N Subway Line Bronx deri ne Brooklyn! - NYC

olti

Neo
Re: N Subway Line Bronx deri ne Brooklyn! - NYC

Per mua kjo eshte tema me interesante ne af /pf/images/graemlins/smile.gif

Interesante tema, interesante dhe ca bejne shqipet anembane botes. Nuk ka vend ku te mos jemi (pervec Afrikes dhe Kines /pf/images/graemlins/laugh.gif ) Ne fakt edhe ku mendon se ka shume pak shqiptare prap duhet te besh kujdes kur flet, se ne shumicen e rasteve shqiptaret dallohen qe ne pamje, por ama ka dhe raste qe nuk te vjen kurre ndermend qe personi qe ke ne krah eshte shqiptar. Mua me ndodhi pikerisht mbreme te njihja dy shqiptare, te cilet i kisha pare me qindra here, por kurre nuk kisha menduar se ishin shqipe :shrug:

Dhe une keshtu flisja me shoket neper rruge, bus e tramvaje, por pas shume rastesh si keto qe tregoni ju, kam vendosur qe te kem kujdes, pervec rastit kur kem te bej me zezake e kineze, por dhe ne keto raste siguria mund te jete vetem tek 90 %-shi qe nuk jane shqiptare /pf/images/graemlins/laugh.gif

renea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Per mua kjo eshte tema me interesante ne af /pf/images/graemlins/smile.gif

Interesante tema, interesante dhe ca bejne shqipet anembane botes. Nuk ka vend ku te mos jemi (pervec Afrikes dhe Kines /pf/images/graemlins/laugh.gif ) Ne fakt edhe ku mendon se ka shume pak shqiptare prap duhet te besh kujdes kur flet, se ne shumicen e rasteve shqiptaret dallohen qe ne pamje, por ama ka dhe raste qe nuk te vjen kurre ndermend qe personi qe ke ne krah eshte shqiptar. Mua me ndodhi pikerisht mbreme te njihja dy shqiptare, te cilet i kisha pare me qindra here, por kurre nuk kisha menduar se ishin shqipe :shrug:

Dhe une keshtu flisja me shoket neper rruge, bus e tramvaje, por pas shume rastesh si keto qe tregoni ju, kam vendosur qe te kem kujdes, pervec rastit kur kem te bej me zezake e kineze, por dhe ne keto raste siguria mund te jete vetem tek 90 %-shi qe nuk jane shqiptare /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol:

Prodigychild01

Primus registratum

Po meqe qenkemi gjithe keta ne NYC, hajde mblidhemi per nga nje drink, qe te pakten te njohim njeri-tjetrin neper subway...

Si thoni...

E organizojme nje takim ne Manhattan?

disku

UNI

une ne keto takime te improvizuara vij vetem po me thirret nga vendi takimit...
se dihet si shkojne keto lloj meetings...shumica kalojn anash edhe nga turpi nuk flasin....
Plus shumica e takimeve jan thjesht me gjujt per laraska jo me bo miq kshuqe ..thanx but no thanx .... /pf/images/graemlins/tongue.gif

yankeebronx

Primus registratum

Pertojme te vijme deri ne manhattan po vend i pershtatshem eshte astoria sidomos Bizantio ish klubi greek tani eshte bere i shqiptareve, te kenaqet shpirti shqiptare sa te duash, sa vjen tek dera te gjithe kthejne koken kush hyri dhe kush doli...

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Nuk ka vend ku te mos jemi (pervec Afrikes dhe Kines [/qb]
e ke gabim lali, njoh njonin qe jeton ka disa vite, pikerisht ne afrike (mos te them qe ne afrike te jugut ka qene mbreti si dhe ka plot shqiptare), bile tani morra vesh se po i ben portretin presidentit te shtetit atje.

bile dhe ne kine ka, afariste.

ps; atij ne afrike do i dali emri perpara atyre qe jetojne ne amerike. pa fol qe eshte i pari venit atje, me ju thon qe ka sherbetore qe i bejne fresk me pupla struci do tu vinte çudi, hehe jeta!

Petroninsja

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Freske me pupla struci... jo po fresk me bisht palloi..

drops^of^enigma

Primus registratum

Te shtunen ne mbremje isha ne Zanzibar.Eshte vertet shume kendshem...dhe atmosfera is awesome.

Prodigychild01

Primus registratum

When in the hell did "Hell's Kitchen" become so trendy.... On the other hand.... that's where I left a chunk of my heart... walking up ninth ave... among the greek diners, cheese shops, and tiny bakeries... mmmmmm

Petroninsja

Primus registratum

Mos valle tek ky Zanzibar eshte manager nje cun tirons me emrin Ani? Nese ai eshte vendi, kam qene para 2 vjetesh, really nice place!

Blendi

Primus registratum

Let's do a flash mob right at exit 8 off off 95 in White plains. Any takers?

D-J

Forumium maestatis

hehe nje pershendetje nga vllezrit tuj matane pellgut

victoria piccadilly northern lines

rang any bells?

/pf/images/graemlins/tongue.gif

Lit

Primus registratum

Shqiptaret ne tren jane populli me i bezdisshem, sidomos tek treni N. As nuk flasin, as nuk degjojne, vetem te ngulin syte dhe s'ti heqin as kur ua kthen. Duhet t'u thuash ca ke? shqip po flas! pse dreqin me shikon sikur te kam ngrene zemren (gjithmone per vaktin e zemres, jo organin).
M'u ngriten pizgat keq njehere me nje grua rreth te 50tave dhe i fola. Me pa me inat dhe zbriti te stacioni i pare dhe priti per trenin tjeter.

Ehh treni N... sa aventura te perditshme...

JiggaMan

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lit:
[qb] Shqiptaret ne tren jane populli me i bezdisshem, sidomos tek treni N. As nuk flasin, as nuk degjojne, vetem te ngulin syte dhe s'ti heqin as kur ua kthen. Duhet t'u thuash ca ke? shqip po flas! pse dreqin me shikon sikur te kam ngrene zemren (gjithmone per vaktin e zemres, jo organin).
M'u ngriten pizgat keq njehere me nje grua rreth te 50tave dhe i fola. Me pa me inat dhe zbriti te stacioni i pare dhe priti per trenin tjeter.
Ehh treni N... sa aventura te perditshme... [/qb]
Une pedite jam ne N, dhe nuk kam pasur eksperienca negative, pervec atyre shqipove te shkrete qe punojne ne ndertim uptown dhe vijne era kerrme kur kthehen nga puna...