"Molle e ndalume"

Diddy19

Su@mi
"Molle e ndalume"

Hey alfista!A ju ka ndodhur ndonjehere te kafshoni ate te famshmen "molle e ndaluar". Kjo mbase eshte pyetje retorike,sepse secili nga ne mendoj se te pakten nje here ka bere dicka te ndaluar,edhe pse duke e ditur sh mire qe eshte e tille.Atehere zbrazni barkun shoke!. Kur ka ndodhur?Si ka ndodhur??Nese ju kane zbuluar apo jo?Nese do t iu jepej rasti do ta ribenit???Po deshet mund te na thoni edhe "moralin " qe keni nxjerre nga e gjitha kjo histori.
Te sigurte qe pervec meje e ca mijera personave,s ka per ta marre vesh njeri tjeter:p

Petroninsja

Primus registratum
Re: "Molle e ndalume"

Ok po e thyej une e para heshtjen, qe thoni ju e kam bere ate kafshate jo njehere por shume here prandaj njihem ne gjirin e familjes sime si Rebelja dhe do ti qe me ka shijuar tmerresisht shume ajo ko*e molle /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nje rast konkret ishte nje mbremje te shtune, situata me prindet ishte paksa e ndere dhe isha 18 vjec dhe sme lenin te dilja ate mbremje, une qe me kishte zene marrazi desha se sbej te shkoja ne nje parti ate mbremje, kam pritur deri nga ora 12:30 e nates derisa i kapiti gjumi dhe me hapa akrobati jam hedhur nga dritarja ku me priste nje grup shoqesh dhe gjate ketij fenomeni mu gris pantalloni dukej nje vrime e madhe siper kofshes edhe e lash ashtu gjasme modeli i pantallonave. Shkova ne parti qendrova deri ne oret e mengjesit dhe kthehem ne shtepi problemi qendron se si do kthehem ne krevatin tim ?!
Bej cbej perdor deren kesaj here, sa hyj ne apartamentin tim shoh tim at qe me sheh me nje dashuri te pakufishme, me tha "Pse sperdore dritaren per tu rikthyer" dhe me nje gjysem buzeqeshje me tha, "ah te zinjte ne cdo bejme me ty"
Edhe u mbyll kjo histori, por jam ndjere njecik keq dhe tamam te kapesh pras ne dore.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

iva2003

Primus registratum

ASNHEGJE NE KETE JETE NUK ESHTE E NDALUAR OK
NUK JEMI ME NE KOHEN E EVES DHE ADAMIT TE PAKTEN UNE KESHTU MENDOJ.

inah

Primus registratum

sa here te duash. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

edda

Primus registratum

YYYYYY sa gjana te ndalume kam ba una..here jam kap e here s'jam kap me presh n'dur
Kur erdha ktu ne Itali erdha me dokumenta fallco dhe pa i thene gje prinderve qe ishin già ktu. U vesha shume serioze (me taka te larta, me syze etj.) dhe u paraqita tek kontrolloret si sekretare e nje agjencie udhetimesh. Kam thene ato 3 ore aq genjestra saç kam thene ne gjithe jeten time..nje Zot e di nga me erdhi gjithe ai frymezim.. Ne fund pastaj me besuan dhe me lane te ikja, kur fola me te mite ne telefon dhe i thashe qe jam ne Itali sime eme desh i pushoi zemra :eek:

Diddy19

Su@mi

Di tutto e di piu!Penduar????Hic!Ndoshta do me vijne mendet me vone.Po sic thote Bob Dylan:"don't think twice ,it's all right!" :thumbsup:

lil-butterfly

Primus registratum

kam shku ne shtepi pa i lajmeruar fare. 30 min para se te arrija me marin ne tel edhe me pyesin se si jam edhe rreth ca date do vija ne shqiperi.pasi i thashe qe pas nja jave do jem aty me pyeten se ku isha edhe i thashe "jam ne makine me ca miq se do shkojme te hame nje dreke" edhe kur i rashe deres se shtepise si besohej qe isha aty pasi mendonin se isha akoma ne angli se para 30 min folem ne tel. gjyshja rrinte ne dhome edhe pyeste ndonjehere "ajo eshte apo jam ne enderr une" :tipsy:

per hir te te qeshures edhe humorit qe u be do e beja perseri pa medyshjen me te vogel

tola77

Primus registratum

Lexova kete teme shume interesante dhe po mundohesha te kujtoja dicka "te ndaluar" qe mund te kem bere...................... , por asgje, me vjen shume inat,kaq korekte paskam qene. /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif

