Ndihme...

Indulgence

Primus registratum
Re: Ndihme

Rrofsh S6-te. Mu ma nderruan PC e punes para nja 2 javesh dhe cfare s'bo vaki, ma kane fortifiku ene mo keq! /pf/images/graemlins/laugh.gif Po e provoj iher, megjithate, sikur te ma dergojne Adminat ate Llafekalimin e vjeter, s'do bojshin keq. /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

Fjalekalimi i vjeter nuk te vjen, te vjen vetem nje provizor qe ta nis sistemi automatikisht. E do?

S

Scorpion

Guest

Ju lutem administratoreve me jepni pak e-mail ne PM te ketij username THE_KING se nuk e mbaj mend as fjalekalimin as e-mail. FLM!

S

Scorpion

Guest

Kot me pyet, moderatoret si zgjidhen ketu, ne baze te cfare kriteresh dhe a jane te duhurit, se na moren ne qafe. /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

pastro nje here cookies te pc qe po perdor dhe shtyp me kujdes username dhe password.

Guest

Ej o popull kam aq kohe pa hy ketu sa nuk mbaj mend as pass as user name dhe aq me pak adresen e e-mail qe kam perdorur per te aktivizuar account-in tim. Ne fakt eshte pak i vjeter dhe e vetmja gje qe mbaj mend eshte nick name qe kam pas perdor *Krokodili*... po qe se mundeni riaktivizojeni prap dhe me nisni nje e-mail.

S

Scorpion

Guest

Dergojini ne e-mail passwordin ketij username TRISS ose TRISTEZZA se e ka harruar. Flm paraprakisht!

i_own_u

Primus registratum

o me Tekanjoz...

habitem si ste bojn ty moderator tek kjo zona /pf/images/graemlins/laugh.gif

kur do ma sqarosh ate pisllikun e vogel qe t'kam kerku...?

S

Scorpion

Guest

S dune derrat mer, ja me vone, ta sqaroj /pf/images/graemlins/wink.gif

true confidental

Forumium maestatis

Helppppppppppp nga ndonji admin a kush mund te jete verdalle
Dolores spo mundet te hyje dot ne forum sepse mer ket mesazhin
(Host you are trying to send the input from is not a valid host.

Ju lutem përdorni butonin backpër t'u kthyer tek faqja paraardhëse)
Shifeni me perparesi , mos ta lem te lodhet kot /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Me ndodhte dhe mua me postimet para disa ditesh, zbulova qe fajin ma kishte Firewalli qe perdorja, kshq e çinstalova ate dhe vura nje tjeter, tani punon per mrekulli. Kerio Firewall ishte ai edepsezi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me jepte te njejtin mesazh, identik!