Mosha e Albforumisteve

ALTIN

Primus registratum
Re: Hmmm

Keta te tre lart shkojne shum mire me njeri-tjetrin. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

antip

Primus registratum

Aq shume shkojne sa nuk i ndan dot nga njeri-tjetri /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dhe cuditerisht shkruajne ne te njejten kohe /pf/images/graemlins/tongue.gif

random

Primus registratum

mos ti po sugjeron qe te jete i njejti person? ...s'ka mundsi! /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

kjo aninash-i qenka me garipe se ajo nikshami a si e ka emrin /pf/images/graemlins/grin.gif

autoritari presim personazhe te tjere ne /pf/images/graemlins/grin.gif

ainash sa te shkon ajo "respekte" ne fund /pf/images/graemlins/lol.gif

Cleopatra

Forumium praecox

Ok.Meqe moshen se tregojme,te pakten qe jemi adulte mund te themi.E kam fjalen adulte me moshe,se me mend ca ketu ...
o nene o nene /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Qofsh aq sa je dhe shtoji dhe ca vite te tjera te kapesh 100-shen /pf/images/graemlins/laugh.gif

aristokratja

Forumium praecox

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
mos ti po sugjeron qe te jete i njejti person? ...s'ka mundsi! /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Personalitet i trefishte? Edhe mundet...
Apo thjesht nje orvatje per te menduar qe dikush po i kthen pergjigje? Disa here, disa njerez, i besojne dhe vete genjeshtrat qe thone. E njejta semundje dhe kjo tjatra. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

mire keke me plan ti:D marshalla:D
ndoj nip a mbese? /pf/images/graemlins/laugh.gif:D

pzn

Forumium praecox

[/ QUOTE ]
nigjo, para pak ditesh ne bllok nji moshatarja jote me pyeti sa vjec jam. kur nigjoi pergjigjen tha mmmhhh 34, jane teper, nuk vi me ty....
ju kthy menja dhe shkume ne golem ku kam nje apartament. kur dolem, me pyeti, sa vjec ishe ti..22? jo i thashe 22 eshte dicka tjeter, jam 34 /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

ala

Forumium praecox

nga viti '79 e kam prejardhjen,paskam goxha moshatare ketu,te cilet i pershendes /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

[/ QUOTE ]
nigjo, para pak ditesh ne bllok nji moshatarja jote me pyeti sa vjec jam. kur nigjoi pergjigjen tha mmmhhh 34, jane teper, nuk vi me ty....
ju kthy menja dhe shkume ne golem ku kam nje apartament. kur dolem, me pyeti, sa vjec ishe ti..22? jo i thashe 22 eshte dicka tjeter, jam 34 /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

[/ QUOTE ]

do t'ket' ken' panorama e golemit /pf/images/graemlins/lol.gif

thuj mir' q1 e ke lan pixheren hap, cun /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif se i paske ba nder vedit dyfish /pf/images/graemlins/lol.gif

pzn

Forumium praecox

do t'ket' ken' panorama e golemit /pf/images/graemlins/lol.gif

thuj mir' q1 e ke lan pixheren hap, cun /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif se i paske ba nder vedit dyfish /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

mhhh, a thua...kanveshtrim interesant.....don qe ta vesh ne praktike.... /pf/images/graemlins/lol.gif

bebi

Primus registratum

cuni, s'besoj t'm'bijn' puna e halli ka golemi, se qefi jo e jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

po hajt mos u merzit, se kushedi t'del ndoj goc tjeter te blloku, me ventilator n'dor, e mandej s'ke nevoj me lan pixheren hap per me t'hi fresku /pf/images/graemlins/lol.gif

bebi

Primus registratum

angelo /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

pzn

Forumium praecox

cuni, s'besoj t'm'bijn' puna e halli ka golemi, se qefi jo e jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

po hajt mos u merzit, se kushedi t'del ndoj goc tjeter te blloku, me ventilator n'dor, e mandej s'ke nevoj me lan pixheren hap per me t'hi fresku /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

mhhh, kategoria jot bien me nje skede amc...200 lekshe te vjeter....

bebi

Primus registratum

cuni, ouch it must have hurt /pf/images/graemlins/laugh.gif sorry mama didnt mean to hurt you /pf/images/graemlins/laugh.gif
mrrite me m'a pa etiketen eee /pf/images/graemlins/lol.gif bravo, kot s'gjen goca kollaj te blloku ti /pf/images/graemlins/lol.gif

mos /pf/images/graemlins/cry.gif eee, se shaka po bojme /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

pzn

Forumium praecox

cuni, ouch it must have hurt /pf/images/graemlins/laugh.gif sorry mama didnt mean to hurt you /pf/images/graemlins/laugh.gif
mrrite me m'a pa etiketen eee /pf/images/graemlins/lol.gif bravo, kot s'gjen goca kollaj te blloku ti /pf/images/graemlins/lol.gif

mos /pf/images/graemlins/cry.gif eee, se shaka po bojme /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

etiketen? po e ke ne balle mor zemer.....