Muzika Shqiptare me ne fund ka bere progres...

A mendoni se muzika moderne Shqiptare po ben progres cdo dite e me shume?

• Total voters
    5

Megg

Carpe Diem
Kohet e fundit muzika Shqiptare ka bere nje progres,,,Shume artiste Shqiptare kane krijuar shume kenge e klipe dhe po i korrin sukseset e tyre dalengadale,,,Kjo rritje ritmi per artistet shqiptare do te thote shume pasi nuk jane te shumte ne numer dhe po e shijojne suksesin te vetem...Kenget e promovuara kohet e fundit kane qene kenge ritmike ,te degjuara,te kercyera dhe madje shume te shitura,,,

Hank

Valoris scriptorum
Ca progresi aman. Ketu vetem kenge tallava degjohen, ose bukurane qe pretendojne te jene kengetare.
Degjoja vjet nje emision krejt tangent ne TV dhe degjoj njeren qe po kendonte lehte ne mes te nje interviste duke treguar nder te tjera qe kishte mbaruar per kanto. Kishe kenaqesi te degjoje nje ze aq te embel e te bukur... nderkohe populli do breket e ciljetes qe ta bleje nje CD.
Une as emrin nuk i di asaj femre qe kendoi, ndersa Ciljeten e njeh dhe mbesa ime 2 vjece.

Megg

Carpe Diem
Kjo eshte e vertete ,,ne ditet e sotme kengetaret jane me shume per pamjen e tyre fizike,dhe kengetareve te verteta e te talentuara nuk u jepet mundesia per tu bere te suksesshme aq sa disa kengetare qe nuk meritojne te jene aty ku jane,pra qe kane ''merituar'' adhurimin e publikut....Por jam dakort qe MUZIKA shqiptare ka bere progres,,,dalengadale kengetaret, te talentuar apo jo ia kane arritur qellimit dhe i jane pershtatur modeleve te huaj te artisteve....

Hank

Valoris scriptorum
Pershembull? Cilet kengetare jane permiresuar duke iu afruar modeleve te huaj te artisteve? (duke hequr kopjimet ne muzike)

Sweety el

Locus omnem
Per shembull!?
Nuk mund te behen vleresime pa fakte!
mua per vete me duket

sikur keta po japin max e tyre dhe shumica e kengeve te tyre na bejne qe te ngrihemi dhe te kercejme,kemi
këngëtar shumë të mirë qe 700 herë mund t'ja dëgjojmë këngët e tyre e nuk bëhen bajat

Megg

Carpe Diem
Ca progresi aman. Ketu vetem kenge tallava degjohen, ose bukurane qe pretendojne te jene kengetare.
Degjoja vjet nje emision krejt tangent ne TV dhe degjoj njeren qe po kendonte lehte ne mes te nje interviste duke treguar nder te tjera qe kishte mbaruar per kanto. Kishe kenaqesi te degjoje nje ze aq te embel e te bukur... nderkohe populli do breket e ciljetes qe ta bleje nje CD.
Une as emrin nuk i di asaj femre qe kendoi, ndersa Ciljeten e njeh dhe mbesa ime 2 vjece.

Muzika ne pergjithesi ka bere progres,,,do emra???Shiko kengen magjike apo festivalin e fundvitit etj,,,dhe do te kuptosh qe muzika Shqiptare eshte permiresuar dhe po i afrohet modeleve te artisteve te huaj....Ti mos merr shembuj 2 kengetare me parime te ndryshme pra nje kengetare qe ka bere karriere prej pamjes fizike ,lookut etj dhe nje kengetare qe ka talent dhe pasion per kete fushe....
Gjithesesi une e rrespektoj mendimin dhe parimin tend per kete teme,,,thjesht po mbroj idealet e mia dhe kaq....

gangsterja

Primus registratum
Ka bere shume progres madje keto kenget e reja qe dolen ne veren e vitit2011 te kishte lezet shpirti me i degjuar.