Nëse do të mundëni ta ktheni Kohën a do ishit Ky / Ajo çfarë jeni sot.

joetisti_

Locus omnem
Po ta ktheja kohen ne kohen kur do te kisha mundesine te vendosja te lindja ose jo, do te zgjidhja te mos lindja. Kurse gjerat qe kam bere do te ishin te njejtat me keto. Fati ka dashur te kem prane njerez te mrekullueshem.

Elia:)

Valoris scriptorum
Normale qe po! Un jam kjo fal situatave qe kam kaluar ne jet. Ndonje her kam gabuar nga nje her kam vepruar drejt etj etj jam shum krenare per ate qe jam e per ket arsye sdua te fshi asgjo ...Edhe gabimet me te medhaja , sdua ti fshi...se me kan ndimuar me qen kjo qe jam sot!

domenika

Primus registratum
Ne prehistori nuk do te isha praktikisht kjò qe jam sot.... do lyeja ndonje shpelle me bojra natyrale po nuk do mund te projektoja skena. Nje bankier i koheve te sotme ktu e mijera shekuj prapa ne vend te lekeve do lozte me gjethe fiku!
Evoluzioni ka bere punen e vet.. egziston ne te gjith ne nje sindrome memorje e te pareve tane..

rikima

Forumium maestatis
Ne thelb ky person do doja te isha ky karakter,por do beja zgjedhjet e mia pa u ndikuar nga familja ose nga kushdo person tjeter.Mendoj se do isha me e lumtur dhe me kembengulese per te bere endrrat realitet.

Amour

Valoris scriptorum
Absolutisht qe po kjo qe jam dhe nuk do ndryshoja asgje ne veten time, por do ndryshoja dicka nese do ,e jepej mundesia, ne gjerat qe kane ndodhur .

Hektor12

Locus omnem
pishmane te gjithe kena por rruga eprojektuar per ne kjo eshte e le te rrjedhe sic eshte projektuar

Pinky

Forumium maestatis
Jo, po tkisha kto mend qe kam tashti ti kisha para ca vitesh askujt sdo ja kisha nevojen e do vazhdoja perpara pa vrar mendjen per asgje