Mire se ju gjej

rO_k

Primus registratum
Mire se ju gjej

/pf/images/graemlins/wave.gifPershendetje te gjitheve! Uroj te jeni te gjithe mire dhe le te shpresoj qe do ia kaloj mire ketu me ju
/pf/images/graemlins/rockband.gif

ujku81

Primus registratum
Re: Mire se ju gjej

O mire se na erdhe. /pf/images/graemlins/wave.gif Nga te kemi bre shoku /pf/images/graemlins/cool.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

kujdes nga ky o gotcha, se o tip i rrezikshem i jep gishtin te mer te teren /pf/images/graemlins/laugh.gif
mos i thuj nga je se transferohetke shpija jote masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: e vem me bast qe ehste femer dhe jo mashkull, por me duket se ne keto momente ke pbme identifikimi seksual /pf/images/graemlins/lol.gif

ujku81

Primus registratum

ah, gotcha harrova me te thene (dhe nuk me falet) se gjithmone pas meje shkruan zonjusha me siper, qe ka ca dite qe eshte ne rolin e rojtarit te pyllit e eshte duke ndjekur Ujkun. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Eshte llapazania nr 1 e AF (shiko numrin e postimeve) /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe nje nga gocat me simpatike te AF. /pf/images/graemlins/wub.gif Ka vetem nje te keqe, po tu ngjit nuk te shqitet mo. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pink o mortje, shiko firmen e gotchas dhe leri llogjet. /pf/images/graemlins/laugh.gifHajt se te doli fati me duket!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

sa kolere qe je /pf/images/graemlins/lol.gif
un te ndjek ty eeeeeeeeeeeeee, ne te e bejme me radhe, njehere njeri para e tjetri mbrapa dhe vice versa /pf/images/graemlins/laugh.gif po ne te dy jena parazitet ne pune ore se rrim gjith kohes ketu /pf/images/graemlins/lol.gif

edhe mos me trego mu firmen, se ska te bej fare, ta dish ti ça lloj adresash hotmail kam un, te iken truni, ndaj sdo te thot gjo, po lena rehat /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

E c'pune te prish ty, ti te gjithe njesoj i gjuan. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Sa per parazit une jam 10 here me pak se ty (shif gjithmone nr e postimeve). /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

normale jam inteligjence superjore, me duhet pak kohe per te bere punen me cilsi /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe detyrimisht me duhet te merrem pak me popullin ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe me problemet psikjatrike qe kane /pf/images/graemlins/laugh.gif

nr i postimeve tregon qe kam shum gjera te bukura dhe interesante per te thene /pf/images/graemlins/laugh.gif

i ke lare dhembet sot ???

ujku81

Primus registratum

Nuk jemi ke Prit e Hidh ketu, se e bome lesh temen.

Si perfundim Gotcha me kaq postime besoj se e njofe Pinkun. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te uroj qendrim sa me te gjate ne AF.

Pink, bashke flasim ne tema te tjera ose ke vendi. /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ke vendi ??? jo jo un nuk i frekuentoj sex shop-et si puna jote, po deshe te djelen paradite me ke ne kishe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gotcha, ja kalofsh sa me mire, pa merak jemi cool ketu /pf/images/graemlins/wave.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

gjoja kjo,

un po e shaj mi, spo i lyp gjo /pf/images/graemlins/lol.gif ça je tuj thon /pf/images/graemlins/laugh.gif

pastaj pse nuk thu te kunderten ti??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

hahahaha Pink o mortje, po jo ne kishe mi se osht gjynof. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Lare, mendjen e kam te ndame une, po me vjen keq per Pinkun, prandaj e mbaj me shpresa. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

rO_k

Primus registratum

lejini more lafet ca beni keshtu ...
ti pink je pak lafazane mesa duket /pf/images/graemlins/tongue.gif

KoDoShi

Primus registratum

Mireseerdhe! /pf/images/graemlins/wave.gif
Shpresoj qe tja kalosh mire ktu me ne!

Artemis

Primus registratum

Pershendetje nga SHKUPI- ka kaluar shume kohe;-) ( gati 3 VITE) prej se jam shkyqur nga forumi- gezohem qe shoh 'emra' te njohur Still Standing yeah yeah yeah- jeni me te miret!

S6T6N6

Forumium maestatis

shpresoj te jete nje rikthim ky i yti artemiss /pf/images/graemlins/laugh.gif

rO_k

Primus registratum

Artemiss si kalove? keshtu ne pergjithsi /pf/images/graemlins/smile.gif !
Do ma lesh nje xhiro kalin ?

L

Labinot ahmeti

Guest

Pershendetje nga SHKUPI- ka kaluar shume kohe;-) ( gati 3 VITE) prej se jam shkyqur nga forumi- gezohem qe shoh 'emra' te njohur Still Standing yeah yeah yeah- jeni me te miret![/quote]

Narkomane

Valoris scriptorum
Mire se ju gjej

/pf/images/graemlins/wave.gifPershendetje te gjitheve! Uroj te jeni te gjithe mire dhe le te shpresoj qe do ia kaloj mire ketu me ju
/pf/images/graemlins/rockband.gif
edhse pse von
mirserdhe kalofsh mir ne mesin tone