Mr_BoBii Do Aop Po Sja Jep Njeri :( Kush ME JEp Mu AOp MEr Amon :(
M Mr_BoBi Primus registratum 15 Sep 2006 #1 Mr_BoBii Do Aop Po Sja Jep Njeri Kush ME JEp Mu AOp MEr Amon /pf/images/graemlins/frown.gif
S Scorpion Guest 15 Sep 2006 #2 Re: Mr_BoBii Do Aop Po Sja Jep Njeri Do te vije dhe rradha ty mer, mos u merzit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Mr_BoBii Do Aop Po Sja Jep Njeri Do te vije dhe rradha ty mer, mos u merzit /pf/images/graemlins/laugh.gif
N nirvana_m Primus registratum 15 Sep 2006 #3 Re: Mr_BoBii Do Aop Po Sja Jep Njeri Mr_BoBi ishallah e mer mer daj po vallaih bilaih a bo shume veshtire ketej.
Re: Mr_BoBii Do Aop Po Sja Jep Njeri Mr_BoBi ishallah e mer mer daj po vallaih bilaih a bo shume veshtire ketej.
M Mr_BoBi Primus registratum 15 Sep 2006 #4 Re: Mr_BoBii Do Aop Po Sja Jep Njeri nirvana LoooL ThnX Plako /pf/images/graemlins/frown.gif
M monte Primus registratum 15 Sep 2006 #5 Re: Mr_BoBii Do Aop Po Sja Jep Njeri Mr_BoBi shpresoj te Marresh AOp ke shqiperia plako ishalla ju boj thirrje sopave per te dhen acc ty ? hajt ishallah /pf/images/graemlins/smile.gif
Re: Mr_BoBii Do Aop Po Sja Jep Njeri Mr_BoBi shpresoj te Marresh AOp ke shqiperia plako ishalla ju boj thirrje sopave per te dhen acc ty ? hajt ishallah /pf/images/graemlins/smile.gif
M Mr_BoBi Primus registratum 17 Sep 2006 #6 Re: Mr_BoBii Do Aop Po Sja Jep Njeri ncnccnncnc Se Kur Do Me Vi Ajo Rralle Mu MEr Se Di /pf/images/graemlins/frown.gif
Re: Mr_BoBii Do Aop Po Sja Jep Njeri ncnccnncnc Se Kur Do Me Vi Ajo Rralle Mu MEr Se Di /pf/images/graemlins/frown.gif
F Foti Primus registratum 28 Sep 2006 #7 Re: Mr_BoBii Do Aop Po Sja Jep Njeri kane mbaru aop-at dukuni nga fundi 2008