Miqesia mes femrave nryshe nga miqesia mes ...?!

Anteria

Primus registratum
Miqesia mes femrave nryshe nga miqesia mes ...?!

Tema eshte kjo : Si mendoni a ndryshon miqesia mes femrave me ate mes meshkujve?

Do te doja te diskutonim edhe rreth "dickaje" qe me shqetson mua personalisht, a ju ka ndodhur qe te zemroheni me nje shoqen apo shok tuajin shume te mire ose te ngushte kur i thone,e me pas tju vij keq qe perfundoj ajo miqesi,ndoshta edhe te deshironit te kthehej gjithcka si me pare, por duke qene se ne kerkojme ti hedhim fajin gjithmone tjtrit te vjen inate te marresh serisht ti kontakt e /i para/i dhe gjithcka te mbetet ne heshtje !

Sa e veshtire apo e lehte eshte te harrosh padrejtesin ,e te pajtohesh ?

Do ti lexoja me kenaqesi mendimet tuaja!
Anter

ImoRtaL4EveR

Forumium praecox
Re: Miqesia mes femrave nryshe nga miqesia mes ...?!

varet nga personi se sa e veshtire eshte per tu pajtuar une per veten time jam zene shpesh here me miqte e mi te ngushte por gjithnje e kemi gjetur nje zgjidhje! mendoj se ka te beje dhe me intelektin e njeriut... boo ca me thone mo besoj se kjo eshte me e rendesishmja

i_own_u

Primus registratum

mmmahhhh shum titull konfuz ky tjeter titulli e tjeter problem ke nxier me posht...

TranofiljA

Primus registratum

edhe une mendova qe ka dashur te thote qe eshte ndryshe nga miqesia mes meshkujve....po ky/kjo vetem qeka zene me shoqen /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

po pra thash ti ipja opinionin tim, po zdi kujt pytje ti pergjigjem

gjithsesi po ndalohem te ''sherri'' meqe ra llafi /pf/images/graemlins/smile.gif

zakonisht zihesh mbasi te kesh kryer mardhenie seksuale (mbas 10/15 mardheniesh kuptohet /pf/images/graemlins/laugh.gif ) me shoqen...
po ty/ajo e paske tragjike m'duket e filloke me sherr

apo s'funksionon kshu Trano...? /pf/images/graemlins/smile.gif

Anteria

Primus registratum
Re: Miqesia mes femrave nryshe nga miqesia mes ...

te sherri ndalohesh ti eee, epo mire ja ben ...por gje per tu marre per baze nuk the /pf/images/graemlins/wink.gif

Mgjithate tema qe ta bejem me te qarte eshte kjo :

1- Si mendoni a ndryshon miqesia mes femrave me ate mes meshkujve?

Pytjet me poshte , nese doni mund ti komentoni:)!

i_own_u

Primus registratum

thjesht un i hudha nje batut asaj... por ti vazdhon ne konfuzion total... kshuqe ske as si te kuptosh dhe pergjigjen time me baz apo pa baz

ç'kuptim ka ndryshon miqesia midis femrave me ate mes meshkujve...?

skuptoj Femra, Femra & Meshkuj, Meshkuj...?

bona

Primus registratum

une s'mbaj mend te kete mbaru ndonje miqesi me meshkuj.

me kan hyp nervat i kam sha , me kane thirr back ne telephon i kam sha prap dhe prape me kane thirr dhe me kane pyt : o rrusho a te ka hik inoti hala apo jo.

me femrat shoqja me e ngushte nga ato te ngushtat fare vetem xheloze xheloze xheloze pse burri im dhe miqte e mi me duan shum shum shum.

ndersa une jam xheloze per miqesine e mire qe kane meshkujt.
une me mamin tim apo shoqet e mia apo me cdo femer esthe nje konkurrence per gjerat me koti ndersa meshkujt sidomos kur mblidhen vella, baba, bashkshort, kushurinj , shoke kunder teje eshte tmerr per mua jo se jane kunder meje por per solidaritetin ndermjet meshkujve. dhe spo kaloj tek shoqeria e meshkujve thjesht shoke qe esthe me e forte se mes femrave.

FATKEQESISHT.

ps: dhe ketu ne forum femra qe as i njoh dhe as dua ti njof hidhen si te lujtme menc.

i_own_u

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
me kan hyp nervat i kam sha , me kane thirr back ne telephon i kam sha prap dhe prape me kane thirr

[/ QUOTE ]

ket se vej ne dyshim... te drejten BONA po per shoqet e martuara qe kan dashnor e ti ske (se kshu n'shikim me dukesh si tip familjare /pf/images/graemlins/tonguee.gif ) je noiçik xheloze...?

Anteria

Primus registratum

Tema nuk eshte aspak e komplikur, ose me qarte e moskuptueshme! Por meqe te leka kete pershtypje ne fillim, po shkruaj pak me gjere.
Shoqeria konsiderohet si nje mardhenje pozitive ndermjet dy personave te cilet tregojne simpati dhe besim ndaj njer-tjetrit!
Nga ato qe kam pare e perjetuar me eshte kriju ideja qe ka ndryshime midis miqsise mes femrave dhe asaj mes meshkujve .
Prsh. shoqeri mes femrave lind spontanisht dhe eshte e thelle e intime dhe ka me teper ndjenja besimi sesa ajo tek meshkujt! Ndersa shoqeria mes meshkujve linde ne me te shumten e rasteve nepermjet aktivitetve e bisedave rreth punes , karrjeres , bisedave rreth pilitikes ( te ne ne shqiperi) dhe ne pak raste nepermjet bisedave rreth gjerave personale. Thone qe meshkujt nuk i tregojne ndjenjat e tyre
sadoqe qe e konsiderojne tjtrin shok. Dhe kam lexuar dikund qe per shume pak perqind ndoshta vetem 14 % te meshkujve eshte e natyrshme te kene nje shoke te ngushte tek i cili mund te besojne 100% . Ndersa tek femrat kjo eshte shume normale !

Bona tha me lart se shoqeri mes meshkujve eshte me e forte se ajo ndermjet femrave?!
Sa e vertet eshte kjo ne qofte se meshkujt jane me te rezervuar?
Per keto aspekte doja te nderronim mendimet!