Meshkujt pyesin ------------------> Femrat pergjigjen

S6T6N6

Forumium maestatis
Meshkujt pyesin ------------------> Femrat pergjigjen

Ej cuna... sic dini vete... pytje me spec, sa me elegante, qe te zgjidhni dhe enigmat tuaja, qe vetem gjinia tjeter i di...

Po e filloj vete une sic dhe e kom zakon.
Pyetje per ju vajza...

Me ben pershtypje qe kur jeni neper lokale shkoni gjithnje ne WC dyshe PSE???!

Petroninsja

Primus registratum
Re: Meshkujt pyesin ------------------> Femrat pergjigjen

Qe tju ngrefim antenat juve meshkujve... /pf/images/graemlins/laugh.gif Nejse skam shku ndonjehere me ndonje shoqe ne zyre... :shrug:

Pyetje:
Ju cunat pse sa here jeni ne shoqerine e nje femre te panjohur merrni pamje kopetenti?

S6T6N6

Forumium maestatis

Kjo eshte pytje relative mendoj une pasi cdo mashkull ka nje strategji te ndryshme sikunder dhe femrat... nejse persa me perket mua personalisht do thosha se interpretoj shume mire vetveten ne cdo rrethane perballe gjinise tjeter. Me duket absurde qe kushdo qofte te pasqyroje genjeshtren perballe tjetrit pasi heret a vone e verteta del ne shesh

albana

Lara Croft

Ne shumicen e rasteve shkojme ne banje dyshe ne menyre qe te mund te komentojme te qeta mbi meshkujt qe jane me ne.E thjeshte apo jo?

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox

or zot edhe une kam pyetje /pf/images/graemlins/laugh.gif

u njoha me nje djale disa kohe me pare, kishte insecurity problems. Nejse, si e embel qe jam ia tolerova te metat. Nuk e di a kam bere gabim po se cndodhi me te nuk e di. Do te vinte ne date para disa kohesh. U zhduk pa nem dhe nishan kur thote mami.

Mua me pelqente se ishte i zgjuar dhe i afte ne punen e tij, sepse nga ana tjeter ishte a real pain.

Pyetja ime, si duhet ti trajtosh djem te tille. Se pastaj keshtu i ikin dhe s'ta dine vleren.

NUk jam zemerthyer sepse se dashurova aq shume, por se si me vjen kur mendoj se u be ***** e tij te me jepte nje hard time.

Nejse, ndoshta jam jashte kontekstit bashkohor jam cupe mamaja dhe nuk dal shpesh me shoqeri. DHe e kuptoj se problemi im i madh eshte zemermiresia. Me ka bere te kuptoj se kur te tjeret kan probleme sigurie nuk jane stabile ne karakter. Nje fjale mund te them per te, what a screw head.

Ndoshta na iluminoni ju me opinionet tuaja mbi marredheniet femer-mashkull /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Nese nuk je e qarte ne ate qe do te dish, nuk besoj se mund te te iluminoj kush?!

Kshu ke qene dhe ate dite me ate cunin ti?!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

bona

Primus registratum

pse ju vjen inat kur shoket e te dashures/fejuares/gruas jane me te zgjut/pasur se ju ?

pse ju vjen inat kur femra eshte me e zgjut/shkathet/pasur se ju?

pse?

dua pergjigje nga cunat te pakten 25 e lart.

Diavolessa

Valoris scriptorum

pse ju vjen inat kur femra eshte me e zgjut/shkathet/pasur se ju?

Beh s'jam cun por...te pergjigjem une se e ke pyetjen e gabuar.

S'ju vjen inate aspak..perkundrazi jane krenar qe kane ne krah te tyre nje njeri inteligjent.

Gjeja me e cmuar tek nje njeri sic mashkull o femer ..eshte >"inteligjenca"<!

Sic i pelqen vajzave..perse jo edhe djemve /pf/images/graemlins/smile.gif

blendiys

Primus registratum

Perse pas nje periudhe kohe me shoqen tuaj ne nje kafene apo diku,pasi putheni dhe dergoni te fala reciproke,ridiskutoni dhe nje here (ashtu ne kembe) bisedat e pa ftohura ende mire...???

albana

Lara Croft

Blendi@ me gajase per bese!kesaj pyetje nuk di si t'i pergjigjem sepse per vete nuk kam kohe te them gjithe muhabetet nga nje here jo me t'i perseris.Ka vetem nje perjashtim:nese kur u ngritem nga tryeza shoh ndonje cun ta pish ne gote dhe kuptohet nuk kemi mundesi te ulemi perseri,atehere ne menyre qe t'ia nisim ndonje flirti interesant detyrohemi te bejme muhabete kot teksa me sy i themi njera tjetres nje muhabet krejt te ri, ne lidhje me tavolinen perballe kuptohet /pf/images/graemlins/wink.gif

blendiys

Primus registratum

Sa mire qe nuk me ke pare se do beje rezervim mujor tek tavolina anash /pf/images/graemlins/laugh.gif
-Ulu,4.

Pyetje 2.
Perse rrini me ore te tera para pasqyres,kur si gjithmone do te shpreheni me termin shabllon:
Nuk me pelqen vetja ??

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Nese nuk je e qarte ne ate qe do te dish, nuk besoj se mund te te iluminoj kush?!

Kshu ke qene dhe ate dite me ate cunin ti?!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Neo e di qe me do ti mua andaj je zak per te me ndihmuar.

Shpirtushi na trego me shume per veten :kiss:

Odea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb] Perse rrini me ore te tera para pasqyres,kur si gjithmone do te shpreheni me termin shabllon:
Nuk me pelqen vetja ?? [/qb]
Ndoshta ngaqe duam dike te na bindi qe jemi te bukura dhe duhet te na pelqeje vetja? Une nganjehere i them te dashurit qe sa e shemtut qe jom kastile qe te me thote jam e bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ca klyshesh qe jemi ne mor zot. Nejse, tallem une tashi po me verte qe kam pasur shume probleme me konfidencen lidhur me trupin tim, gje qe edhe tani e kam nganjehere. Po tashi jena maturu icik, kshu na pelqe te mendojme te pakten :rolleyes: lol

Pyetje per cunat:
Pse jeni kaq shume xheloza per te dashurat tuaja kur e shihni qe ajo as nuk zbukurohet se tepermi dhe as nuk vishet teper moderne?

Hajt, me vrap pergjigjet :kiss:

Odea

Prodigychild01

Primus registratum

Pse e kane inat femrat kur e leme kapakun e WC-se pa e ulur pasi bejme shurren?

Dua

Primus registratum

Ben nje perjashim? Une jam femer s'ka dyshim ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe kam nje pyetje per juve te dashur. Po e rrotullojme pak temen (ashtu keshtu kete pune ne femrat e bejme me se miri). :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mua si femer qe jam me intereson, pse kur keni nje dashnore, shikoni edhe tjera vajza, beni 2 dashnore, 3 dashnore paralelisht? Mund te keni edhe 10001 dashnore, ama jo te gjitha ne te njejten kohe. Cfare ndjenje eshte te japesh e te marresh me 2-3 persona njekohesisht? Kete 'mencuri' e kam takuar me shume tek meshkujt sesa te femrat (por edhe keto nuk perjashtohen) edhe pse kete here pyetjen ua drejtoj VETEM meshkujve. Hapuni!

D.

edda

Primus registratum

Kam edhe une nje pyetje: pse ju meshkujt (qofte kur jeni ne kembe e qofte ne makine) sapo dalloni nje femer ne rruge do ktheni kryet me e vrojtuar mire?

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga smile:
[qb] Kam edhe une nje pyetje: pse ju meshkujt (qofte kur jeni ne kembe e qofte ne makine) sapo dalloni nje femer ne rruge do ktheni kryet me e vrojtuar mire? [/qb]
Pse ju femrat nuk i shikoni mire meshkujt e . Masnej ne duam te Falenderojme Nenen Natyre qe na dha mundesine dhe rastin te admirojme dhe te veshtrojme nje nga Krijesat e saj me te Arrira dhe Perfekte ...

mr.white

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dua:
[qb] Ben nje perjashim? Une jam femer s'ka dyshim ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe kam nje pyetje per juve te dashur. Po e rrotullojme pak temen (ashtu keshtu kete pune ne femrat e bejme me se miri). :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mua si femer qe jam me intereson, pse kur keni nje dashnore, shikoni edhe tjera vajza, beni 2 dashnore, 3 dashnore paralelisht? Mund te keni edhe 10001 dashnore, ama jo te gjitha ne te njejten kohe. Cfare ndjenje eshte te japesh e te marresh me 2-3 persona njekohesisht? Kete 'mencuri' e kam takuar me shume tek meshkujt sesa te femrat (por edhe keto nuk perjashtohen) edhe pse kete here pyetjen ua drejtoj VETEM meshkujve. Hapuni!

D. [/qb]
une nuk e di se ca kupton ti me "ndjenje"! sa per pyetjen tende,ne mbajme,kur kemi mundesi,2-3-4-5-. . . dashnore sepse thjesht fare as qe mund te mendohet se mund te rrish vetem me njonen.une per vete,po te ishte e mundur,do te doja te kisha dashnore gjithe misset e botes! /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: :cool: :cool:

giapar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga smile:
[qb] Kam edhe une nje pyetje: pse ju meshkujt (qofte kur jeni ne kembe e qofte ne makine) sapo dalloni nje femer ne rruge do ktheni kryet me e vrojtuar mire? [/qb]
Pse ju femrat nuk i shikoni mire meshkujt e . Masnej ne duam te Falenderojme Nenen Natyre qe na dha mundesine dhe rastin te admirojme dhe te veshtrojme nje nga Krijesat e saj me te Arrira dhe Perfekte ... [/qb]
O Tedo. jo kaq shume komplimente, se behen akoma me shume mendjemedhaja nga c'jane. :smash:

crazy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Ne shumicen e rasteve shkojme ne banje dyshe ne menyre qe te mund te komentojme te qeta mbi meshkujt qe jane me ne.E thjeshte apo jo? [/qb]
that's the truth /pf/images/graemlins/laugh.gif