Ore se u be e modes te keni dashnor ju meshkujt do te thote qe dhe une te kem?Fillimisht postuar nga 109UV:
[qb] dashnorin serb e ke qe nuk le muhabet pa na nxjerre ndonje reference serbe? [/qb]
Torture qe e duroke mire. Te plasi ty te lexosh postimet e mia? Nuk di te i injorosh. Kush te tha ty te i lexosh?Fillimisht postuar nga lor:
[qb]Te them te drejten eshte nje turture te lexosh deri ne fund çfare shkruan ti.
OK??? [/qb]
Fillimisht postuar nga Kopertoni:
[qb]U mallengjeva nga historia jote, ashtu sic besoj jane perlotur edhe anetaret e tjere te forumit. Eshte nje histori mallengjyese se si ti kaperceve urrejtjen historike midis popujve me ane te forces se dashurise. Tamam si Romeo dhe Xhuljeta. Si do ja veme emrin kesaj historie? Dashuria e Cimit me Snezhnen? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga 109UV:
[qb] Nuk e mohoj se dashnorja ime e pare ishte ne nje goce serbe e ardhur si puna ime e familjes time emigrante ne Amerike. Dashuria e pare nuk harrohet. [/qb]
Hajde! hajde! mos e merr me inat se shaka bejme po mos e permend serbine ne cdo postim se nuk jemi ne forumin e emigranteve serbe.
Ik ere pirdhuFillimisht postuar nga Admirali:
Dhe mire te tha dikush ketu, ule arrogancen tende, nqs din me shume se te tjeret, mesona dhe ne, ose ik pirdhu, se nuk te dhjet kush per mendimin tend kur je arrogant. [/QB]
degjoni cuna.Beni fakultet juve????Fillimisht postuar nga Albert:
[qb] Pas nje mungese te gjate, sot pata pak kohe per ti hedhur nje sy albforumit, dhe si zakonisht pjeses se programimit dhe fatkeqesisht vura re se pothuajse asnje teme nuk kishte te bente realisht me programimin...por me viruset, provimet, messenger...
Meqe vete merrem kryesisht me .NET dhe C# po hap nje teme per te diskutuar mbi gjithcka lidhet me te (jo te tipit "Kush me shkruan nje program qe mbledh elementet e vektorit ne C#"). Kjo perfshin C# Programming, ASP.NET, CLR, Windows Forms, ADO.NET, MONO e te tjera.
Gjithe te mirat,
Albert [/qb]