MLK

Primus registratum

Te besh diçka te ndalume, hyn te pakica /pf/images/graemlins/laugh.gif e ndaluara terheq si magneti, e ndaluara mbart mister brenda vetes, e ndaluara zgjon tundimin.....per keto vese q1 ka e ndaluara, kam qef me e pas shoqe t'ngushte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Vallaj un s'kom kshu kompleksesh. Për mu s'ka moll t'nalume. Boj ça t'm'thot truni e kur t'ma thot truni (sigurisht përveç gjonave që s'ja lejoj vetes). /pf/images/graemlins/shrug.gif

MLK

Primus registratum

E ndalumja nuk eshte kompleks, po e nalume /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Lexova kete teme shume interesante dhe po mundohesha te kujtoja dicka "te ndaluar" qe mund te kem bere...................... , por asgje, me vjen shume inat,kaq korekte paskam qene. /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]

Pak me optimiste mi Kuklla...ok ke qene korrekte...po kush te pengon te besh nje gje te ndaluar qe ketej e tutje? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

picasso

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Hey alfista!A ju ka ndodhur ndonjehere te kafshoni ate te famshmen "molle e ndaluar". Kjo mbase eshte pyetje retorike,sepse secili nga ne mendoj se te pakten nje here ka bere dicka te ndaluar,edhe pse duke e ditur sh mire qe eshte e tille.Atehere zbrazni barkun shoke!. Kur ka ndodhur?Si ka ndodhur??Nese ju kane zbuluar apo jo?Nese do t iu jepej rasti do ta ribenit???Po deshet mund te na thoni edhe "moralin " qe keni nxjerre nga e gjitha kjo histori.
Te sigurte qe pervec meje e ca mijera personave,s ka per ta marre vesh njeri tjeter:p

[/ QUOTE ]hahahhahahahaha
thjeshte...fillon temen me nje paragjykim dhe i fut te gjith ne nje thes...a nuk te duket se ne vend qe te jet nje tem shume interresante...kthehet ndryshe ne nje tem ku nuk mund te nxjerresh asgje...pasi nje pjese jane te prirur te mohojne(edhe thjeshte per faktin qe te nxjerrin ty gabim kur thua se te gjith kemi ngren mollen e ndaluar)kuptohet mvaret ca quajn ti moll e ndaluar...pasi ti mund te quash moll e ndaluar edhe nje genjeshter...booooooooooo

Cleopatra

Forumium praecox

hehe vintage vetem une e ti e ziri i popullit eee.

Molla e ndaluar.
E kush nga ne se ka mollen e ndaluar.
Per cudi humanizmi ne pergjithsi per dicka qe e di qe sduhet ta preku e do akoma me shume.E dihet nga ajo gje jemi ktu&quot;ferr&quot;
sepse Adamit sju durua.
smile.gif

Anyway mua frutat me pelqejne shume e sidomos &quot;molla e ndalume&quot;
E po e kam provuar keni par ju qe te shijon me shume se cdo gje...
smile.gif

Thamina

Papirus rex
Per vet faktin sipas bibles qe humanizmi sdo jet me perfekt,qekur u kafshua ajo molle,dhe une duke qene jo perfekte ma ka qefi mollen e ndaluar shume biles.
E po e kam kafshuar ca here.Morali I kesaj gjeje?
Nese ske pendime ne jete e ndihesh mire ne ca po ben,do thote qe ja ka vlejt!