Mjerimi i qështjes kombëtare dhe mjeranët fatzinjë.

IRROM

Primus registratum
Mjerimi i qështjes kombëtare dhe mjeranët fatzinjë.

Mjerimi i qështjes kombëtare dhe mjeranët fatkeç

Në një epokë kur filosofia kishte një lulëzim, dhe me te filluan që të mereshin dhe fillosof mjeran, një filozof i kohës botoi librin "Merimi i filozofisë"
Po ta lexojmë tani me vëmendje , shohim se sa shumë i ngjason kjo teori teoris së mjerimit të qështjes kombëtare në Kosovë.
Them mjerimin e qëshjes kombëtare në Kosovë, sepse asnjëherë Kosova nuk ka qenë në gjendje më të mjeruar, në një gjendje kurë në prapavijë luhet një lojë shumë e rrezikshme, një lojë që me ç'do kusht po mundohet që të shkatërroj identitetin kombëtar shqiptar, për të krijuar një identitet inegzistent për kohën.

Qëndrimet tradhëtare të Rugovës kan bllokuar të gjitha inisiativet për të avancuar më tej qështjen shqiptare.

Europa , kjo kurva plakë, me kënaqësin më të madhe po ngrohet në zjarrin që ka ndezur tradhëtia rugoviane, dhe fërkon duart kur sheh se ky zjarr ushqehet nga njerëz të cilët kanë një vetëdije që tëulët , dhe një të kaluar të errët.

Europa e cila gjithnjë ka bërë pazare me tokat shqipëtare, e bleu Rugoviqin me një çmim të lartë nga Serbia, vetëm që në momente të caktuara ta përdor , siç po e përdor tani.

Kush ka lexuar vetëm pak histori, e ka të qartë , se çfar po përgaditet në kurriz të popullit shqipëtar.

Mjeranët dhe të mjerët, edhe kësaj radhe me naivitetin e tyre po presin që të ndodhë mrekullia rugoviçjane, dhe ajo vërtet do të ndodhë, sepse , të mjerët shpëtimin e kërkojnë duke u kapur pas një fije leshi, dhe kësaj radhe , të gjthë ata që kapen pas qimeve të rugoviçit,lesh do të bëhen, e me lesh do të mbulohen, e në lesh do të venë.

O të mjerë, sa më parë që ta kuptoni , se ai që punon kundër qështjes kombëtare nuk ka emër tjetër pos "TRadhëtar".

KRIMET TUAJA QË JENI DUKE I BËRË DUKE PËRKRAHUR TRADHËTIN,
NUK DO TI LAJ DOT SA UJT E DRINIT, SEPSE PO BËHENI BASHKFAJTOR.
LARGOHUNI NGA SATRAPI DHE MENDIMET E TIJ.

MENDONI ME KOKAT TUAJA, DHE MOS LEJONI QË ME JU TË MANIPULOJ

NJË KLYSH BUSHTRE, QË KOKËN E KA NË BEOGRAD.

PËRKRAHËNI VETËM ATA TË CILËT ME VEPRA TREGOJNË SE JANË PËR QËSHTJEN KOMBËTARE, DHE PUNOJNË DITË E NATË PËR TË REALIZUAR LIRINË E PLOTË.

PËRKRAHENI AKSH-ën, SEPSE VETËM VAZHDIMI I LUFTËS SË ARMATOSUR DO TA DETYROJ FAKTORIN NDËRKOMBËTAR, QË TË NDRYSHOJNË PLANET E TYRE UGURZEZA

RROFTË AKSH !!!!

Prizreni

Primus registratum
Re: Mjerimi i qështjes kombëtare dhe mjeranët fatzinjë.

Sipas teje e gjithe Kosova qenka ne gjume dhe se Rugova bene cfar te doje vete me Kosoven!!!!!
Po ti na qenke filozof i vertete me ato filozofite tuaja ( Mos lexo shume se ke filluar me u lajthite),Neve ne Kosove na duhen njerze te tille si puna jote qe te shpetojne Kosoven nga politika trathtare e Rugoves,Une pajtohem me ty 100% sepse Rugova bene politike serbe dhe se ai qdo dite shkon per tu konsultuar ne Beograd nga patronet e tije,dhe cdo jave bene raportin dhe e dergon tek bosi i tije ne Beograd dhe te njejten kohe merr rroge vetem nga Beogradi,pastaj Rugoven e zgjodhi dhe e vuri "kryetare" vet Beogradi,kete e dine te gjithe ne Kosove,pastaj Rugova e ndau edhe Mitrovicen,ku ne Nentorin e 2002 perfundimisht i dha Serbise ate pjesen veriore te saje,ku edhe u vu kufiri i ri ne mes te Mitrovices mes Serbise dhe Kosoves,pasi qe "intelektualet" e kosoves hane bare dhe nuk e kuptojne fare se cfar po pregadite Rugova per ta ne kuzhinat serbe.
IBUC une i pari do te propozoja per kryetare te Kosoves ty,po ti qenke GJENI o lal.IK E SHPORRU ATJE MOS SHIF POLITIKEN E RUGOVES PO SHIF ATE SHKERDHATEN TEND NANON,QE I FALI GJYSMEN E SHQIPERISE GREKUT!!!!!!!!!!!

nike palkola

Primus registratum

Ibuc,
Më vjen keq për Ty, pasi edhe Ti si shumë të tjerë denigron të mirët... Sipas teje shumica e Kosovarëve qenkan tradhëtarë pasi kanë votuar për opcionet e Rugëvës.Jam nga Ulqini, por po të pyes Ty dhe ata që mendojn si Ti, se të gjithë ata bashkëpunëtorë të Presidentit Rugova që u vranë, a i vrau Rugova apo komunistët e Kosovës që janë më afër me Serbinë?... Ti shpreson tek bashkëpuntorët e Nanos, por nuk shpreson shumica në Kosovë, dhe për këtë jam optimist sepse Kosova gjithmon ka qenë vater e Patriotizmit, dhe nuk janë qorra shumica që e përkrahin Rugovën!
Ne nuk kemi personalitet më të mirë se Presidentin Rugova në gjithë Kombin tonë pa marrë parasyshë që ka edhe ndonjë gabim.Gabimi më i madh i tij është që ka lejuar të merret nga brënda UÇK nga ata që kanë përshëndetur me grusht tek tëmthat, nga të kuqtë, nga enveristët-marksistët-leninistët!
Zoti ju ndihmoft të gjithë Shqiptarëve, por më së shumti Ty nëse nuk punon kundër Kombit Tënd!

Prizreni

Primus registratum

<span style="font-style: italic">edituar per ofendime personale</span>

Blue Gene

Primus registratum

Populli i shkon mbrapa Berishes dhe Rugoves. Kjo eshte arritje e Serbise, sepse ka ditur te VJEDHE zemrat e popullit me ane te dy udheheqesve. Serbet jane hadute zermrash! Populli is hkoi prapa Berishes dhe Rugoves sepse u bene simbole te shkaterrimit te komunizmit ne Shqiperi dhe rezzistences ne Kosove. Pasi e kryen kete detyre, pasi u siguruan se e bene popullin per vete, tani Serbet nxjerrin thiken per te vrare popullin shqiptar me ane te ketyre te rekrutuarve te tyre...Por tani nuk eshte koha e Enverit dhe e Titos, te palarat dhe genjeshtrat do dalin shume shpejt...