Menyja me e mire per Naten e Vitit Te Ri.

edda

Primus registratum
Re: Menyja me e mire per Naten e Vitit Te Ri.

Edhe une Lara me buke misri e bej po i shtoj edhe arra dhe nenexhik

enton

Primus registratum

Lol lum si ju qe do festoni naten e viti te ri me familjet. E keni degjuar ate shprehjen e urte "Shiko me sy dhe qaj me zemer" edhe mua keshtu me ndodhi kete fundvit, jam ne pune prej ores 10PM deri ne 5 AM tani do thoni ku eshte fjala e urte lol eshte ne faktin se do jem ne pune ne manhaten ne 50st&7av dmth 10 st nga time Square dhe nuk do mund te jem ne hedhjen e globit, po hajt se spo me zen meraku per globin por sdo te jem as ne shpi me familjen. Megjithate ju uroj te kaloni nje mbremje te kendeshme ne naten e viti te ri. Te pakten ne shqiperi skishte turn te 3 lol.
help.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Enton:
[qb]Lol lum si ju qe do festoni naten e viti te ri me familjet. E keni degjuar ate shprehjen e urte "Shiko me sy dhe qaj me zemer" edhe mua keshtu me ndodhi kete fundvit, jam ne pune prej ores 10PM deri ne 5 AM tani do thoni ku eshte fjala e urte lol eshte ne faktin se do jem ne pune ne manhaten ne 50st&7av dmth 10 st nga time Square dhe nuk do mund te jem ne hedhjen e globit, po hajt se spo me zen meraku per globin por sdo te jem as ne shpi me familjen. Megjithate ju uroj te kaloni nje mbremje te kendeshme ne naten e viti te ri. Te pakten ne shqiperi skishte turn te 3 lol.
help.gif
[/qb]
/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Gezuar edhe ti . Mos u merzit se dite me te mira do te vine /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

pS: Do ta sjellim edhe nje cope bakllava po he /pf/images/graemlins/smile.gif

enton

Primus registratum

Llafi jot ne vesh te perendise. Ishalla dite me te mira ardhshin pa ja bej hallall ketij fundviti surprizen e punes. Faleminderit gjithashtu dhe per bakllavane:)

AnaBlue

Forumium maestatis

Cfare hengret per Vitin e Ri si perfundim?

Une vete nuk e mbaj mend cfare hengra, mbaj mend vetem se hengra dhe piva aq shume sa akoma me dhemb barku! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gezuar! /pf/images/graemlins/laugh.gif