mire acc sma dhate po hop te pakten???

kupidi

Primus registratum
mire acc sma dhate po hop te pakten???

per zotin nuk e kuptoj kete gje me ju.nqs jam sjell keq,ma thoni.Se me mire tia thuash dikujt nje gje ne sy se sa... Se jo per gje por eshte mungese e shume cilesive tek "nje person".Respektet e mija.

kupidi

Primus registratum
Re: mire acc sma dhate po hop te pakten???

uore byrazer.po thuaj nje here ca ben mire vlla.pastaj futu ne teme.Po per fiksim e dua atq udhet.se kam nje shekull qe desha te beja kerkesen,edhe tani qe po e bej....

ssssssss

Primus registratum

o KuPiDi qns tjapin hop dmth qe pas 2 javesh mer aop,sepse ato qe marriin hop jane ne prove per 2 jave dhe tek #shqiperia dhe tek #ndihme.nqs ke marr hop je per 2 jave aop.bye bye.shif ne fillim te ktyre temave regullat dhe kerkesat

kupidi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
/me qesh me lot /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/smash.gifo dele ngele duke qeshur atq udhet.se di.aaaaaaaaaaaa.tani e kuptova,mos tu kkujtua ai filmi qe pe mbreme??Se po e ben si puna policave edhe ti plako /pf/images/graemlins/laugh.gif.Shaka kjo,e Shefit rajonit /pf/images/graemlins/cool.gif

xhim_kopsa

Primus registratum

kupidi po te them nje shprehje qe me ka thene nje shok qe sdo e harroj derisa te vdes :
Me pare qeshja me veprimet e mia, tashme qesh me ato te te tjereve!
-----------------------------------------------------------

SaBoTaGe

Primus registratum

uuu po rri mer vizitues i chatit se ka mjaft operator

FALKO

Forumium maestatis

Per Hop ka patur gjithmone disa probleme teknike, keshtu qe, te pakten per aq kohe sa kam qene une, nuk ishte e mundur mbajtja e accesit Halfop.
Me mire kerko direk Aop.

kupidi

Primus registratum

o KuPiDi qns tjapin hop dmth qe pas 2 javesh mer aop,sepse ato qe marriin hop jane ne prove per 2 jave dhe tek #shqiperia dhe tek #ndihme.nqs ke marr hop je per 2 jave aop.bye bye.shif ne fillim te ktyre temave regullat dhe kerkesat

[/ QUOTE ] o plako dje i lexova rregullat,edhe them qe kam bere shume gabime e pranoj po edhe nga gabimet mesohet.me kupton.pastaj une nuk jam i vetmi qe e kam thyer rregulloren.Ka shume aop te cilet e kane bere nje gje te tille prandaj.... /pf/images/graemlins/smile.gif

kupidi

Primus registratum

Per Hop ka patur gjithmone disa probleme teknike, keshtu qe, te pakten per aq kohe sa kam qene une, nuk ishte e mundur mbajtja e accesit Halfop.
Me mire kerko direk Aop.

[/ QUOTE ] e bera kerkese plako po ngaqe theva disa rregulla dhe jam i ndergjegjshem per kete,edhe qe nuk jam i vetmi,nuk ma moren parasysh kerkesen. /pf/images/graemlins/cry.gif dhe pastaj nuk me dhane as mundesine peer test.Nejse,vazhdojme te shpresojme /pf/images/graemlins/smile.gif

kupidi

Primus registratum

kupidi po te them nje shprehje qe me ka thene nje shok qe sdo e harroj derisa te vdes :
Me pare qeshja me veprimet e mia, tashme qesh me ato te te tjereve!
-----------------------------------------------------------

[/ QUOTE ] hehehe o byrazer po harrove edhe ate:"Qesh mire kush qesh i fundit".Kjo eshte e vertetuar /pf/images/graemlins/wink.gif

kupidi

Primus registratum

uuu po rri mer vizitues i chatit se ka mjaft operator

[/ QUOTE ] o vlla si kam pare levizjet e MJAFTit,prandaj nuk te them dot gje /pf/images/graemlins/smile.gif.Pastaj une nuk jam as i pari as i fundit qe bej nje kerkese te tille /pf/images/graemlins/wink.gif

THUG-LIFE

Primus registratum

/me vazhdon te qeshe /pf/images/graemlins/tonguee.gif
xhim kopsa mos me vidh shprehjet man /pf/images/graemlins/tonguee.gif
se te coj ne gjyq per vjedhje te autoresise /pf/images/graemlins/tonguee.gif

xhim_kopsa

Primus registratum

hahahahahahahahahahhahaha thug