Mos u ktheni ne Shqiperi?

TEO

Primus registratum
Re: Mos u ktheni ne Shqiperi?

Rri rehat Neo se temen seriozisht e nisi ajo packa se e prishi pastaj me fejesen.

109UV

Primus registratum

Xhefri paralajmëroi se këto reforma nuk mund të bëhen me mentalitetin aktual shqiptar.

kush e ka perkthyer kete se nuk me duket se z.Xhefri ta kete thene keshtu.

alinos

Forumium maestatis

Xhefri flet shqip neper deklarata dhe zakonisht ato qe thote ne anglisht perkthehen nga perkthyes te autorizuar te ambasades amerikane.
Jo se s'kane besim amerikanet tek shqiptaret te kuptohemi, por meqe jane pse mos e perkthejne dhe kete /pf/images/graemlins/wink.gif

bona,
jo kaq amerikane mi goc, se po ja kalon dhe bashkeatdhetareve te Xhefrit, bashke me Xhefrin vete!!!

Le_Routard

Forumium maestatis

Shyqyr qe u sqarut se u trema ne una! Kom ble buleten e avjonit per vitin e ri qe vje dhe thash cfare ka bo vaki kshu se na lan buleten ne dore! /pf/images/graemlins/laugh.gif

E ka fajin ky merikoni qe na detyro me bo thashetheme gje qe ne nuk e kemi per ves /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] Xhefri flet shqip neper deklarata dhe zakonisht ato qe thote ne anglisht perkthehen nga perkthyes te autorizuar te ambasades amerikane.
Jo se s'kane besim amerikanet tek shqiptaret te kuptohemi, por meqe jane pse mos e perkthejne dhe kete /pf/images/graemlins/wink.gif

bona,
jo kaq amerikane mi goc, se po ja kalon dhe bashkeatdhetareve te Xhefrit, bashke me Xhefrin vete!!! [/qb]
:lol:

olti

Neo

Ku eshte ky njoftim, se une as e shoh e as nuk e kam pare?!!

I vetmi eshte ky:
Albforumi kerkon ndjese per nderprejen e sherbimeve per disa dite pasi kemi qene duke bere rregullime teknike.
Ju lutem nqs vereni ndonje problem te lajmeroni administraten. Faleminderit per mirekuptimin dhe nje dite te mbare.
Administrata

arbi

Primus registratum

ishte dje dhe ne bold shkruante:"nga burime te sigurta mora vesh qe ambasadori amerikan ka thene studente shqiptare mos u ktheni etj etj" ne fund ishte futbollisti :shrug:

109UV

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] Xhefri flet shqip neper deklarata dhe zakonisht ato qe thote ne anglisht perkthehen nga perkthyes te autorizuar te ambasades amerikane.
Jo se s'kane besim amerikanet tek shqiptaret te kuptohemi, por meqe jane pse mos e perkthejne dhe kete /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
me duket se behesh konfuze pa arsye. thenia eshte ne menyre te qarte nje interpretim i gazetarit/es dhe jo citim i Xhefrit.

bona

Primus registratum

alinos

c'pate mi goce. une po te thosha se natyrisht qe do ai te rrijme ne ketu sepse ne po japim gjakun tone ketu.
po ta perseris dhe nje here ketu ky shtet me merr 1/3 e rroges si tax.
pastaj dhe cdo gje te blesh paguan tax. ne ny esthe 8.5% per cdo gje qe blen. pastaj dhe per cdo pare qe merr borxh ketu paguan interes dhe ja te iken te gjitha paret.

ma shpjego dhe i here cfare deshe me thene me ate je me me americane se jefri vete kur une po te them se ai na i mori te gjitha paret?
po te kujtoj dhe nje here une nuk jam thjesht studente por dhe punoj.

dhe studente quhen robte si nga kolopucat qe sa kane fillu studimet deri tek my friends e mi qe po marrin diplloma te dyta, te treta etj etj.

bye darling

109UV

Primus registratum

nuk e kuptoj perse na hyjne ne pune gjithe keto informata...taksat e rrogave, taksat e shitjeve, etj etj...dipllomat e para, dyta, treta etj etj. nuk eshte e nevojshme (ne fakt eshte e bezdisshme) te dime historite personale te gjithe forumistave.

tema besoj qe u hap sepse dikush keshillonte studentet shqiptare ne amerike te mos vijne perkohesisht ne shqiperi(dmth nenkuptohet qe nuk do behen rinovime vizash) megjithate alarmi ishte i rreme...dhe nuk e kuptoj se si mund dikush ti besoje nje anonimi qe dika gjithcka qe behet ne ambasaden amerikane.

bona

Primus registratum

uv

i/e dashur

keto info mund te hyjne ne pune pse dikush jo shqiptar do qe mos kthehen shqiptaret se se po i

SHFRYTEZOJNE
SHFRYTEZOJNE
SHFRYTEZOJNE

e moret vesh tani.

harrova te shtoj:
ne gazeten Shekulli u tha qe ambasodori tha : shko lexoje se portoj me shkrujt

dikush tjeter tha ua nuk dashka america te kthehemi

dhe une thashe si une si gjithe emigrantet e tjere ( si me shkolla si pa shkolle )po punojne se derr dhe po na shfrytezojne prandaj su intereson te kthehemi.

kaq.

109UV

Primus registratum

nuk besoj se te intereson dhe ty te kthehesh ne shqiperi dhe te mbash 100% te dy apo treqind dollare ne muaj.