mos qofsh nene

trebeshina

Primus registratum
mos qofsh nene

Është vështirë të jeshë prind !

Një reflektim miqësor për të gjithë prindërit :

Një nënë hyn në dhomën e së bijës dhe e gjen bosh.

Mbi krevat një letër. Duke hapur letrën, ajo imagjinon më të keqen …

« Mama e dashur,

Më vjen shumë keq që më duhet të të them se kam ikur nga shtëpia për të vajtur me djalin që dua. Ai është dashuria e jet ës sime. Duhet ta takosh, ai është aq i ë mbël me ato tatuazhet, pirsing dhe motorin e tij. Por s'është vetëm kjo mama e dashur. Jam shtatzënë dhe Abdyli thotë që do kemi një jetesë të mrekullueshme në rulotin e tij në mes të pyllit. Ai ka qejf të bëjmë shumë kalamaj sëbashku, dhe kjo është edhe ëndrra ime. Më në fund e kam kuptuar se marihuana është e mirë për shëndetin dhe lehtëson dhimbjet. Ne do ta kultivojmë dhe do u japim edhe miqve tanë kur t'u mbarohet heroina apo kokaina, në mënyrë që të mos vuajnë. Nd ërkohë, shpresoj shumë që shkenca të ketë gjetur një kurë shëruese për sidën në mënyrë që Abdyli t ë bëhet më mirë. Ta dish , se ai e meriton këtë.

Mos ki merak për mua mama, unë jam 13 vjeçe tashmë dhe mund të kujdesem për veten krejt ësisht e vetme, dhe atë pak eksperiencë që më mungon, Abdyli mund të ma kompensojë me 44 vjetët e tij. Shpresoj të të bëj nj ë vizitë së shpejti, kështu do të njohësh nipërit e tu. Por më së pari do shkoj me Abdylin tek prind ë rit e tij në rulot në mënyrë që të mund të martohemi. Kështu do të jetë më e lehtë për të që të nxjerrë lejeqëndrimin.

Vajza jote që të do shumë.

PS : Po të shkruaj ca idiotësira mama, jam tek komshijtë !

Doja vetëm të të thoja se në jetë ka gjëra shumë më të këqija se sa lista e notave që do të gjesh mbi tavolinë. Të dua ! »

trebeshina

Primus registratum
Re: mos qofsh nene

Nje grua po gatuante per mengjez veze te skuqura, kur papritur burri u fut ne guzhine dhe filloi ti bertiste: kujdes, kujdes, mos i skuq shume, hidhi me shume gjalp, kujdes ktheji se i dogje, cfare ben hidhi prape gjalpe... Gruaja nuk e duroi me dhe i thote: Cfare dreqin po thua, ti mendon se une nuk di te gatuaj dy veze, me lere rehat.
Burri ja ktheu: po ti si mendon se une nuk di te nis makinen kur ti me can koken gjithe rruges.

trebeshina

Primus registratum

Nje grua po qendronte para pasqyres e zhveshur dhe po i thoshte burrit, e shikon jam plakur, jame shendoshur nuk jam me e bukur. Me thuaj te lutem nje kompliment.
Burri ja ktheu: Grua, shikimi yt eshte akoma shume perfekt.

trebeshina

Primus registratum

Nje burre vajti ne nje farmaci dhe i thoote farmacistes nje bionde bukuroshe: Me jep nje ilac per minj. Biondja shume e shqetesuar ja ktheu: Po cfare kane minjte?

trebeshina

Primus registratum

Nje lab u semure rende dhe e shtruan ne spital. Nje nga mjeket e spitalit i sherbeu shume dhe pas disa javesh labi doli nga spitali shendosh e mire dhe shume i prekur nga trajtimi qe i beri doktori. Dhe pas ca ditesh mendoi ti conte doktorit nje qengj. U nis aty rreth ores pese mbasdreke dhe shkoi tek shtepia e doktorit dhe i ra deres. Bjeri ziles hic, bjeri hic, doktori kishte fjetur pas nje dite te lodheshme dhe kur e degjoi zilen u ngrit si i xhindosur hapi deren dhe i bertiti labit: cfare do qe me shqeteson ?. po ja i thote labi i hutuar nga sjellja e doktorit, me sherove dhe une te kam sjelle kete qingjin per mirenjohje.Doktori akoma i merzitur i thote: Ik me gjith qengj te q... nenen, dhe i mbylli deren ne fytytre.
labi akoma me i habitur u nis te ikte por kur beri nja 10 metra u kthye prape dhe i ra deres me fort. Doktori e hapi me vrull dhe i bertiti me keq: Cfare do prape a te q... nenen.
Labi qete qete i thote: Ore e mora vesh qe do ma q... nenen, po si te bej?, ta sjell ketu tek shtepia jote, apo do vish ta q... ne shtepine time.