh por tema do zhvendoset tek forumi Albstudent.com pasi nuk eshte teresisht me karakter historik dhe i perket me shume forumit Albstudent per vete faktin qe atje do kesh me shume mundesi per te gjetur ndihme me detyrat e ndryshme qe mund te kesh.

Shpresoj ne mirekuptimin tend si dhe te uroj fat ne detyrat qe ke lidhur me temen!

Odea

Guest

LIZA !! eshte gjynaf qe bene pyetje te tilla. SHqiperia eshte ajo qe ke brenda ne vetvete , eshte ajo qe nxjere jashte cdo dite , eshte ajo qe te ndryshon nga te tjeret qe ke rreth(per te mire ose per te keqe), eshte ajo qe te jepe emrin shqiptare. shkruaj ato qe ndjen dhe per te dhene pak ngjyre bej ndonje klic tek shqiperia com . aty do te gjesh se si ta mbyllesh. nqs kerkone ndihme per kete teme do te :smash:

Drane

Primus registratum

Odea nuk eshte problem per mua fare se ku e zhvendosni temen, rendesi ka qe njoftoni /pf/images/graemlins/smile.gif
Te falenderoj per menyren e komunikimit.

Tani ty Prodigi dhe taqo qe ne fakt sja vlen te harxhosh kohen do ju them vetem 2 llafe.Kur nuk jeni te zot te nxirrni fjal te mira nga goja me mir mos flisni fare.Turp nuk eshte te kerkosh ndihme,dhe une kerkova ndihme per te me lehtesuar pak pasi kam 20 provime per te dhene dhe skam shume koh te merrem me kerkime.
Taqo mesimi qe un kam ne shkolle nuk eshte patroitizmi.Mos beni sikur thoni gjera te zgjuara se bini ere injoranc 3 ore larg.

alinos

Forumium maestatis

shiko raportet e World Bank, BBC si edhe CIA online dhe ke per te gjetur shume info, ne anglisht /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

LIZA !!! Te faleminderit per fjalet e mira qe me shkruajte per mua. me pergjigjen tende kuptoba se ke neboje per ndihme(jo per temen).