Mosha e Albforumisteve

Diddy19

Su@mi
Re: Hmmm

Statistikat i referohen moshes,dhe moshen tande nuk e di.Po ti referoheshin "profesionit" ,do te te sugjeroja une ndo1 gja ....

ana karenina

Primus registratum

Une jam shume prane kufirit ndares te maxhorances se vogel me ate te madhen /pf/images/graemlins/devil.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Meqe Qeke Diapazoniste UN Ke CIli GRup Futem ...

[/ QUOTE ]

25-28?

E kom gjet Tedo? Amon m'thuj që e kom gjet /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Statistikat i referohen moshes,dhe moshen tande nuk e di.Po ti referoheshin "profesionit" ,do te te sugjeroja une ndo1 gja ....

[/ QUOTE ]

PUna e Pare ka qen Perkthys qe 12 Vjec ...Ka shume Sugjerime per PRofesion me moshen ...MOsha eshte aq sa thot Kondra Aty afer Vetem se jam 10 Vjet mo i Vogel ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sirena

Primus registratum

per ca muaj te poshter teper me paska kapur maxhoranca /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi

Primus registratum

Une jam 26 ket vit, vitin tjeter 27, dmth edhe per ca vjete une qendroj ke mazhoranca. Por le te them qe nuk ndihem asnje dite me i madh se 22. Edhe mosha qenka relative, varet nga robi...ata qe vazhdojne te enderrojne plaken avash.
Ne vend te reve ne qiell endè shoh anije dhe krokodile te pambukte.*
Vec me ka marre malli per nje grup antaresh te AF qe ishin ketu midis viteve 2000 dhe 2005, persona prej verteti ne cod kuptim, disa jane miq te shtrenjte, te gjithe interesante...

AF eshte me breza...me trishtuat tashi, m'duket sikur mbarova gjimnazin prap, dhe prap dua te kthehem te bej nga e para.

Isabelle

Valoris scriptorum

Blendo mos ma merr per mburrje /pf/images/graemlins/laugh.gif po mu dukerka vetja si pesmetvjec /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Kondrapedali

Kondrapedali

sa mire ta ndihesh veten tek pakica.

[/ QUOTE ]

Për nolt a për poshtë /pf/images/graemlins/laugh.gif?

Un për vete ke maxhoranca afër nahies t'cipme. Mas nja 9 ditësh e kap ne daja 30 /pf/images/graemlins/rockband.gif

Blendi

Primus registratum

Blue - desh me te shkrujt mbrapsht por nuk munda se duhet t'i fshish ca mesazhe. Vetem dije se me ka marre malli shume, jam me fat qe ju njoh shume prej jush.

Isabelle

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Deshperimi at its all times highest !

Varferi hesapi !

bebi

Primus registratum

Putrak qe edhe nji cerek shekulli q1 ka vu n'plan me u rrit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi /pf/images/graemlins/wave.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

30 kokrra ka nja 45 minuta që i kom mush /pf/images/graemlins/laugh.gif. Mos pysni se me ça i kom mush /pf/images/graemlins/rolleyes.gif.