Moter e vella . . . U rritem bashke!

tola77

Primus registratum
Moter e vella . . . U rritem bashke!

Te gjithe shkruajme per prinderit,per mamin,babin,por ne jeten tone kane pjese dhe motra e vellai.Per mua motra ime e madhe ka luajtur nje rol mjaft te rendesishem ne jeten time,kemi nje difrence te dukshme ne moshe dhe kur une isha femi kujdesej ajo per mua,se mami dhe babi ishin ne pune,sot here pas here kujtojme historite tona dhe ajo gjithmone me thote: ri urte se te kam ritur,e mban mend kur nuk doje te flije dhe kam vajtur me vonese ne shkolle,e mban mend kur me grise librin, e mban mend kur me hodhe ushqimin ne fletoren e detyrave dhe ishte e re dhe 16-ce,ose ti kur ishe e vogel ishe gjithe sy e veshe kur flisja me shoqet,dhe une per tu mburur i them: po ama nuk ti kam nxjere sekretet kur me pyeste mami.Po kur isha ne gjimnaz,mbremjet marshimet,ti ishe sponsori im kryesor leket e babit ishin plus.Nga ty mora pasionine librave,fantazine,intelektin,menyren e te menduarit dhe te arsyetimit,nen hapin tend isha une,kerkoja me patjeter te beja gjithca qe beje ti edhe pse une isha ende femije,per mua ishe nje idhull dhe je akoma,je gjeja me e shtrenjte qe kam ne bote ndoshta me shume se mami dhe babi,ose me mire baras me ta.Te dua shume Anula ime shume shume dhe ti e di,e di dhe une qe ti me do shume,ma thua perdite ne telefon,me thua sycke e motres,zemra ime,jeta ime e vogla ime.tani po e mbyll sepse kete dite e paskam nisur me lot.

Rambla

Primus registratum
Re: Moter e vella . . . U rritem bashke!

Une kam nje vella me te madh. Si nata me diten jam me ate, ndonjehere mi acaron kaq shume nervat, po kaq shume... po pse arri ti mbaj inat une atij? pisi! ne minut ma prish mendjen...per fat te mire.

personazh

Valoris scriptorum

...porosit prindin te ta mushi çanten me gatime shqiptare e t'kap te faqja nderkohe qe mllaçitet pasi ja ke sjell mas 24 oresh udhtim.

fairy

Primus registratum

Te detyron me zorr te provosh pace kembesh...iiii /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

I was the boss...deri sa nuk u rrit sa dyfishi im /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Dikur e masakroja...ndersa tani rri urte, madje rekomandohem qe te mos me thehet ndonje krahe ose kembe.
ehhh kshu o kur rritet pleshti e bohet i madh. Me kujtohet akoma dita qe erdhi nga spitali...dhe e uleritura ime qe dua moter, dhe jo cun se cunat lozin me makina. Mbaj mend qe pasi mesoj te ecte duhej ta ruaja qe mos te humbiste.
Kujtoj edhe kur bie telefoni tani duhet te themi qe nuk jemi familja X por jemi familja e komshiut.
Ama po nuk ishte vellai te shtepia nuk me rrihet mezitem :sleep:

Vals

Primus registratum

Ehhh e kam si shpirt vellain. Doja vella, jo moter, se motrat zihen per rroba. Jam kujdesur per te, kemi lozur bashke, cuditerisht jemi zene shume pak. Tani qe eshte bere sa dyfishi im ne trup, jam krenare per te se e ka koken plot megjithese me ngre nervat nganjehere kur behet pertac ose hiqet si menefrego. I bukri i motres se eshte si yll. :wub:

Guest

Edhe une kam nje moter si Shpirt..(me te madhe)
Jam shume e kenaqur, qe shkojme aq mire te dyja si te jemi shoqe..
:wub: :kiss:

Bukuroshja

Primus registratum

sa e lumtur do te isha sikur mami dhe babi te me kishin lindur vetem mua
goc e vetme
sa mire!

Guest

Fillimisht postuar nga Bukuroshja:
[qb] sa e lumtur do te isha sikur mami dhe babi te me kishin lindur vetem mua
goc e vetme
sa mire! [/qb]
:eek: :eek: :eek:

RediRock

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Bukuroshja:
[qb] sa e lumtur do te isha sikur mami dhe babi te me kishin lindur vetem mua
goc e vetme
sa mire! [/qb]
sa te lumtur do ishin mami dhe babi sikur te mos te kishin lindur ty dhe motra jote te ishte goce e vetme...

Guest

:thumbsup: B-More je fantastik..
S´doja ta ofendoja,por me verte kjo pergjigje,i vuri NJE VIZE Bukurijes ne mendjen time..

