Nastradini ne qytet

P_A_D_R_I_N_O

Primus registratum
Nastradini ne qytet

Nje dite Nastradini doli ne qytet, mirpo kur arriti ne qytet kishte nevoje te madhe me shku ne WC. ky ishte nje fshatar edhe s'po nijhte ndonjerin ne qytet, mirpo kishte nevoje te madhe me shku ne WC. S'kishte cka te bente edhe doli ne rruge me u dhij. papritmas erdhen dy police, kur Nastradini i pa dy policet ia vu kapelen mutit te vet qe te mos e shofin policet. policet erdhen dhe e pyeten qa ke tek ajo kapelja, ai i tha se e kishte papagallin e vet, edhe u tregoj atyre se i kishte ikur nga shtepia. pas disa momentesh i pyti Nastrdini policet qe te shkojn ta marrin kafazin tek shtepia e Nastradinit, policet i thane shko e mere vet mire ky i tha, ky iku te shetis ate ndejten dhe po e ruashin papagallin. pas ca kohe u be 2 ore Nastradini ende skishte ardh, qa po bejne kta ai qe eshte ne kembe i thot atij qe eshte ulur dhe qe e ruan papagallin, i thot tij ngrije kapelin the une ta kap shpejt qe te mos na iki. ai qe ishte ulur e ngriti kapelin dhe ai tjetri e kapi, dhe e pa qe ishte muti i Nastradinit, dhe donte ta fshinte te asfalti edhe i ra asfaltit e vrau doren e vet the e shtiu ke goja ....edhe tha uuuuuuuuuu

The Genius

Primus registratum
Re: Nastradini ne qytet

Cjan kto barcaleta , kot fare , o tregoni te forta o mos e merni mundimin fare!!!!!!!!

:smash:
:eek:

Tropojani

Primus registratum

Vendos Nastradini te shkoje ne haxhillek dhe kishte merak vetem se me ke do e linte te shoqen!Pasi mendohet i thote mikut te vet me te mire:"Une po shkoj ne haxhillek dhe gruan time po ta le ty te ma kesh kujdes!Ne fakt i thote Nastra une i kam veshur asaj nje pale breke hekuri dhe u kam vene dry e si mik besnik qe te kam po t'i le celesat ne dorezim!".Dakort i thote ai miku,perqafohen e Nastra niset per rruge.Kur nuk kalojne as 30 minuta dhe vjen ai miku i "mire" duke dihatur nga vrapi i thote: "Nastradin efendi,me fal po ata celesat nuk bejne..."

Marimba

Primus registratum

Nje dite Nastradini shkon me nje shok per gjah dhe gjuajne nje lepur. Shkojne te dy ne shtepine e Nastradinit, e ziejne dhe e hane.
Pas nje jave i vijne 5 veta Nastradinit ne shtepi dhe i thone 'Ti do te na mbash per dreke, sepse jemi miqte e atij mikut tend me te cilin gjuajtet lepurin te dielen'. Nga halli, detyrohet Nastradini t'i mbaje per dreke.
Pas dy javesh i vijne 10 veta Nastradinit dhe i thone 'Ti do te na mbash per dreke, sepse jemi miqte e miqve te mikut tend, me te cilin kishe dale per gjah para dy javesh'.
Atehere Nastradini ve nje tenxhere me uje ne zjarr, e ngroh, ua ve perpara dhe u thote:
' Dhe ky eshte lengu i lengut te lepurit qe gjuajtem dhe hengrem ate dite me mikun tim!!!

platinumvl2000@yahoo.co.u

Primus registratum

Niset nastradini per peshkim,duke ecur shikon nje shtepi te madhe,afer ajo shtepia kishte nje liqen.Hedh grepat nastradini edhe fillon te flase me peshqit edhe keshtu kalon dita e pare,diten e dyte merr firzamoniken edhe fillon ti kendoj peshqeve,diten e trete mbreti e shikon edhe e therret ne pallatin e tij.Duke e pare nastradinin i cuditshem i thote me ca merresh dhe si ka mundesi qe nje njeri i thjeshte te vije ne liqenin tim edhe te peshkoje.Duke e pare nastradini ne sy mbretin i thote'eshte zanat i bukes se gojes 'nejse kalon koha duke folur mbretit nastradini i duket njeri interesant edhe keshtu e fton ne pallatin e tij.Ditet kalojne nastradini shikon mbretin cdo mengjes qe pinte kafe.Kureshtar nastradini e pyet perse pihet kafja ne mengjes,per te me zgjuar nga gjumi i thote mbreti.Vjen darka edhe nastradini mer filcanin edhe e mbush me kafe i habitur mbreti e shikon edhe i thote nuk pihet kafja ne darke,sa per prove i thote nastradini e kam.E keshtu me rradhe cdo gje nastradini e bente ndryshe nga mbreti.I habitur mbreti,edhe te neserm papritur semuret njerezit te shjetesuar qajne ulerasin neper pallat nejse vjen momenti kur cdo njeri deshiroj ta takoj per here te fundit.Vjen rradha e nastradinit edhe si gjithmone miku me dy filxhane ne dore shkon edhe i jepe lamtumiren mbretit.Ulet edhe i thote ju kam sjelle kafe mbreteri,duke folur mbreti i thote si ka mundesi qe ben gjera te kunderta ne jete, duke u menduar nasradini i thote'vetem nje liqen doja 'ngrihet mbreti ne kembe edhe i thote je vec nje peshkatar,pervesh menget nastradini edhe thote eshte efekti i kafes mbrete,edhe keshtu i jepe doren edhe i thote mire se erdhe ne boten e cudirave.Hape deren nastradini edhe fillon te qeshi duke pare njerezit qe qanin duke bertitur thote mbreti eshte shendosh e mire.Vjen e nesermja edhe sipas zakonevee te mbreteris nastradini duhet shperblyer.E pyet gruaja e mbretit cfare do kishe deshire nga ky pallat:ule koken nastradini edhe me ze te ulet i thote, 1 rresht me 6 roje mbreteresh.

assassino26

Primus registratum

Kte te funit do e shof edhe i here nai dite tjeter kur te kem kohe se e lexova 3 here edhe se mora vesh ca ishte :confused:

xhoni

Primus registratum

Vallaj edhe une spo e marr vesh.
Ose s'jeni shpjegu mire ,ose me paska ik edhe ajo icik menje qe kisha.

Princesha

Primus registratum

:lol:

Po qeshja me kta mesiper, jo me barcaleten /pf/images/graemlins/laugh.gif