Mrekullia Ne Syte E Tu!

Sweety el

Locus omnem
Shume here jam munduar te gjej perkufizimin e fjales MREKULLI po s'kam arritur ta bej dot. Kjo per faktin se per secilin nga ne kjo fjale ka kuptim tjeter e keshtu perkufizimi i saj merr permasa shume te gjera.
Psh, ne syte e nje nene, lindja e foshnjes se saj eshte mrekulli. Per nje artist, krijimi i nje vepre te bukur eshte mrekulli. Per fshatarin, renia e shiut eshte mrekulli
smile.gif

Kurse une MREKULLINE e shoh ne perfeksionimin e trupave tane; menyren se si mijera reaksione ndodhin ne te njejten kohe dhe si cdo gje eshte e sinkronuar.

Do doja te dija se c'eshte MREKULLIA ne syte tuaj
smile.gif

Anavlore

Forumium praecox
quaj te pazakonshmen, keto qe ti permend une i quaj te zakonshme, mrekulline se kam njohjur ende. E shoh si dicka qe do me shokoj e do me bej ekstremisht te lumtur, si dicka qe ndodh rralle qe te deh me kenaqesine qe fal

gangsterja

Primus registratum
Ti e ke njohur,mrekullin ndersa un pres ne te ardhmen qe te me pranoje keshtu sic jam(te metat e te mirat).Ne syte e mi mrekullia do te jete kur te me thote ai te dua(djali i enderrave te mia).Un e shoh si dicka te pazakonte,pasi per te je bota qe e rrethon,dhe vemendjen ta kushton vetem ty.Kjo mrekulli quhet:-"DASHURI"!:engjell::wub:

Thamina

Papirus rex
Une e kam njohur dhe e shoh perdite.
Jeta na jep shume mbrekulli rreth nesh mjafton te hapim mendjen e shpirtin e ti shohim.

Almaa'95

Papirus rex
Ne ndoshta mrekulline presim ta shohim ne trajta madheshtore,qiellore, anormale. Por mrekulli me vete eshte dhe disa e sotme,ndonse me shi!
Zgjohesh ne mengjes ne shtepine tende te ngohte,ha buken me cokokrem qe aq shume te pelqen & futesh ne AlbForum:p