OROSHI

Primus registratum

Bukureshja e ka marre vizen qysh me kohe.
Me duket qe ajo merr nganjehere nje vize te bardhe te gjate /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

cute!

...vec se ma ka pire lengun, edhe paret /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Guest

ta gezosh vellain! te befte hyzmet e shoqja te pakten! /pf/images/graemlins/laugh.gif

RediRock

Primus registratum

mbaj mend kur e lashe vellackon ne rinas ishte 11 vjec dhe kur me perqafoi per here te fundit, me vinte verdalle mesit. fotografia e fundit qe kam pare e tij, ka vajtur 1m e 90, pothuajse 95 kile, ka lene nje mjeker te vogel te lezetshme dhe i eshte trashur zeri si dreq.

me vrau jashte mase sepse heren e fundit qe folem ne telefon me tha:

"mire me mire qe do takohemi dhe do te rregullohemi dhe gjithshka tjeter, por u rrita pa vella o Redi. i kam zili te tjeret qe vellezerit e medhenj i kane alabake kur vjen fundi, por te pakten i kane aty ti thone nje llaf. kur kisha nevojen me te madhe, ti ishe me mijera kilometra larg"

nuk di si tjua shpjegoj, ndjesine qe me ka dhene ajo bisede. u ndjeva kaq ne faj, kaq bosh, kaq i pakuptimte. e vertete qe cdo perpjekje qe kam bere kendej e kam bere me ate ne mendje dhe ai e di ate, por megjithate humba shume gjera qe kurre sdo ti shoh me: heren e pare qe doli me nje shoqe, heren e pare qe piu nje cigare :mad: , sherrin e pare kur pati nevoje per vellain, diten e pare ne shkolle te mesme, 7 ditelindje te njepasnjeshme, gjera qe jane kaq te vogla dhe te parendesishme kur je andej, por ku je larg kane nje rendesi te pafundme. e megjithese ai nuk lexon ne kete forum, ME FAL, ME FAL, ME FAL. gjithshka qe kam bere e kam bere me ty ne mendje dhe ne shpirt, ne menyre qe ta kesh ti me kollaj kur te vish kendej. megjithate humba 7 vjetet me te bukur te jetes tende. sdi a do te me falesh dot por shpresoj qe kjo sakrifice te kete qene me njefaresoj vlere...

te kam shume xhan belo...dhe mos kujto qe tani qe je rritur ste kap dot per veshesh perseri. i vetmi ndryshim eshte qe tani ska nevoje te perkulem... /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

ti B.M.F te ben gjithmone per te qare me keto,aman se ma kepute shpirtin se edhe uen i kam large tani edhe kur te kthehem une gjerat nuk do te jene si me pare :cry:

une kam edhe moter edhe vella,i kam me te vegjel se veten,motren 2 vjet kurse vellain 9 ( eh u kujtuan vone ata te mite te me benin edhe nje vllacko,po ama ma beren si shpirt te desh motla)
me motren kur ishim me te vogla ziheshim plot,ikte shapka neper shpi,prej flokesh ahhahah,me veze,domate ahhahah(me kujtoi shume lloj grindjesh kejo teme) ziheshim shume por tani jemi me shume se motra, me shume se shoqe edhe e dua shume shumeeeeeeeeeeeeeee
me vellain kam pasur mardhenie te tjera,ishte shume me i vogel se une edhe e kam rritur
me kujtohet si tani dita qe ka lindur e moters jo se isha e vogel
kur lindi vellai ishte 14 shkurt(dmth gdhihej) edhe une nuk fjeta sa erdhi nena ne shpi edhe vajtem tek materniteti qe te shikoj vllain,fjeta atje
te desh motlaaaaaaaaaaaaaaa qer ju ka si shpirrrtttttt te dyve :kiss: :kiss: :kiss:

ikini tani se u mallengjyem

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga tu tu tu ...:
[qb] ta gezosh vellain! te befte hyzmet e shoqja te pakten! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ne fakt vellai im ka ca kohe qe na ka gezuar me mua e me te tjere...
kurse per hyzmetin: qofsha per here me kam e me dur thon pleqte se kur behesh per hyzmet edhe nanes tate i merzitesh...

deri me sot: I am the boss si Lara :cool:

bebi

Primus registratum

un jam llastica /pf/images/graemlins/blush.gif

tola77

Primus registratum

Rilexova, perseri nga e para keto shkrime dhe u mallengjeva, pikat e lotit rrokullisen mbi tastjere, sa dhimbje solli ky emigracion per ne, sa gjera ndryshuan, sa ndyshuam ne.......