ndihme---turizem!!!!

ndihme---turizem!!!!

kam nje shok italian qe me thote shpesh kur do shkojme ndonjehere ne shqiperi (ka bredhur pak ashume gjith ballkanin hiq kosove maqedoni bullgari e shqiperi)
une kam nja 3 vjet qe nuk shkoj edhe doja te dija nese iki ku ta coj ti bej te shohi dicka.
do te doja nje intinerar nga dikush qe e ka provuar.
qytetet per te vizituar rruga qe do ndiqet cmimet nese eshte e mundur te hoteleve dhe eshte me mire me makinen tone apo taxi.
periudha me emire per te shkuar per vec veres etj.

militanti1980

Primus registratum
Re: ndihme---turizem!!!!

Po shiko çuno:

Per turizem ne Shqiperi mund veçuar, qe ka shume qytete dhe fshatra per te kaluar ca dite:
Sarande
Vlore
Durres
Gjirokaster
Himare
Velipoje
Orikum
Qeparo
Vunoj
Dhermiu
Llogara

assassino26

Primus registratum

Periudha me e mire per te shkuar eshte vetem vera,po qe se nuk vjen dot ne vere atehere eshte Tirane,qyteti qe te ofron privilegjin e te qenit krenar ne cdo stine te vitit.
per plazhin pastaj eshte me mire te shetisesh me makinen tende.rruget per nga Sarande jane pak cope cope,por paguhet mundimi me bukurine qe te ofron komplet riviera.Probleme gjate rruges nuk.Andej nga Saranda,as polici ste flet me goje,mjafton te mos kesh makine me targa SR.
Cmimet jane pak te kripura.Vaiojne nga 20mije leke nata ne 80 euro.Une keshilloj vetem bregdetin e jonit,per ju qe si njihni vendet.Durresi plazh eshte skandal.pisllik i madh dhe cmime kotesisht te shtrenjta.Me perjashtim te ca vendeve fantastike qe di vetem une s'ka gje tjeter interesante.

Po deshe gje tjeter,pyt mos ki turp.Ato qe i dime i dime,ato qe si dime s'kemi turp pyesim

Guest

Une do ti sugjeroja Saranden ose Vloren kto jane me te mirat prandaj

romeo

Forumium maestatis

une isha vjet ne vere me ca miqte e mi italiane.
Vizituam Vloren, Apollonine,Tiranen, dhe pastaj te tera fshatrat qe jane rruges kur vete nga Vlora deri ne Sarande.
dhe te them te drejten ngelen shume te kenaqur, sidomos kur vajtem ne Butrint.

_38161366_butrint300.jpg

apollonia.gif

imgres

edda

Primus registratum

te intereson te marresh me mire makinen tende sepse qeraja e makina n'Tirane eshte shume e larte.
Kam dhe une nje pyetje: Une detin nuk e pelqej dhe aq preferoj me shume pishinen, a ka ne jug hotele me pishine?

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga edda:
[qb] te intereson te marresh me mire makinen tende sepse qeraja e makina n'Tirane eshte shume e larte.
Kam dhe une nje pyetje: Une detin nuk e pelqej dhe aq preferoj me shume pishinen, a ka ne jug hotele me pishine? [/qb]
Ka lol plot,para te kesh /pf/images/graemlins/laugh.gif