Microsoft .NET

lor

Primus registratum
Re: Microsoft .NET

Kapertoni, ti mund te kesh me te vertete te drejte ne disa gjera...problemi eshte menyra e te shprehurit.

Shkurt: " Hai rotto un po' le palle"

Te them te drejten eshte nje turture te lexosh deri ne fund çfare shkruan ti.

OK???

koppertoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 109UV:
[qb] dashnorin serb e ke qe nuk le muhabet pa na nxjerre ndonje reference serbe? [/qb]
Ore se u be e modes te keni dashnor ju meshkujt do te thote qe dhe une te kem?
Nuk e mohoj se dashnorja ime e pare ishte ne nje goce serbe e ardhur si puna ime e familjes time emigrante ne Amerike. Dashuria e pare nuk harrohet.

koppertoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lor:
[qb]Te them te drejten eshte nje turture te lexosh deri ne fund çfare shkruan ti.

OK??? [/qb]
Torture qe e duroke mire. Te plasi ty te lexosh postimet e mia? Nuk di te i injorosh. Kush te tha ty te i lexosh?

Po qe keshtu une nuk postoj fare qe te mos torturohesh ti. Se mua me plasi se torturohesh ti. Si duket paske lexuar goxha.

109UV

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kopertoni:
[qb]
Fillimisht postuar nga 109UV:
[qb] Nuk e mohoj se dashnorja ime e pare ishte ne nje goce serbe e ardhur si puna ime e familjes time emigrante ne Amerike. Dashuria e pare nuk harrohet. [/qb]
U mallengjeva nga historia jote, ashtu sic besoj jane perlotur edhe anetaret e tjere te forumit. Eshte nje histori mallengjyese se si ti kaperceve urrejtjen historike midis popujve me ane te forces se dashurise. Tamam si Romeo dhe Xhuljeta. Si do ja veme emrin kesaj historie? Dashuria e Cimit me Snezhnen? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajde! hajde! mos e merr me inat se shaka bejme po mos e permend serbine ne cdo postim se nuk jemi ne forumin e emigranteve serbe.

koppertoni

Primus registratum

Se mallengjehesh apo jo ti puna jote as me behet vone mua. Secili gozhdes se tij. Ti vazhdo ti biesh patkoit te keshillosh jo serbia ketej jo serbia jjo mire andej. Shiko punen tende ore burre.

Kush eshte me mire per .NET VB.NET apo C#.NET apo Visual C++.NET? Kete me ktheni pergjigje juve mua. I kam te dyja por cilen me vone te kem parasysh te mesoj. Experienca te tuajat. Kush ben me shume pune.

Me qe jam ne vendin e duhur ku te gjej nje cheap audiocd to mp3/wav converter. My trial of SoundForge expired.

Admirali

Primus registratum

Koperton, jo per ndonje gje, por per te te zhvilluar ate trunin tend, qe ta kuptosh se ka jete dhe jashte kompjuterit. Plastika (PVC), ne perberje te saj lende kimike ka, edhe uji qe ti pin, H2O, lende kimike ka, prandaj termi kimikate nuk i referohet vetem atyre lendeve te rrezikshme, por te gjithe elementeve kimike te tabeles se Mendelejevit.

Dhe mire te tha dikush ketu, ule arrogancen tende, nqs din me shume se te tjeret, mesona dhe ne, ose ik pirdhu, se nuk te dhjet kush per mendimin tend kur je arrogant.

koppertoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Admirali:
Dhe mire te tha dikush ketu, ule arrogancen tende, nqs din me shume se te tjeret, mesona dhe ne, ose ik pirdhu, se nuk te dhjet kush per mendimin tend kur je arrogant. [/QB]
Ik ere pirdhu

gurax

Pan ignoramus

lol Ludwig /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:
Une vetem do t'i kerkoja ndjese Albert qe tema po i kthehet ne nje pazar tezgash. Por, eeehhh!!

-----------------
"Have I told you lately..."

Albert

Primus registratum

Thanx Gurax /pf/images/graemlins/smile.gif
Une do i kerkoja moderatorit te fshihen gjithe temat dhe postimet qe nuk kane te bejme me programimin ne kete zone te Albforum-it (qe per fat te keq jane mbi 90%).

ludwig

Primus registratum

Me mire jo albert se shume tema ne albforumi do mbeten me 2 postime pastaj.

rido

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Albert:
[qb] Pas nje mungese te gjate, sot pata pak kohe per ti hedhur nje sy albforumit, dhe si zakonisht pjeses se programimit dhe fatkeqesisht vura re se pothuajse asnje teme nuk kishte te bente realisht me programimin...por me viruset, provimet, messenger...

Meqe vete merrem kryesisht me .NET dhe C# po hap nje teme per te diskutuar mbi gjithcka lidhet me te (jo te tipit "Kush me shkruan nje program qe mbledh elementet e vektorit ne C#"). Kjo perfshin C# Programming, ASP.NET, CLR, Windows Forms, ADO.NET, MONO e te tjera.

Gjithe te mirat,
Albert [/qb]
degjoni cuna.Beni fakultet juve????
Mua me duhet jbuilder EnterpriseTrial 9 bashke me crackun .A perdoret kjo ne firma programimi? une kam bere tani ne vit te pare nja ca java prandaj thashe tia filloja me jbuilder meqe sdo lodhem se mesuari gjuhen sepse i di bazat e java-s.Me ktheni pergjigje dhe gjithashtu ku mund ta gjej ne cd sepse ta shkarkoj eshte shume e madhe.

gurax

Pan ignoramus

Mesazhi i mesiperm si dhe ky jane ne fakt jashte teme sepse s'kane te bejne fare me .NET.
Sidoqofte, meqe qenka mesazhi pare i Rido... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Rido, ne rrugen e kavajes, gati perballe ish pastrimit kimik, eshte nje dyqan qe shet CD me lloj lloj gjerash (si dhe cudirash). Ca e s'gjen.
Bej nje xhiro nje here deri atje se ndoshta gjen cfare po kerkon e ndoshta dhe shume me teper. Une kam kryer pune me shume se nje here me ate vend atje.
Duket sikur po i bej rreklame, por nje here kam pare dhe Oracle for IRIX/AIX & HP-UX. Jo se me duhej, thjesht ma zuri syri. Go figure! :eek:

--------------------
"Have I told you lately..."