Ndihme...

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Ndihme

Une dua qe te ndryshoj pak ngjyren e nick-ut ta bej ngjyre Pink,si i behet? Mandi...

S

Scorpion

Guest

I lutem ADMIN kur te kene kohe, te shohin pak per nje user pharaon , pasi ka harruar passwordin. Nqs ka mundesi t'ia dergojne tek kjo adrese qe eshte regjistruar: bledartaku@hotmail.com

Sirena

Primus registratum

Ai nuk eshte regjistruar me kete adrese, por me nje tjeter sepse sapo e kontrollova. Pyete dhe nje here...

S

Scorpion

Guest

E verifikova dhe une, i dhashe ate adrese, e me thote qe nuk i shkon ne e-mail passwordi.

S

Scorpion

Guest

Dergoja te njera, nuk eshte problem se po i njejti person i ka. Mjafton ti shkoje passi ne e-mail. FLM /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif

notorious

Primus registratum

smë hapet kutia e catit n'forum...

problemi im...? poblem forumi...? apo ban si pa dashje...? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Hellena

Primus registratum

As mua ncuk me hapet ... do shkruaj nje peticjon per te drejtat e forumisteve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Mendohuni, frymezohuni dhe beni ndonje postim ne temat e forumit.

ShoutBox do ca dite te rregullohet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Cuna dhe Goca te administrates a stafit teknik...

Mundet dikush te me shpjegoje pak cilen ore (zone ore) keni vene si oren zero se nuk po e rregulloj dot dhe ta vendos me oren e Tiranes dhe keshtu te kem nje ide me te qarte kur eshte postuar dicka ...

THNX me pradhenie /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Database error only visible to forum administrators .

Pse me del tere kohes kjo????

cufi_bardhit

Primus registratum

edhe mua me del ter kohes ajo qe thot lips.
nder te tjerash sot me eshte shtuar edhe shenja e mesazhit. gjasme kam mesazh te ri. nderkohe nuk kam asnje te tille. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif i fshiva t egjith te vjetrit e lash zero mesazhet prap me del shenja e zarfit.

S

Scorpion

Guest

Mandi ose Administrata, ka shume persona qe nuk mund te regjistrohen ne AF, nuk u vjen e-maili i verifikimit. Shikojeni pak ju lutem, ose hiqeni fare opsionin per e-mail verifikimi.

S

Scorpion

Guest

S'me shfaqen temat dhe postimet ne faqen e pare?!!?