Moter e vella . . . U rritem bashke!

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Moter e vella . . . U rritem bashke!

....ti...kam qef te te kujtoj sa i keq ishe kur ishim te vegjel...
isha skllavja jote personale /pf/images/graemlins/smash.gif , te "urrej" per kete, dhe e di qe ti "urren" veten per kete tani qe e mendon ... me pelqen qe ndihesh fajtor, kriminel, dhe barbar /pf/images/graemlins/laugh.gif
Perfitoje nga rangu me i lart qe kishe si me trup e si me mosh, per te bere me mua cfare doje....
dhe une si ndeshkim i thoja mamit /pf/images/graemlins/laugh.gif
dhe ti si ndeshkim me rrifje /pf/images/graemlins/laugh.gif
dhe un si ndeshkim prap i thoja mamit /pf/images/graemlins/laugh.gif
dhe ti prap me rrifje
...dhe keshtu ishte gjithmone... /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Fjalet qe edhe sot me tingellojn ne vesh jane "ta tregoj un ty kur te mos jen keta ketu" ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ejjj...u rritem te ndare...se njofem njeri tjetrin, seicili ne anen e tija, ne kultura te ndryshme... tani flasim si shok, si te barabarte...tani "ta mshoj un ty po aq fort" /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
Shyqyr zotit ishim vetem 2, imagjino te ishim me shume se 2 dhe te gjithe me te njjtin tru skic si neve...do kishim perfundu tu rraf njoni tjetri ne burg /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
jemi si dy pika uji, ngjajme jo vetem nga fytyra, por dhe nga xhestet, nga e qeshura, nga mimikat, nga humori (pa kripe) edhe cigaren e pim njelloj ...
Cuditerisht, kan qene momente fantastike...tani po mendoj qe jam shume mazzo qe me mungojne ato momente... /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ejjj...o rrote, do ti thyj brinjet...fli gjithmon me nje sy hapur... /pf/images/graemlins/laugh.gif

regele

Forumium maestatis

O motra, me mua e kishe? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Na bate me u mallengjy...S'do hy ma tek Diapazoni...derisa t'blej nje pako shamia hundesh se m'kane mbaru. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Motra jeme e vogel,
nuk e di a e ke kuptu qe ti je personi qe du ma sh n'bote. E di se i kam pike t'dobta edhe mamin dhe babin po ti je ...Ti.
Nuk ta kam thane asnjihere qe t'du fort (edhe pse shpesh ta shkruj ne mail apo ne sms), po me ta thane s'ta kam thane asnjihere.Ti e din se si funksionon n'shpi tone...ti e din se si jena msu ne te dyja.
Gjithsesi besoj se e ke kuptu sa e rendesishme je per mu. E mban mend para 4 vitesh kur babi ndejti nji muj ne spital n'Tirane dhe mami e shoqnoi gjate gjithe mujit, e mban mend si kena ndejte ne te dyja bashke vetem n'shpi? E mban mend sa t'merzituna ishim dhe si i kena dhane kurajo njena-tjetres? Mbaj mend qe ti pergatisje dreken,edhe pse ishe vetem 14 vjece, sepse une kisha provimet e matures. Po qe ti sme ke tregu ma vone qe babi kishte kene smur prape, s'ta kam fale hala. Ah, s'kam me e harru kurre ate periudhe, ka kene nji nder periudhat ma t'vshtira t'jetes tone.Tham t'jetes "tone" e jo t'jetes "teme" sepse jeta jote dhe ajo e jemja jane nji e vetme.
E di se jam largu nga ti athere kur ti ndoshta kishe ma sh nevoje per mu: e di pak a shume si e ke perjetu ti periudhen e gjimnazit, edhe s'ia fal vetes qe une s'kam pase mundesi me t'ndejte afer.
Besoj se e ke kuptu sa fort t'du edhe kur para 2 vjetesh une jam detyru me punu pervec se me shku n'shkolle sepse kisha frike se babi s'te conte ne universitet n'Tirane sepse te dyjave s'na mbante dot s'shkolle. Ai kishte vendose qe ti te rrishe n'Shkoder, kurse ti meritoshe ma sh. E shef se ia kena dale?
Mbaj mend edhe diten kur fitove t'drejten me hy n'Universitet. E mban mend ate skenen ne kuzhine tek lexonim emrat ne gazete? E mban mend qe ti nuk arrishe me gjet emrin tand nder ato 4000 studente dhe fillove me qa? Edhe une me durimin tem karakteristik nisa me e kontrollu listen edhe nji here prej fillim? Moj idiote, pse kerkoshe me gjete emrin tand nga fundi kur emri jot ishte nga fillimi? S'kam me e harru kurre se si ke bertite kur t'kam thane : "Qe ku je". M'ke perqafu fort dhe ke fillu me qa me denese.Edhe une me ty.E mban mend edhe nanen si u lutte per ty?(Tesh qe shkruj me vjen prape me qa, jane emocione t'papershkrushme)
M'vjen sh keq qe ti s'do mundesh me kene prezent ne nji nga ditet ma t'rendesishme t'jetes teme.T'premtoj qe heres tjeter, n'vend t'mamit e babit, ke me kene ti. Kte do t'jua dedikoj te tanve, po ate tjetren do ta dedikoj ty..Ta premtoj.

