Ndihme...

Al-Punk

Still here
Re: Ndihme...

perdor vetem karakterenumra ne emrin e perdoruesit! Mos perdor karaktere te tjere!

regele

Forumium maestatis

Si hapet nje teme e re tek ky forum? Nuk shoh ndonje buton qe te me ndihmoje...

abs

nuk e di...

Pervecse tek kjo Teme dhe mbas pergjigjeve te te tjerve, <u>NUK mund te klicku pothuajse mbi shume Tema te tjera</u> <font color="red"> </font> , sepse ( serveri nuk gjindet), pra nuk me hapen Temat.
A ka mundesi te zgjidhet ky defekt imi <font color="red"> </font> ?

Flmd Paraprakisht. <font color="red"> </font>

alinos

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Si hapet nje teme e re tek ky forum? Nuk shoh ndonje buton qe te me ndihmoje...

[/ QUOTE ]

Aty ku thote Shkrim, ne krye te nenforumeve.

ados

Primus registratum

sa here me duhet te hyj ne forum me kerkohet nje password. Dua te them jam rregjistruar rreth nje viti me pare dhe kam nje password. por cuditerisht nuk pranohet. E gjitha kjo mbas ndryshimit qe i u be ketij forumi.ne se diku di dicka dhe te me ndihmoje ,faleminderit shume. shpresoj nje nga operatoret te vihet ne dijeni

Guest
Re: ooooo!

ai qe i ka shpik keto ngjyra te çpifme, te varet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

pak aresim s'te ben keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

fjala I SHPIF ose SHPIFJE (qe eshte e njejta gje), vjen nga fjala SHTEPI ose (muhabet) I SHTEPISE. pra shpifje quhen te gjitha fjalet ose thashethemet qe behen ne shtepi per ata qe na rrethojne.

sipas kultures popullore ose tradites, fjala ne KUVEND ose SHESH, kundrejt kujdo, kujdogjeje sikur edhe pa baza hiç te jete, nuk quhet SHPIFJE. normal ngaqe ai qe flet ne kete menyre edhe sikur t'ja fuse kot eshte BURRE. ai flet hapur dhe ne shesh (te burrave).

tashti qe thua ti, une nuk jam i shtepise ketu, s'kam funksione drejtuese. as ketu ku jetoj s'kam shtepi, shtepine e kam atje ku me duket jeton ti.

keshtuqe s'kam si te jem i shpifur. llafet nuk i bej ne shtepi por ne SHESH.

Guest

Po pra po i ben anonim packa se njifesh se kush je kur ZBERTHEN llafet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

s'kuptoj pse nuk identifikohem...

kam dit qe nuk perdor komp. z'di si te veproj nick_name ok.. password ok e me del gabim booooooo

si i bohet nikcu im esht i_owu_u

Ndiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihm

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif jasht te rrish aty ke dera /pf/images/graemlins/laugh.gif

se i pa identifikuar je me i urte /pf/images/graemlins/lol.gif

nothing

Primus registratum

c'far te shqetson pink /pf/images/graemlins/tonguee.gif

dreqi e mori se sjam gric asiher me ty /pf/images/graemlins/lol.gif nick rezerv ky

po ktej mer ska rob te japin shpjegime...?

alinos

Forumium maestatis
Ndihme

Te kam derguar nje pass te perkoheshem ne adresen me te cilen je rregjistruar me nickun e meparshem. Merre ate pass sa per te hyre dhe me pas ndryshoje.
Besoj log in name e di?

Guest
Re: Ndihme

Moderatora/Administratoraaaa!

Una jam INDULGENCE, dhe me ka humb Fjalekalimiiiii, qe thoni ju... dhe s'futem dot ne Albforumin e dashur nga PC e punes. Ne PC e shtepise e kam bere me shortcut dhe futem automatikisht, por s'kam kohe nga shtepia, se robi ka kohe kur eshte ne pune-tha /pf/images/graemlins/laugh.gif. (cfare oksimoroni /pf/images/graemlins/laugh.gif)

Keshtu qe u lodha sa u lodha dhe tani dua ndihmen tuaj!
THANXXXXX /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: Ndihme

indul!

nje problem te tille kisha dhe une dhe faktikisht ishte proteksioni i windowsit ai qe me bllokonte hyrjen ne af. shif tek opsionet dhe uli filtrin e popapeve...

provoje keshtu njehere