My Masterpiece.

blendiys

Primus registratum
My Masterpiece.

Po vrisja mendien sesi quhen ne Shqip lodrat qe duhet ti ngjisesh dhe lyesh vete , por nuk me vjen ndermen asnje fjale.
Me poshte po vendos disa foto te 'punes' time. Nuk e di nese dikush ketu eshte i fandaksur si une ne keto modele.

Image5.jpg

Image8.jpg

Image4.jpg

Image3.jpg

Image1.jpg

Ky eshte nje APACHE AH-64 ne shkallen 1:32.
Shkalla e veshtiresise 4/5, me mbi 150 pjese.
(boja akoma nuk ka mbaruar)

Do isha kurioz nese dhe juve ju interesojne puzzel te tille.

Guest
Re: My Masterpiece.

Do isha kurioze sa kohe te eshte dashur ta besh gjithe kete? Goxha pune duket qe eshte bere. /pf/images/graemlins/smile.gif

Dicka te tille kam pare tek nje film, kur koleksionisti ishte i apasionuar per ndertime figurash (personazhe si Batman etj) dhe se fundi e dashura e tij i nxori ne shitje ne ebay dhe mori prej tyre mijra fitime (film hesapi mo /pf/images/graemlins/laugh.gif)

* Durim te metejshem

blendiys

Primus registratum

Nuk e kam llogaritur kohen, por di qe koha ka fluturuar vecanerisht me pjeset me te vogla dhe pa shpjegim ne fletushken shoqeruese.
(them 2 jave me nga dy ore ne dite)

Eshte dhe nje konkurs (organizuar nga firma prodhuese), ku duhet te dergosh punen tende dhe ta vendosesh per cmim, per te cilin asnjehere nuk jam interesuar.

Guest

Them qe duhet te kesh disa pune, qe te marresh pjese ne konkurs.
Gjithsesi "pyetjet nuk kushtojne" - thote gjermani. Mua me duket goxha pune dhe qe ta ha syri.

blendiys

Primus registratum

Jo jo, mjafton vetem nje moster, por shkalla e veshtiresise 4/5 nuk eshte e mjaftueshme. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tek kjo 'pune' ka disa gabime dhe juria nuk do t'ja dije per gabimet e fabrikantit.

Smoky_Angel

Primus registratum

wooow, shumë interesant që ti e paske bërë me helikopter, unë kam bërë vetëm shtëpi të mëdha me puzzle, mirëpo jo sipas modelit që është treguar në kutizën e puzzles, dmth kam dashur të dal nga ajo mënyrë e ndërtimit, por ja që kjo ka qenë shtëpi, edhe kishte mundësi. Dëm që s'e kam foton e skenuar...

Guest

Te keqen e nervit /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Mire nervi, por kur te mbesin gishtat ngjitur dhe nuk ka diluent qe te merr persiper? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Megjithate eshte ndjenje e bukur /pf/images/graemlins/mad.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Rrezik dhe kur s´te lodhen gishtat te esht´ bo ves me u anku /pf/images/graemlins/laugh.gif
P.s S´ka kenaqsi, pa lodhje.
Por po deshe, na nda ca detyra shpie per ndihme.
Bishti s´do jete i veshtire me u montu /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Ashtu mendova dhe une, 'bishti nuk eshte problem', por pasi i ke ngjit te gjitha dhe dicka nuk shkon (vetem per a't bisht), te duhet ta c'ngjisesh nga e para dhe te kapesh limen (ate te thonjve /pf/images/graemlins/laugh.gif) jo vetem per relievet por edhe per nervin kacurrel. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
...te kapesh limen (ate te thonjve /pf/images/graemlins/laugh.gif) jo vetem per relievet por edhe per nervin kacurrel. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Rendesi ka qe arrin ta tendosesh nervin...s´ka rendei me cfare
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Icik do te intervistojme ne detaj ty, deri tek puna e dyte.

Apo s´eshte e para kjo?

blendiys

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Icik do te intervistojme ne detaj ty, deri tek puna e dyte.

[/ QUOTE ]
Hmmmmmm, intervistojme apo implikohemi? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Puna eshte i treti projekt! /pf/images/graemlins/shrug.gif
Kush do implikohet ne projektin e 4-t? /pf/images/graemlins/devil.gif

DriniS

Ecejak

un un un un un (Drini ngre doren) lol

Paaa sa kom pa shetit me alikopter...

it's me

Primus registratum

Drin, ato bicikletat e Leuvenit si pash ndonjehere se c'ngjyra kishin /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

DriniS

Ecejak

Shhh, mos i thuj kto gjona ne publik se pastaj bie ne sy qe e ke pat mendjen te une e jo te bicikletat /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Te shikoj ne arkivat e fotove ne shtepi dhe sa ta gjej do ta postoj ketu. Te fala artistit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Une do implikohesha me deshire, por keto skicat me tmerrokan /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po pate ndonje detyre te lehte, si per mik, po

P.s Drini qenka optimist /pf/images/graemlins/laugh.gif

it's me

Primus registratum

Tani me thene te drejten une per te pa surratin tend erdha aty /pf/images/graemlins/laugh.gif por ti me bere te shoh ate fushen me bicikleta qe une i kaloja cdo dite prane dhe sja hidhja ndonjehere syte /pf/images/graemlins/cool.gif.

Kordelja

Valoris scriptorum

Po puzzles hyjne ke masterpieces?....dmth ato me shumeeeeee pjese dhe ngjyra, ose me drite hije vetem gri...aty jam e mire una /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi, te sfidoj /pf/images/graemlins/laugh.gif