Re: Hmmm RRypa ...
G GRiZhLa Primus registratum 3 Apr 2006 #142 Re: Hmmm Edhe rrypa paskan nis me shit /pf/images/graemlins/rolleyes.gif Paskan ec perpara... /pf/images/graemlins/tonguee.gif -Ca modeli ka togza? Sa te gjate jane? /pf/images/graemlins/lol.gif
Re: Hmmm Edhe rrypa paskan nis me shit /pf/images/graemlins/rolleyes.gif Paskan ec perpara... /pf/images/graemlins/tonguee.gif -Ca modeli ka togza? Sa te gjate jane? /pf/images/graemlins/lol.gif
T TEDI Valoris scriptorum 4 Apr 2006 #143 Re: Hmmm Gati 1 50 Cm... NJi TOgez Eshte Me KRah shqiponje Dmth Ate qe kom Bo Tatuazh eshte NJi ... TJetra eshte Vetem KOKa e SHqiponjes ...
Re: Hmmm Gati 1 50 Cm... NJi TOgez Eshte Me KRah shqiponje Dmth Ate qe kom Bo Tatuazh eshte NJi ... TJetra eshte Vetem KOKa e SHqiponjes ...
G GRiZhLa Primus registratum 4 Apr 2006 #144 Re: Hmmm awww... Can i see it? (i mean ur tatoo) /pf/images/graemlins/laugh.gif
G GRiZhLa Primus registratum 13 Apr 2006 #146 Re: Hmmm Sa interesorant qe behesh dhe ti nganjehere... /pf/images/graemlins/grin.gif
Kondrapedali Kondrapedali 13 Apr 2006 #147 Re: Hmmm Sa frikacake që tregohesh edhe ti nganjëherë /pf/images/graemlins/laugh.gif
T TEDI Valoris scriptorum 14 Apr 2006 #150 Re: Hmmm Eme mir Cerek Sheklli je Plak ne Ti Shtrige ... TI i Bish t Jesh Shtrige e Re se Zakonisht Shtrigat jan ka 500 Vjec...
Re: Hmmm Eme mir Cerek Sheklli je Plak ne Ti Shtrige ... TI i Bish t Jesh Shtrige e Re se Zakonisht Shtrigat jan ka 500 Vjec...
H hells_kitchen Forumium praecox 18 Apr 2006 #151 Re: Hmmm O TEDO po ti sa je? Une 18 /pf/images/graemlins/laugh.gif
S soni2 Primus registratum 18 Apr 2006 #152 Re: Hmmm 25 /pf/images/graemlins/laugh.gif ene 75 m'kon nel me jetu /pf/images/graemlins/cool.gif
S shkodranlover Primus registratum 18 Apr 2006 #153 Re: Hmmm Jo un nuk du me kape 100 vjec-shin. Edhe 85-90 dalin boll. Mire qe s'jena optimista thuj. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Hmmm Jo un nuk du me kape 100 vjec-shin. Edhe 85-90 dalin boll. Mire qe s'jena optimista thuj. /pf/images/graemlins/laugh.gif
T TEDI Valoris scriptorum 19 Apr 2006 #154 Re: Hmmm </font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr /> O TEDO po ti sa je? Une 18 /pf/images/graemlins/laugh.gif [/ QUOTE ] Vallahi un JOm Prodhim 78 ... /pf/images/graemlins/cooli.gif
Re: Hmmm </font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr /> O TEDO po ti sa je? Une 18 /pf/images/graemlins/laugh.gif [/ QUOTE ] Vallahi un JOm Prodhim 78 ... /pf/images/graemlins/cooli.gif
T TEDI Valoris scriptorum 19 Apr 2006 #155 Re: Hmmm </font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr /> Jo un nuk du me kape 100 vjec-shin. Edhe 85-90 dalin boll. [/ QUOTE ] NOrmale dhe n At MOshe e mban 1 6-she Birrash ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Hmmm </font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr /> Jo un nuk du me kape 100 vjec-shin. Edhe 85-90 dalin boll. [/ QUOTE ] NOrmale dhe n At MOshe e mban 1 6-she Birrash ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
G GRiZhLa Primus registratum 20 Apr 2006 #156 Re: Hmmm </font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr /> 25 /pf/images/graemlins/laugh.gif ene 75 m'kon nel me jetu /pf/images/graemlins/cool.gif [/ QUOTE ] Ou! -kur u bane 25 ti? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
Re: Hmmm </font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr /> 25 /pf/images/graemlins/laugh.gif ene 75 m'kon nel me jetu /pf/images/graemlins/cool.gif [/ QUOTE ] Ou! -kur u bane 25 ti? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
J Jimena Primus registratum 21 Apr 2006 #157 Re: Hmmm Une jam 17vjec. ene 71 te tjere te kem mire do jete.
^^MIA^^ Forumium maestatis 3 May 2006 #158 Re: Hmmm Une 22,ishalla jetoj sa me gjate se e kam frike vdekjen /pf/images/graemlins/laugh.gif
S Scorpion Guest 3 May 2006 #159 Re: Hmmm Vdekja vjen per ate qe di ta prese /pf/images/graemlins/winkwink.gif
K KoDoShi Primus registratum 4 May 2006 #160 Re: Hmmm 99 vjec /pf/images/graemlins/laugh.gif po shkoj per 100