Mua me mjafton nje buzeqeshje per te me bere te lumtur.!!!

Hope

dans ton coeur
Mua me mjafton nje buzeqeshje per tme bere te lumtur . . . . Me mjafton nje fjal per tme bere te qaj . Ndonjeher jam perkushtuar aq shume nje personi sa kam humbur veten time . . . Gezohem me pak por ama merzitem shume shpejt sepse bota shpesh behet shume e vogel per mua . . . A e dini pse nk jam perfekte . . ? Se ndoshta jo cdo veprim i imi tregon natyren time te vertet . . . Jam koke forte kam karakter te veshtir dhe pak arrijne te me kuptojne . . . Kam falur gabime te pafalshme . . . Kam zevendesuar persona te pa zevendesushem dhe kam harruar persona te pa harrushem . . . . Kam reguar dhe keq . . . Jam zhgenjyer nga persona qe nk e prisja . . . Kam mbajtur ne krahe dike per ta mbrojtur . .Kam qare duke degjuar muzik . . . Kam mesuar qe fjalet e hedhura ne ere lendojne . . Kam pasur frike te humbas dike qe gjithsesi e kisha te humbur . . . Por kam mbijetuar dhe jetoj akoma , per disa persona do kisha dhene dhe jeten por tani kam kuptuar qe do kisha bere nje budallik...

dr love

Locus omnem
Per te me ber te lumtur...me mjafton te kem dashurine e atyre qe dua..edhe pse ka raste .qe s'e meritoj..se jam e padrejte ndaj tyre...me shume kerkoj se jap...me shume me duan se dua..sepse e kam te veshtire t'iua shpreh dashurine me fjale..

Ata gjithmone me falin dashuri pa kushte..kjo me ben te lumtur..dhe buzeqeshja e tyre....

Hektor12

Locus omnem
Une me shume jap se marr ... mbase ky eshte gabimi im ... sme intereson se ckane si jane dhe ku jane ... me mjafton qe i dua dhe i ndjej ... por tashi po perqendrohem ke kjo shishja e birres dhe asgje sdu te mendoj ... mendoj qe fjalet me mire ti shpreh perballe se ketu ...

Hektor12

Locus omnem
Dashuria eshte nje ndjenje e fuqishme dhe e jashtezakonshme per nje njeri, nje vend ose dicka tjeter. Ajo mendohet zakonisht si e pamundur te perkufizohet, prandaj, sa here perpiqemi ta perkufizojme, perfundojme duke i vene kufizime. Dashuria nuk e ka nje perkufizim te sakte, gjithkush e percepton ne menyren e tij. Per mua dashuria eshte nje nga ndjenjat me te bukura qe mund te perjetoje njeriu ne jete, nje ndjenje qe i jep kuptim kesaj te fundit. Dashuria eshte e durueshme dhe e sjellshme, nuk eshte as xheloze as mendjemadhe, as krenare, as egoiste, as zemerake.
Kur thuhet fjala "dashuri", gjithmone te vjen ne mendje ajo ndaj nje personi. Kjo ndjenje te perfshin deri ne palce dhe te detyron te besh gjera qe as i kishe imagjinuar me pare se do t'i beje. Midis ketyre, te ben edhe shkrimtar te talentuar. Dashuria perfshin shume fusha te jetes, si dashuria per nenen, per shokun, per jeten etj. Asnjera nga keto nuk ngjason me njera - tjetren, dashuria eshte me e komplikuar nga sa e mendojme ne. Nk mbarovaa dreqin

Hektor12

Locus omnem
"... Më ke dashur, e di. Sipas metrit tënd të dashurisë, me pikatoren gjithmonë përqendruar që të numëronte rreptësisht piklat e dashurisë që më dhuroje, më falje, më... cili është varianti i saktë i asaj që kam ndër mend në shqip? Më vjen fjala në gjuhë të tjera, por jo në shqip. U shpërndamë nëpër botë ne shqiptarët, zogj marrucë e të përhumbur me pendët që na kullojnë gjak... Më ke dashur, jam i sigurt për këtë, ndonëse kjo nuk të pengonte të lije mendjen edhe për të tjera gra dhe këtë të ma pohoje pa pikë mëshire. Dashuria për mua nuk të pengonte të më fyeje e lëndoje shpeshherë me mospërfillje apo përbuzje ndaj emotivitetit tim të marrë...
Plogështia po mbaron... po çan drejt sipërfaqes një nga karakteristikat që na ka marrë më shumë në qafë ne ballkanasve, krenaria e pakufi, krenaria kaq pak e mençur. Por tani kam nevojë për të, edhe pse e di që kjo e famshme krenari është më shumë fodullëk prej budallai, që ne e nxjerrim nga xhepi sa herë nuk jemi të zotët të zgjidhim problemet tona. Pra mirëseardhtë krenaria kokëfortë absurde e gjithpushtetshme e sëmurë shkatërruese miope e paarsyeshme. Kam aq shumë nevojë për një ndjenjë të tillë vullkanike..."

