Miss 2003

Le_Routard

Forumium maestatis
Miss 2003

Ho i her hudhuni tregoni cin kishit per te zgjedh ju?

Une pa provu gjo nuk prononcohem! /pf/images/graemlins/laugh.gif

faqja.htm

http://www.albforumi.com/fotoalbum/miss-shqiperia03/faqja.htm

sweet eda

Primus registratum
Re: Miss 2003

Nejse e gjeta, por prap fotografia s'me hapet, nese e gjen dikush ju lutem ma dergoni pak!!!

Guest

Me te shemtuta se ishin skishin ku me shku!
Aman po kaq keq o bo per goca te bukura ne shqiperi??????????????

assassino26

Primus registratum

TE gjitha gocat qe kishin,mrapashtesen portret Tirane ishin me te mirat.
Ecc atu Tirona,i ke gocat si rrush.Vitin tjeter do fus gjyshen time mase del ne 3-she.Se di a e pranojne nga mosha se eshte nja 80 e ca vjec

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] TE gjitha gocat qe kishin,mrapashtesen portret Tirane ishin me te mirat.
Ecc atu Tirona,i ke gocat si rrush.Vitin tjeter do fus gjyshen time mase del ne 3-she.Se di a e pranojne nga mosha se eshte nja 80 e ca vjec [/qb]
Sasso po ta pranun, me bej dhe mua nje ze se edhe ajo e imja me cau koken per te dal te missat.

assassino26

Primus registratum

Po ore mos e vrit menjen fare.Kom 1 mik te fuqishem anej edhe besoj se do na beje pune.E meritojne 1 pasarele edhe gjyshet e shkreta se edhe pak vite jete u kane ngelur

Erison700

Forumium maestatis

Cere thu mer shejtan. Asaj times i ka hyp n'kaptine me i kalu nja 4-5 vite si miss, nja 4-5 si modele, nja 4-5 si aktore filmash ene funin e jetes si VIP-e hollywood-it.

assassino26

Primus registratum

Marshalla.A ma prezanto mu kte gjyshen tate,se qeka rob me perspektive /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ela_001

Primus registratum

Na can thebyn, njeqind konkurse me qit prapanicat, si su be nje konkurs per tru, po vetem per trup :eek: :smash: Na falni per gjuhen se jam me nerva :mad: /pf/images/graemlins/blush.gif Ca populli papapapap /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] Po ore mos e vrit menjen fare.Kom 1 mik te fuqishem anej edhe besoj se do na beje pune.E meritojne 1 pasarele edhe gjyshet e shkreta se edhe pak vite jete u kane ngelur [/qb]
u pa puna nja dy gjyshe po i fus dhe une se nuk kan ca bejn gjith diten ne shpi, gjyshat po kan vdek duhet me u gjet ne atyne nonji peshk /pf/images/graemlins/tongue.gif Gjushja ime ka hobby tenisin, kurse tjetra ping pongun /pf/images/graemlins/wink.gif Ca bejn gjyshet tuaja :confused:

P.S: Gjyshja ime i ka protezat prej porcelani :goofy:

Kollarja

Primus registratum

Çere ishin ato plakat ashtu?
Pse sthoni ju qe qenka prish fare rraca.
O burra çuna nji hyxhym me rregullu rracen!

Presidenti

Forumium maestatis

pergjithsisht shum te shemtuta
ajo prej kruje..duhet ta ken majt mçef deri sa osht bo aq...se s'e njifkam

Princesha

Primus registratum

Un sdi ku i kishin gjet ato vajzat, me kandil me duket :confused:

Po vajza me te bukura se ato, gjen duke ece rruges. :idea:

mostro

Putraku

PO CFARE BONI MI GOCAAAA???i paksan hy byrekut me shume zzhize ene tepen voj qi me not ktoja....
ja u kom thon boni kujdes nga gjonat me shume ynyre.....!!na vje keq se i kina si motra po per miss vallai sma mush synin as edhe njona.....
cer poi nodh rraces tone mre??sikur sa vje ene me shume prishet...me tane rrespketin /pf/images/graemlins/laugh.gif