Në FALLUXHA o na u ndal pranvera...

deist

Primus registratum
Re: Në FALLUXHA o na u ndal pranvera...

Shkruni more najsen per Falluxhan. Ju kujtohet se si "luftuan" terroristet islamike.

AnaBlue

Forumium maestatis

Po te paralajmeroj se do behesh BAN po vazhdove te shash ne kete menyre!

Presidenti

Forumium maestatis

he m'te somes ha!!! ini per gjynaf!

Ky palloshi qe ia coft Zoti me vujt maj kallamash, zoft mend se kur vdesin njerez vetem kafshet e te çmenmit qeshin, s'osht per te vra me buk ne goje ...po o me e lon pa honger se ço kafshaten dam!

Historia do te shkruj nje dit per falluxhen, kur te ftohet gjkerat e kalamajt ta flasin si sot hiroshimen a aushvitcin tu pi kafe e cigare klubeve kom permi kom. Do te tregohet se eshte vjellur zjarr i artilerise me te rende siper mijra femijeve ....e vari derrin se kan qen mysliman, iraken...a shiit, ishin fmije e kishin nenat per dore, gjysherit ne qoshe te vatres e ndoshta babain qe luftonte njerezit me yje e viza kuq e blu.Pse? per ate te falluxhes do te mjaftonte thjesht justifikimi se nuk e dontre ne shtepi te vet, e perball njerezve me mend e Zotit eshte i lare, e asnje pretekst ne bote s'jutifikonte Yankeen aty!

Po varja si shkoi, kini repsekt per nenat tuaja e mos provokoni njeri tjetrin. e Lusni zotin qe nese doni te mateni me dike, tju beje te takoheni jasht af-se...e shifeni pertej fjaleve ju dhem nderi i nenes.

une do te kujtoj se kam vuajtur ditet e renda te falluxhes...e jam lutur per ta, e do te kujtoj se me mua jan lutur shum te tjere. Zoti e lehtesofte njeriun e u hedhte hallet e te vuajturve, mbi ata qe tallen me vuajtjen e tjetrit!Do ta kujtoj faluxhen si kujtoj gjithmone drenicen, aty ku qe u ndal pranvera ai trapi siper e ka mesu vetem nga kenga, po ne kemi qen tu e prit pranveren atje me sy ngulur ne horizont!

Kondrapedali

Kondrapedali

O Nahar, nja 2 toça jan si puna e atij lart. Të tjerët nuk arrijnë ta kuptojnë se ç'do të thotë e të tjerë janë plotësisht dakort me ty, me apo pa përzierjen e Zotit. Pak rëndësi ka ç'thotë një karabush!

OROSHI

Primus registratum

Normalisht qe jemi dakord me "Naharin" :wave:
duke lene menjane fene!

Presidenti

Forumium maestatis

breh, t'kthejn naj gjo permys, ju te dy dakort me mu!!! /pf/images/graemlins/smile.gif

une_une

Primus registratum

Fillimisht postuar nga amar
PSE JU SHKIJET E ALBFORUMIT I KENI KAQ INAT ARABET,TURQIT ??? A MOS VALLE JENI KOPILA TURQISH E ARABESH DHE U KA NGELE HATRI TEK KETA POPUJ??.
KA SHUME KOHE QE NUK KAM SHKRUAJTUR NE KETE FORUM SEPSE KAM QENE I ZENE ME LUFTEN NE IRAK . ISHA KATER MUAJ ATJE NE IRAK DHE TE THEM TE DREJTEN U KENAQA DUKE PRERE KOKA SHKIJESH AMERIKAN DHE SHKIJESH TE KOALICIONIT ISHTE KENAQSI E MADHE ,KURSE JU HANI MUT KETU SE JO KSHU E JO ASHTU,HAJ BRE BURRA SHKONI NDIHMONI NJI CIK AMERIKES SE I KANE SHKERDHYER IRAKENT AMERIKANET DERI TEK QAFA
http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/ap/20050614/ap_on_re_af/africa_terrorism_1

Algjerianet po vene ne Irak por amari iku! Me cfare fytyre do dali ky para allahut te thote se la ne balte islamin edhe profetin me shoket e tij?

Infidelet jane atje fortifikuar apo jo edhe me tanke apo jo. Amari nuk eshte atje!

Ky karagjoz qe me siguri ka mbushur br eket nese mund te kete vajtur. Cfare justifikimi nxjerr ky sharlatan per braktisjen e myslymaneve ne Irak? Gjaku i mijera myslymaneve nuk i ben hic pershtypje ketij sharlatani para se te ikte ne Iraku?

Eshte bere humor myslyman ky edhe disa te tjere te cilet te paafte te luftojne per Islamin na cajne veshet ne forum. myslymanet jane ne lufte me kryqezatat ne shtepine e tyre. Infidelet ku jane sot? Ne Irak! Kjo ka rendesi. Llafet jane pa bereqet.

E dini si ngjajne amari e shoke te tij ketu ne forum? Njerez qe jetojne kot.
Infidelet pushtojne Marsin edhe Irakun amari edhe te tjere dihet se cfare bejne : shpjegojne edhe lexojne kuranin.

Vetem fakti se infidelet nuk i hidhin as qurret medreseve te myslymaneve (po shtohen medresete ne Shqiperi po ecen perpara Shqiperia) tregon fakt kuptimplote.
Shqiperia po ecen "perpara" edhe mbrapa. Perballe nje kulture edhe arsimi te ofruar nga medreseja lindin dy trende te rrezikshem dekadence edhe fondamentalizmi si kunderpeshe te njeri tjetrit. Rezultatet i shikoni ne gazetat ne Shqiperi. Njerezit ose cmenden komplet ose behen fondamentaliste.

Ku po veni o njerez? Ku po vete o Shqiperi nene e kaloresit te Krishterizmit?

antares

Primus registratum

================
================================
!!!!!!!!!!!! Dhe kete e thote nje..........

:confused: :confused: :confused:

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga antares:
[qb] ================
================================
!!!!!!!!!!!! Dhe kete e thote nje..........

:confused: :confused: :confused: [/qb]
....akoma ti me kete...askushiusin?? /pf/images/graemlins/laugh.gif