Mroma stafi jap doreqjen per acc e kerkuar se nuk egzistoka nje pergjigje ishte ne diskutim pe

KriXt

Forumium praecox
o dev tashi un mor vesht sinqersht se kudon me dal me ket postim qe ke ber.. erdhe me fole ne prv para dy ditesh edhe te sjarova te thash je ne vezhgim nga un si sop .... edhe ram dakort bashk .. tashi vjen ktu edhe poston e shkrun gjera me nerva.... edhe sa per ty Hope ska lidhje founder me kto gjera se jan sop qe duhet te pergjigjen edhe te meren me.forum ... flm per mirkuptim

dev

Forumium maestatis
Krixt ne prv te mora un sa per dijeni dhe te pyta sepse po sju kujtove as do tja dije njeri ... sjam i vetmi qe prisja pergjigjigje ka dhe kolege te tjere si Useri tj pak me lart qe ka kohe qe pret pergjigjigje :) Autocthonous ska asnje problem vlla e ke lejen ne xhep te komentosh se dhe ti ke te drejtat e tua :)

KriXt

Forumium praecox
o cuna un tashi jam rikthyer edhe ca user si njof dhe kjo gje kerko kohen e vet gjithsesi un jam shum online edhe po ishof gjerat me kujdea .. nen vezhgim dmth qe shifrt user ai sillet sa aktiv eshte ne main dhe sa koh kalon ne server.. ktu kerkohen aop te jen sa me aktiv ndersa ti autochtonos thua qe sflet shum ...dmth ti mund ti fusesh i parkim nick edhe je ok do moresh aop ... ju lutem lexoni rregulloren dhe kriterer qe duhet te ket nje user per te kerkuar aop....dev ske pun me tjeret presin apo nuk presin ktu eshte kerkesa jote edhe un tu pergjigja.. kaq... shum shpejt do merni pergjigje ... klm te dy dhe chat te mbar ne vazhdim

• Like
Reactions: dev

dev

Forumium maestatis
KriXt kure shumica rin 2 ore un kam arit dhe 12 ore po te jet per aktiv dhe kohe te zjatur yj ne librin GINESS :)

Universal

AnonymouS
Postimet jane fshire pasi kjo teme i perket zones SOp te nderhyje.

Ju lutem mos komentoni pa lidhje,per cdo abuzim ka nenteme te caktuar. :)

• Like
Reactions: dev