Miqesia mes mashkullit dhe femres...!!!

S

Scorpion

Guest
Miqesia mes mashkullit dhe femres...!!!

Sipash jush ekziston apo ka mundesi te ekzistoje miqesia midis nje djali dhe nje vajze? Heret a vone njeri prej te dyve do te shtyhet e terhiqet nga interesa e ndjenja te tjera?
Eshte e veshtire te gjesh nje mik sidomos te seksit te kundert, te kuptoje te ndihmoje kur je ne veshtiresi...etj. eshte tamam si tek shprehja "Kush gjen nje mik gjen nje thesar".
Une per vete mendoj se mund te ekzistoje nje shoqeri e paster mes mashkullit dhe femres pa anashkaluar ne ndjenja e gjera te tjera.

<span style="font-weight: bold">Mik nuk eshte ai qe te than lotet, por ai qe nuk ti le te bien poshte</span>

S

Scorpion

Guest
Re: Miqesia mes mashkullit dhe femres...!!!

<span style="font-weight: bold">Kam mendimin se edhe miqësia edhe dashuria bazohen në një gjë shumë shumë sublime tek njeriu tek;Ndjenjat.Janë ato për të cilat çdo njeri në mjedisin ku e rrethon tregon më së miri ate çka ndjen për dike....e cila mund të jetë në kontekstin e një shoqërie të mirë ose të diçkaje më shumë e cila pëfundon me ate që quhet DASHURI;kush është më e mirë miqësia apo dashuria....hmmm i vete si punë e asaj shprehjes edhe akullore ele cokovate.
Që të dyja kanë një gjë të ëmbel që të bën për vete...pa miqësi njeriu është bosh...pa dashuri është kot...kështu që të dyja janë shumë-shumë...nuk po e them më mirë se kuptohet vetë.
PO JU c'mendoni?</span>

Ali_DemsI

Primus registratum
Re: Miqesia mes mashkullit dhe femres...!!!

Scorpion o njesh miredita si fillim.
Njeriu pa Dashuri eshte si kafsha.Njeriu pa Miqesi eshte po prap si kafsha.Pra duhen te dyja,por nuk duhet ti ngaterrojme dashurine me shoqerine se aty muhabeti shkon per lesh.