..to be continued...

^^MIA^^

Forumium maestatis

Sinqerisht mallengjyes Vintage..Bravo per kurajon..smund te rrija pa ti shkruar keto fjale pas gjithe ketij shperthimi emocional qe ndjeva nga shkrimi yt.

mozaiku

Primus registratum

Vintage, kur e ke diskutimin ?!
Na thuj eeee, qe te festojme bashke me ty... /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

Jane episode t'vogla qe t'lajne nje shenje t'madhe. M'vjen keq qe nuk di t'perdor fjale t' medhaja dhe t'goditura sic bajne disa ktu, por me mnyren teme t'thjesht jam mundu me shpreh ate qe ndjej.Flm per vlersimin. /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

Moz,me 21 Shkurt. Kryqzoj gishtat,nuk e dihet. /pf/images/graemlins/smile.gif

mozaiku

Primus registratum

Ti perqendrohu, se tullumbacat ketu i fryjme neve... /pf/images/graemlins/smile.gif

i_own_u

Primus registratum

pa diskutim ky esht shkrimi me i sinqert qe kam lexuar ne Forum...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Besoj se e ke kuptu sa fort t'du edhe kur para 2 vjetesh une jam detyru me punu pervec se me shku n'shkolle sepse kisha frike se babi s'te conte ne universitet n'Tirane sepse te dyjave s'na mbante dot s'shkolle. Ai kishte vendose qe ti te rrishe n'Shkoder, kurse ti meritoshe ma sh. E shef se ia kena dale?

[/ QUOTE ]

kjo qe citova me boni pershtypje... ju uroj gjojna t'bukra n'jet familjarisht Vintage

me sinqeritet...

^^MIA^^

Forumium maestatis

Jane episode t'vogla qe t'lajne nje shenje t'madhe. M'vjen keq qe nuk di t'perdor fjale t' medhaja dhe t'goditura sic bajne disa ktu, por me mnyren teme t'thjesht jam mundu me shpreh ate qe ndjej.Flm per vlersimin. /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

As mos e diskuto,ke shkruar me bukur se cdo Fatos Nano tjeter ketu /pf/images/graemlins/smile.gif. Jam plotesisht dakort me Noton.SInqerisht ju uroj shendet te gjitheve ne familjen tende dhe sa me shume suksese ne jete. /pf/images/graemlins/wave.gif

Diddy19

Su@mi

Flm t'gjitheve. Urimet ma t'mira edhe familjeve tuja. /pf/images/graemlins/kiss.gif

He, kush e ka rradhen tesh?

Dona ndo1 gja jo sh impenjative, ndo1 gallate, ndon1 histori per te qesh... /pf/images/graemlins/smile.gif

Mono

Forumium praecox

Se mora vesh, u feju njeri? Shume dashuri ne ate shkrim!

Anana

Primus registratum

Vetem desha te thesha, Vintage shume i bukur ai shkrimi jot. 10 me yll do e kesh pas letersine...

Sirena

Primus registratum

He, kush e ka rradhen tesh?

[/ QUOTE ]

