Modelja e njohur manjake seksi," Nese nuk bej 5 here ne dite seks, cmendem"

SNAP

Papirus rex
Modelja e njohur e televizioneve Amerikane Jodie Marsh se fundmi ka folur
per "Daily Star" rreth nje shfaqeje te saj ku po investigon femrat qe paguajne
meshkujt per te bere seks."Para disa vitesh isha e varur nga seksi. Mund te them
qe isha maniake, pasi nese nuk beja seks 5 here ne dit, mund te cmendesha" ka thene
36 vjecarja. "Shume meshkuj habiteshin me mua pasi nuk me interesonte asgje vetem te
shkoja me ta dhe me pas u kerkoja te largoheshim nga dhoma" ka rrefyer ajo ne nje interviste.
Prezantuesja ka treguar se terhiqet nga femrat e forta te cilat nuk kane turp te paguajne
per te bere seks me meshkuj pasi edhe ajo e ka bere dicka te tille.
"Meshkujt paguajne prostituta prej vitesh, pse mos ta bejne edhe femrat. Nese me duhet nje kopeshtare
e paguaj, keshtu qe pse mos te paguhet edhe per seks? ka thene brunja.
Jodie tashme po kontakton vajza te cilat kane pasur te njejtat eksperienca si ajo qe te
beje edhe shfaqje e saj te vecanta.

Gazeta Panorama

Al-Punk

Still here
Ndonjëherë njerëzit janë aq bosh sa duan ta mbushin jetën me diçka që mendojnë se do I bëjë me të lumtur. 5 herë në ditë më 5 partnerë të ndryshëm është për të ardhur keq

Al-Punk

Still here
Dhe të thuash kam respekt për femrat që paguajnë për seks është si të kesh respekt për meshkujt që shkojnë me femra duke paguar. Nuk besoj se ka gjë më meskine. (ose: pse të paguash për diçka që mund ta gjesh falas :) )

AlbiPg

Forumium praecox
Modelja e njohur e televizioneve Amerikane Jodie Marsh se fundmi ka folur
per "Daily Star" rreth nje shfaqeje te saj ku po investigon femrat qe paguajne
meshkujt per te bere seks."Para disa vitesh isha e varur nga seksi. Mund te them
qe isha maniake, pasi nese nuk beja seks 5 here ne dit, mund te cmendesha" ka thene
36 vjecarja. "Shume meshkuj habiteshin me mua pasi nuk me interesonte asgje vetem te
shkoja me ta dhe me pas u kerkoja te largoheshim nga dhoma" ka rrefyer ajo ne nje interviste.
Prezantuesja ka treguar se terhiqet nga femrat e forta te cilat nuk kane turp te paguajne
per te bere seks me meshkuj pasi edhe ajo e ka bere dicka te tille.
"Meshkujt paguajne prostituta prej vitesh, pse mos ta bejne edhe femrat. Nese me duhet nje kopeshtare
e paguaj, keshtu qe pse mos te paguhet edhe per seks? ka thene brunja.
Jodie tashme po kontakton vajza te cilat kane pasur te njejtat eksperienca si ajo qe te
beje edhe shfaqje e saj te vecanta.

Gazeta Panorama
O sa mire pse nuk na bien nji kshu ne ...! Cfar fati qe kemi mer amon:D

AlbiPg

Forumium praecox
Dhe të thuash kam respekt për femrat që paguajnë për seks është si të kesh respekt për meshkujt që shkojnë me femra duke paguar. Nuk besoj se ka gjë më meskine. (ose: pse të paguash për diçka që mund ta gjesh falas
Jo cdo gje eshte falas, varet hudh leket te thote.

-Zana-

e...Thjeshte
Jodie Marsh , eshte angleze ... E preferuara e Hope :D

Me pak fjale kjo ka qene dhe eshte eskort , nuk Njihet per gje tjeter :eek:

Last edited: