Mutacionet gjenetike dhe trinia ELBASAN/LIBRAZHD/PERRENJAS!

S6T6N6

Forumium maestatis
Mutacionet gjenetike dhe trinia ELBASAN/LIBRAZHD/PERRENJAS!

Ndodh shpesh te jem i ulur perpara televizorit duke pare edicionet informative dhe te degjoj lajme te cuditshme lidhur me mutacionet gjenetike. Lind nje qingj me dy koke, pjell mushka, gjeli ben veze, macja kakarit si pule etj. etj.
Tema qe kam hapur sherben te permendni rastet me te cuditshme dhe interesante qe ju te dashur miq keni degjuar, pare ose njihni si dhe te spjegojme se bashku se pse qytetet shqiptare qe kam permendur me lart jane nder furnitoret me te medhenj te ketyre fenomeneve te jashtezakonshme!

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: Mutacionet gjenetike dhe trinia ELBASAN/LIBRAZHD/PERRENJAS!

Me qe jam hapesi i kesaj teme duke dashur t'iu fus ne brendesi te saj po ju paraqes disa foto njerezish me mutacione gjenetike...

img004.jpg

hurricane

Primus registratum

O satana, kjo puna e mutacioneve ka ardhur si pasoje e ndotjes se madhe ne ato rajone. Mos harrojme qe po te kalosh ne elbasan shikon nje re te kuqe tymi qe mbulon qytetin. Kete tym e leshon metalurgjiku. kurese per sa i perket ati gjelit qe beri veze eshte histori e rreme. Nuk ka mundesi sepse gjelit i bene edhe teste dhe doli qe nuk kishte qene kurre "shtatzan" /pf/images/graemlins/laugh.gif ate vezen e ka bere nje pule dhe pastaj gjeli eshte ulur siper, kur eshte cuar e ka pare ajo katunarja qe poshte gjelit ishte veza. eshte thjesh nje krijim i ardhur nga injoranca!

McByrek

Primus registratum

Duhet shtuar edhe Korca ne liste. Nje jave me pare lindi nje kotele dykrereshe. Them se edhe shqiponja e flamurit shqiptar duhet te kete qene me origjine nga zonat industriale te Elbasanit ose te shqiperise lindore - juglindore.

hurricane

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: