messagge

{GanGsta_DoGG}

Primus registratum
messagge

Pershendetje!Jam Arbri nga Fieri me nick {GanGsta_DoGG}.Jam interesuar shume per AOP te serveri shqiperia.Mua me intereson accesi dhe do te doja nje AOP te ky server(nese eshte e mundur). Do tiua ndija shume per nder dhe do tiu falenderoj shume nese e beni te mundur kerkesen time.Une kam 5vjet qe hy ne chat dhe te ky server gjithmone qe hy ne chat.I di komandat(te gjitha te gjitha jo..).Di gjuhe te huaja si:Anglisht---normal
Italisht---maximum
Spanjisht---minimum
Ju lutem bejeni te mundur kerkesen time nese eshte e mundur. Mund te me shkruani ne adresen time hotamail---> GanGsta_DoGG_Rapper@hotmail.com .Ju faleminderit per mirekuptimin dhe kohen tuaj.Me respekte {GanGsta_DoGG}

S

Scorpion

Guest
Re: messagge

Prite se po te vjen... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Timi

Valoris scriptorum

Jo chit chat ju lutem se do detyrohem ti mbyll temen ketij qe e ka hap.

VoGeLuShI

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Scorpion</div><div class="ubbcode-body">Prite se po te vjen... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif </div></div>

je gje sop zotrote /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif

ec hap krahun /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

ALTIN

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Salvatore</div><div class="ubbcode-body">cfar dmth chit chat? </div></div>

Kur luan me topa bore /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif here gjuan njeri here tjetri /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ALTIN *1A*</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Salvatore</div><div class="ubbcode-body">cfar dmth chit chat? </div></div>

Kur luan me topa bore /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif here gjuan njeri here tjetri /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif </div></div>
Un kur lozja me topa bore fusja gura brenda /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Timi

Valoris scriptorum

Pershendetje GanGsta_DoGG. Sop-et e #shqiperia/#ndihme kan vendosur per momentin te mos shtojne Aop. Kur do ta kene te nevojshme kerkesa jote si edhe kerkesat e te tjereve te do merret parasysh. Kjo nuk do te thote se do marresh acces por thjesht do shqyrtohet. Flm per mirkuptimin.
Ps: Ju lutem e rilutem mos nderhyni kot ne temat e te tjereve e mos ktheni ne chit chat. Meqe tema u kthye keshtu, mbyllet....