menyra me e mire per peshkim???!!!

sweet eda

Primus registratum
Re: menyra me e mire per peshkim???!!!

kjo menyra e Oroshit duket e thjeshte /pf/images/graemlins/lol.gif, por i dashur Z.Orosh e ke menduar ndonjehere, ashtu sic thote MLK, qe pikerisht ne apo vend peshkimi te jete edhe grepi i dikujt tjeter???? /pf/images/graemlins/frown.gif(
pash zotin e ke lexu firmen tate para se ta vesh aty???? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

oroshin e kemi trim nuk i behet vone sa ka grap tjeter aty....
eshte shum i sigurt edhe i bindur per suksesin e tija...
e kana edhe profesor per ca gjera keshtu qe ...nuk peshko kot ai po he

MLK

Primus registratum

Ose peshkon ne akuarium ne mbyll deren me çels keshtu qe ska grepa te tjere rrotull..lol

pinkparadise

Forumium maestatis

ou lala...

ti i paske eksterminuar te drejtat e njeriut, se mos te kemi gje roje burgu qe na byll akuariumet me çeles.

MLK

Primus registratum

Se mbyll dot me çeles akuariumin se ja te qellon nga ata me brime nga poshte e te rrofte...

personazh

Valoris scriptorum

siç tha Krishti (qe donte buke peshk dhe vere) "mundohem ti bej qe te vijne ata tek une". ktu futet ne muhabet edhe delja mesa maj men si kafshe po thelbi eshte i njejti.

ose simas asaj shprehjes italjone "non bisogna prendersela ma farsela dare".

tek e funit fare thuhet "un vdes per ty" po pa vdek me verte se perfundo kronike e zeze ke GSh.

ere

Primus registratum

une per vete nuk para peshkoj, se fillojne ma hedhin grepin te me kapin, kush e kush i pari...po ndonjihere kur e shoh qe me pelqen i zoti i karremit, filloj e bej ca gjeste(shikime provokuese, buzeqeshje ironike)derisa e hedh peshkatarin ne rrjete.....

pinkparadise

Forumium maestatis

dhe ja si e kapi peshku peshkatarin...

BY: pretty girl....
po un e kam thene qe ti je e rrezikshme... /pf/images/graemlins/laugh.gif

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
une per vete nuk para peshkoj, se fillojne ma hedhin grepin te me kapin, kush e kush i pari...po ndonjihere kur e shoh qe me pelqen i zoti i karremit, filloj e bej ca gjeste(shikime provokuese, buzeqeshje ironike)derisa e hedh peshkatarin ne rrjete.....

[/ QUOTE ]tju qesi DAJA ka 1 teke TRITOL---- /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

[/ QUOTE ]tju qesi DAJA ka 1 teke TRITOL---- /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

ri se e ke te skadum /pf/images/graemlins/tongue.gif
e pinki ashtu jam /pf/images/graemlins/devil.gif

OROSHI

Primus registratum

kjo menyra e Oroshit duket e thjeshte /pf/images/graemlins/lol.gif, por i dashur Z.Orosh e ke menduar ndonjehere, ashtu sic thote MLK, qe pikerisht ne apo vend peshkimi te jete edhe grepi i dikujt tjeter???? /pf/images/graemlins/frown.gif(
pash zotin e ke lexu firmen tate para se ta vesh aty???? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Po mi NIce po...por peshku tek nje grep ka per te shku...kush osht peshkatari me i mire ka per ta kap!

Menyra e thjeshte e imja e te peshkuar..jane celesi i suksesit tim! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cfar s'te pelqen tek "firma" ime? /pf/images/graemlins/angel.gif

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

[/ QUOTE ]

ri se e ke te skadum /pf/images/graemlins/tongue.gif
e pinki ashtu jam /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]Ta qes 1 resme Te "Tritolit" tim.... kom frike se do ti bish ne **LLAPE** qe ta fikesh pastaj

ere

Primus registratum

s'me ben ai lloj tritoli efekt mua jo..ja kam mesuar hilen tani...

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

s'me ben ai lloj tritoli efekt mua jo..ja kam mesuar hilen tani...

[/ QUOTE ]Do tju boj dhurate 1 kostum zjarrfiksesje te dyjave (PRT+PINK) qe te vini te ma fikni i cike ket zjarrin e ???????? /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif

ere

Primus registratum

era tym ketej...ne skemi frike nga zjarri..se jetojme ne uje.....

qartesia

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Qeke hala me te vjetren ti mi cuce,sot shumica e femrave shikon karremin.
Thone qe menyra me e mire per peshkim eshte qe te perdoresh si karrem karten e kreditit ,menyre e shpejte dhe efikase.

TEDI

Valoris scriptorum

Nuk e di a e ka thene njeri perpara apo jo po ne shqiptaret shquhemi per mungese durimi e per peshkim duhet e kunderta, durim i kalitur. Keshtu qe po te vini re grepat biles dhe rrjetat kane dale thuajse fare nga perdorimi per tu zevendesuar nga DINAMITI lol
Pra shqiptari "peshkun" nuk e do ta ruaje ne akuarium ne menyre qe te eglendiset me te duke u kujdesur per dite, po qe ta haje qe diten qe e kap! lol

[/ QUOTE ]

Po PSe e MLk KUr Ve 400 Grepa n Seri me Karrem t MIre ke shonce mos njoni Tjetri do kape nai gjo ...