Wishmiss

Valoris scriptorum
Ne jet do luftosh e do vuash per te gjet pjesen tj qe mungon per te qene nje i teri . Ajo gjysma mund te jet gjithmon kaq afer sa ti as e ndjen as e prek as e shikon .Mesohu te dashurohesh me veten dhe mos tu jepesh cingerimave me shume nga ci jep vetes . Floriri nuk zbret nga qielli ne nje pjate te argjend per ty , je ti ai qe zbraz limitet e tua per te mar pak fare pak nga ai pluhur i cmuar . Njerzit jane si dielli lindin dhe perendojn po njesoj , ndaj kujto cdo reze dielli qe ka pershkruar fytyren tende te nje dite te tere do kuptosh nese ia vlen ti japesh gjithshka dikujt kur cdo sek ka me pak ngrohje se nje dite me pare .
Nese do te jetosh prano dhe vuatjen e embel te cdo lloj situatave , prano dhe zhgenjimet , pa to sdo kishim mesuar asgje , prano dhe refuzimet jan te vlefshme per te nermen , pranoji dhe lotet kur reshkasin padashur nga syt e tute , eshte thjesht ndjenje njerezore qe do te te bejne me te forte te nesermen .
Jo cdo histori ka nje fund te lumtur ndaj shijoje momentin .

Hope

dans ton coeur
Mjafton nje shikim per te me bere xheloz,sepse xhelozia nuk eshte mungese e besimit,por frika e humbjes.Me mjafton me te vertet pak,sespe ne jete gjerat me te vogla jane,,ato qe vine nga zemra,jane ato me te sinqerta.Pranoj shoqeri nga cdo vend i botes,ofendimet dhe fjalet e renda nuk kane ekzistenc ne fjalorin tim,m'respekto dhe te respektoj.Nese i flas dikujt e bej per respekt
dhe edukate jo se kam ndonje interes te vecante.Mundohem te jem sa me e sinqerte ne jeten e perditshme,por shpesh here nuk
vlersohet kjo gje.Jam shum e bute por nqs me provokojn behem Kafshe e vertet,e mira eshte
se skam dal asnjeher nga vetja ime uroj qe mos me bej kush te dal.S'bej padrejtesi dhe nuk dua
te behen.Ndonjehere jam perkushtuar aq shume per nje njeri sa kam harruar veten time.Une gjithmone jap,por e verteta mbi te gjitha dua te marr dhe kam mesuar qe sa me shume jep aq
me pak merr.Gezohem dhe me pak.Merzitem shume shpejt dhe me shume,sespe shpesh bota
behet shume e vogel dhe e ngushte me mua.Kur fal dihet se nuk harroj kurre.Kam mesuar qe bota rrotullohet por atehere kur ste behet vone fare.Kam falur gabime gati te pafalshme,kam provuar te zevendesoj persona te pazevendesueshem dhe kam harruar persona
te paharrueshem.Kam vepruar sipas momentit,jam zhgenjyer nga pesona qe nuk e mendoja kurre,por dhe une kam zhgenjyer.Kam mbajtur dike mes kraheve te mi per ta mbrojtur,jam bere mik perjet.

Hektor12

Locus omnem
Doje vetem ata qe te kane ne zemer ... po valle se kane bere deri tani ... se mendoj ashtu ... per vete mendoj qe nje buzeqeshje por jo zgerdhirje eshte ilac dhe kurajo per zemren

Amour

Valoris scriptorum
Jo nuk me mjafton nje buzeqeshje :p dua me shume ta puth, prek, ndjej afer vetes time, kur me shoqeron ne kuzhine, ne dush etj etj ncuk ncuk nuk me mjafton nje buzeqeshje :llastica: