ndihme pash zotin

masakruesja

Primus registratum
ndihme pash zotin

pash zotin na ndihmoni te gjejme nje budallallek qe te bejme diten e fundit,te jete nje cike simpatik,pak crazy,dhe ca coooool,do jua kem borxh per gjithe vitin :goofy:

dolce_vita

Primus registratum
Re: ndihme pash zotin

Fillimisht postuar nga masakruesjashkodrane:
[qb] pash zotin na ndihmoni te gjejme nje budallallek qe te bejme diten e fundit,te jete nje cike simpatik,pak crazy,dhe ca coooool,do jua kem borxh per gjithe vitin :goofy: [/qb]
diten e fundit ku mi se nuk po e mar vesh? :confused:

Guest

Fillimisht postuar nga masakruesjashkodrane:
[qb] pash zotin na ndihmoni te gjejme nje budallallek qe te bejme diten e fundit,te jete nje cike simpatik,pak crazy,dhe ca coooool,do jua kem borxh per gjithe vitin :goofy: [/qb]
shko tek ky site /pf/images/graemlins/wink.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

http://www.madonna-pictures.com/madandbrit2.jpg

Kollarja

Primus registratum

budallalliku mo i modh eshte me kercy pa brek, pastaj ka dhe me te vegjel.......

masakruesja

Primus registratum

he pa shfreni fantazine tuaj dmth shtrydhni trunin dhe une do ua shperblej me cum cum puthje me korrespondence dhe me nje kenge qe ju ju pelqen ke radioja ok?????????????!!!!!!!!!!! vec aman shtrydhni pak se une e kam shtrydh aqn shume trunin eeee sa ska ngel gje brenda tij me sdq ika tani se kam cum pune cum pune :kiss:

masakruesja

Primus registratum

po ja pra po them une ti shpetojme te tjeret se ne ia nxorrem fundin gjalle e per gazep,apo jo te vuaje dhe populli si ne te shkuaret

masakruesja

Primus registratum

hey thanks per sugjerimet mirpres ide new do kisha qejf te dija mendimin e hotgirlit njehere se e kam shum qejf edhe pse skam kohe te shkruaj shpesh ju lexoj gjithmone