Une /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

....ti...kam qef te te kujtoj sa i keq ishe kur ishim te vegjel...
isha skllavja jote personale /pf/images/graemlins/smash.gif , te "urrej" per kete, dhe e di qe ti "urren" veten per kete tani qe e mendon ... me pelqen qe ndihesh fajtor, kriminel, dhe barbar /pf/images/graemlins/laugh.gif
Perfitoje nga rangu me i lart qe kishe si me trup e si me mosh, per te bere me mua cfare doje....
dhe une si ndeshkim i thoja mamit /pf/images/graemlins/laugh.gif
dhe ti si ndeshkim me rrifje /pf/images/graemlins/laugh.gif
dhe un si ndeshkim prap i thoja mamit /pf/images/graemlins/laugh.gif
dhe ti prap me rrifje
...dhe keshtu ishte gjithmone... /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Fjalet qe edhe sot me tingellojn ne vesh jane "ta tregoj un ty kur te mos jen keta ketu" ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ejjj...u rritem te ndare...se njofem njeri tjetrin, seicili ne anen e tija, ne kultura te ndryshme... tani flasim si shok, si te barabarte...tani "ta mshoj un ty po aq fort" /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
Shyqyr zotit ishim vetem 2, imagjino te ishim me shume se 2 dhe te gjithe me te njjtin tru skic si neve...do kishim perfundu tu rraf njoni tjetri ne burg /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
jemi si dy pika uji, ngjajme jo vetem nga fytyra, por dhe nga xhestet, nga e qeshura, nga mimikat, nga humori (pa kripe) edhe cigaren e pim njelloj ...
Cuditerisht, kan qene momente fantastike...tani po mendoj qe jam shume mazzo qe me mungojne ato momente... /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ejjj...o rrote, do ti thyj brinjet...fli gjithmon me nje sy hapur... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Sinqerisht, me kujton motren time /pf/images/graemlins/smile.gif ....por ndryshe nga barbari /pf/images/graemlins/laugh.gif (vllai yt) dhe un kisha disa shprehje t'mijat /pf/images/graemlins/laugh.gif!

Ehhh...c'koh kane qene ather...edhe kur e takoi tani(rralle-here, sepse ndodhet ne Itali, Milano) ..m'kujton nji per nji shprehjet e mija...dhe aq dua un i ziu, mbaroi fare duke qesh bashk me te...

Danae

Primus registratum

vintage in bocca al lupo!
me pelqen 2007 ashtu si dikur ne karrike.

pinkparadise

Forumium maestatis

-Mos leviz...
*e pse???
-Se po levize do te nxjerr ndonje sy...
* /pf/images/graemlins/cry.gif
-Mbaje koken drejt, ngri pak duart, dhe mos leviz...
* /pf/images/graemlins/cry.gif

...shigjeta drejtohet, frymarrja ndalon dhe ....dhe uuufff...shpetova edhe ket here...shigjeta nuk me kapi...
shyqyr zotit qe paska shinjester te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Pas shume vite ndarjeje dhe pas nje valixhe te mbushur plot me letra dhe kujtime...me ne fund u takuam ne mesnate...tek stacioni i trenit... ishte shume ftohte...une kisha dale vetem duke te pritur me friken se nuk e dija ne do te njihja...tmerresisht e stresuar...duke pire cigare dhe duke pritur autobuzin qe te sillte nga aeroporti...Me ne fund ti zbrite...hahahaha çfare gezimi...nuk do ta harroj asnjehere, asnjehere...se sa gjate u perqafuam...ti me risolle jeten, me mbushe plot me energji, me besim, me solle aromen e prinderve me vete...me solle rruget dhe kujtimet e Tiranes...kujtimet e femijerise...aty e kuptova qe vitet kushin kaluar, ti nuk ishe me gjimnazistja qe une kisha lene...ti ishe pothuajse e panjohur per mua...ti ishe nje vajze e re, e bukur gati per te nisur nje jete te re...komplet ndryshe nga çuni harram qe kisha lene ne shtepi...nga çuni qe rrihte gjithe femijet e lagjes per mua...Te dua moter e vogel...u be kohe qe nuk ta kam thene keshtu... /pf/images/graemlins/kiss.gif

tola77

Primus registratum

ti sot ke ditelindjen, u rritem, jemi rritur shume te dy,sjell ne mend jeten e kaluar se bashku, ti vellai i madh dhe une motra jote e vogel,kemi goxha diference te dy,dhe ishe shume i repte, mbaj mend se me shume ta kisha friken ty sesa babin,mbaj mend kur me fluturije nga ballkoni shken me maniqyr,se nuk doje te lyeja thonjte e une mezi e kisha gjetur(ma kish gjetur babi sigurisht)kujtoj veshtrimin tend te eger kur me shikoje ne xhiro dhe une isha me minifund.Sot kur te kujtoj te gjitha keto me thua epo te tjera kohe ishin atehere di ishe 15 vjec cfare pretendoje qe une te beja, shikoj vajzen tende sot, qe ska mbushur akoma 5 vjet dhe lyen thonjte e pispilloset si kukull e te them: murin e shkolles ku e ke ,se kesaj spo i thua asnje gje ,prit se hakat e mia kjo ka per ti lare, e ti me shikon e qesh, akoma me keto ti me thua, po mua akoma me qahet ama kur kujtoj se cme beje ti.Megjithate po i le te gjitha keto, nisa te shkruaj per te te uruar gezuar ditelindjen, qofsh gjithmone i gezuar ne jete.